-Tibia 8.60 Enemia.EU - RPG Real Map 8.6 - Punkty dla Gildii

Status
Zamknięty.

Scootyy

Senior User
Lipiec 26, 2009
Liczba reakcji
12
ENEMIA.EU
28.06.2012r. - 17:00 CET​

28 czerwca startuje jeden z najbardziej dopracowanych serwer?w Open Tibia - Enemia.EU. Przez ostatatnie p?? roku bacznie przygl?dali?my si? obecnym serwerom OTS - po??czyli?my ich najlepsze cechy tworz?c idealny miks.

Do?wiadczona administracja. Rynkiem OpenTibia zajmujemy si? ju? od wielu lat, na swoim koncie mamy ju? 7 start?w veneris.pl(przy ostatniej pad? rekord 800 graczy online). Wiemy jak robi? dobre serwery i nie marnujemy naszych umiej?tno?ci.

Profesjonalny hosting! Specjalnie na ten projekt kupili?my maszyn? w HosTeam, a co za tym idzie, mamy profesjonalne filtry przeciwko atakom DDoS. Ca?y czas nad naszym serwerem czuwa sztab do?wiadczonych technik?w, kt?rzy w razie awarii zainterweniuj? tak szybko, jak tylko to mo?liwe.

Gift System. Stwierdzili?my, ?e rozdawanie punkt?w premium gildiom przed startem jest ma?o profesjonalne i przynosi ze sob? zbyt du?o oszustw. Stworzyli?my system dzi?ki kt?remu gildie tak?e dostan? wystarczaj?co przedmiot?w z sms shop, a zapobiegniemy oszustwom.

6 w?asnych miast. Opr?cz Gengia, Oken, Pyre na naszym serwerze s? r?wnie? 3 nowe, du?e i niepowtarzalne kontynenty.

System polece?. Przy rejestracji otrzymasz tzw. "ref link", gdy tw?j znajomy si? z niego zarejestruje, a nast?pnie awansuje na przynajmniej 100 poziom, otrzymasz 10 punkt?w premium. Doradzamy da? ten link do opisu gg!

Open Battle System. Stworzyli?my doskona?y OB System. ?adnych d?wigni, wszystko mo?na konfigurowa? komendami. Jest r?wnie? mo?liwo?? wyboru limitu graczy na arenie!

Wiele ranking?w. Specjalnie dla was stworzyli?my wiele dziedzin, w kt?rych mo?ecie ze sob? rywalizowa?. Top Fragers, Top Guilds, Quest Makers, Addon Makers oraz Power Gamers!

100% Bless Chance. Denerwowa?o Ci? kiedy?, ?e mimo i? mia?e? kupione blessy straci?e? backpack? Na naszym serwerze blessy daj? Ci 100% szans na to, ?e nie stracisz item?w.

Guild Leaders Chat. Ka?dy leader gildii z poziomem 20+ mo?e do??czy? do tego chatu. Bardzo upraszcza on szukanie przeciwnik?w do walki.

Hunting Arena. Chocia? w obecnych czasach hunting arena to podstawa ka?dej real mapy. To u nas ten system jest udoskonalony.

Exp Stages
1-50 = 150x
51-100 = 70x
101-125 = 30x
126-150 = 10x
151-175 = 5x
176-200 = 3x
200+ = 2x

Skills: 25x
Magic: 10x
Loot: 2.5
Spawn: 60sec

Server Info
IP: Enemia.EU
Port: 7171
Map: Real Map
Klient: 8.60
PvP Protection: 50lvl
Host Time: 24/7
Player Limit: 1500
World: PvP Enforced + Skulls
Pacc: Free

morheim.png

heiron.png

altgard.png

Odp: Enemia.EU - RPG Real Map 8.6 - Punkty dla Gildii

a w jaki spos?b s? przyznawane punkty dla gildii?

Naprawd? polecam serwer z ca?ego serca. Trzeba przyzna?, ?e administrator zna si? na rzeczy i nie olewa zdania graczy. Mog? Was zapewni?, ?e Scooty b?yskawicznie likwiduje wszelakie usterki, wi?c gra b?dzie w 100% bezproblemowa ;)
Zapraszam do wsp?lnej zabawy, Kowol.

RPG - spoko.
Ale jak rpg to usu? te pkt na gildie.
Bo rpg z pkt na gildie? to juz nie rpg.

i jeszcze jedno pytanie, czy w sms shopie b?dzie wand dla sorca?

W jaki spos?b nazwany ten server jest "RPG" hmm
1. To ju? takie czasy nie stety ze 150x konczoncym sie na 2x jest Rpg i w tydzien biegaja 200-250 lvle ;/
2. Rpg mo?esz nazwa? takie servery jak eloth (3x) albania (6x-2x) enibia w jakim? stopniu ale nie projekty narvi,zivery
3. Nowe miasta? xD?
4. Look Sms shop ;] Vip coins, Softy ?, Addon Doll ? ;ooooo No wybacz kiedy? na Rpg nie by?o shopa albo by? a w nim po 30,50k pacc rune lub itemy do addon?w?
5. Mi to wygl?da na drug? kopie narvi

Nie polecam mi si? wcale server nie podoba po za stron? i paroma ciekawymi systemami, to wszystko na ten temat, takie jest moje zdanie ale widze ze na dzie? dzisiejszy taki server jest rpg hmm moze za rok panowie united ots lub tiberia to bedzie rpg ?:D 1/5 ocena serwera.

/SEXTAZZY

sextazzy

w dzisiejszych czasach to poj?cie wzgl?dne, moim zdaniem poj?cie "RPG" jest og?lnie bezsensowne, poniewa? sama tibia to przecie? mmoRPG

Exp stage te? nie ma tutaj wielkiego znaczenia, moim zdaniem hexana to pewnego rodzaju RPG, chocia? exp stage ko?czy si? na 4x(na allegro nawet sprzedaj? cc na hexanie)

Nowe miasta to co? z?ego? przecie? nawet custom mapa mo?e by? RPG

I jedyne co w twoim po?cie przemawia za tym, ?e to nie serwer rpg to sms shop, mimo i? nie ma w nim star wand?w, fwb, slingshot?w i innych item?w skradzionych z evo serwer?w to nie jest on RPG.

jednak tak jak ju? pisa?em wy?ej, RPG to poj?cie wzgl?dne, moim zdaniem chodzi tutaj o sam klimat gry, a w szczeg?lno?ci questy(kt?rych na enemii jest bardzo du?o)

Pozdrawiam,
Scooty
+

Polecam tego ots, serwer jest bardzo dobrze przygotowany, bra?em udzia? w test serwerze.
Ogarni?ta administarcja. Bardzo dobry balans profesji. Fajna dopracowa mapa.

OTS g?wny uwagi.

Gdyby kto? rekrutowa? do gildii to pisa? tutaj na priv ;)

Szkoda ?e nawet szablonu wam si? nie chcia?o przerobi?, oskryptowanie quest?w w c++ czy LUA??
Oby to nie by? znowu serwer dla zarobku i prosz? was sko?czcie ju? z tymi townami bo si? wymiotowa? chce.

+ za ch?ci i wi?cej kreatywno?ci przyda?y by si? jakie? mody w c++.
?ycz? powodzenia i pozdrawiam.

Ostatnia edycja:

POLECAM! A czemu?
-gra?em na testach i by?o bardzo fajnie...ma?o bug?w..mi?a administracja i wgl spoko!
B?dzie si? dzia?o! ; p
Do startu coraz bli?ej ;>

Hej nie wiem czy fajny server nie gra?em na tesciku ale mysle ze bd spoko

Tylko 1 prozba o usuni?cie tych itemkek z sms shopa INQ bo to nie ma sensu wtedy ten quest Jest niepotrzebny :confused:

Ostatnia edycja:

te itemy nie zostan? usuni?te, na czym? w ko?cu musz? zarabia? ;)

P.S. Mo?na ju? si? zg?asza? o punkty dla gildii!

Wbija?! Z ka?d? chwil? jest coraz wi?cej gildii

Szkoda ?e nawet szablonu wam si? nie chcia?o przerobi?, oskryptowanie quest?w w c++ czy LUA??
Oby to nie by? znowu serwer dla zarobku i prosz? was sko?czcie ju? z tymi townami bo si? wymiotowa? chce.

+ za ch?ci i wi?cej kreatywno?ci przyda?y by si? jakie? mody w c++.
?ycz? powodzenia i pozdrawiam.

a co skrypty pisane w c++ s? gorsze od lua? mi si? raczej nie wydaje.... je?li dobrze skrypt lua zrobi? to i tak nie wp?ynie to na gr?

a co skrypty pisane w c++ s? gorsze od lua? mi si? raczej nie wydaje.... je?li dobrze skrypt lua zrobi? to i tak nie wp?ynie to na gr?

Funkcje lua opieraj? si? na cpp, wi?c logiczne, ?e w ?r?d?ach masz o wiele wi?ksze mo?lwo?ci. Np.
http://screenshooter.net/7466749/nmrxpxd
http://screenshooter.net/7466749/ypomrwk
itd.
Czego? takiego nie zrobisz w lua. :P

#topic
Jak by to uj??.. em. rzygam RL Map.
No i s?owa "Real map" i "RPG" same w sobie si? wykluczaj?.

no tak, kana?y dodaje si? w XML...

trzymaj?c si? tego, ?e lua opiera si? na c++ to wszystko mo?na napisa? w lua(lub nic, zale?y jak kto? odbiera te s?owa)

dodanie funkcji lua to nie jest jaka? wielka sztuka

Zapraszam na serwer, ju? 650 zrobionych kont!

Hah. akurat z tymi kana?ami nie trafi?e?. :P W c++ stworzy?em odzielne funkcje do tego okienka, oraz event po wybraniu jednego z tych p?l.
Co daje nam mo?liwo?? np. napisania teleportera.. co by?o by bezkompromisowo nowo?ci? w ?wiecie OTS i RL mapek.
Prosz?: http://wklej.org/id/780360/ Mog? ci da? nawet m?j skrypt..
ale bez mojego silnika nic ci to nie da.

Co do "lua opiera si? na c++" to chodzi?o mi o to, ?e wszystkie funkcje lua pochodz? z silnika, wi?c lua jest zale?ne od C++, wi?c w C++ mo?na zrobi? x9999 razy wi?cej.

Polecam Server ch?tnie wbije :) Yeantis cya ;) zapowiada si? fajnie ale 1 wada jak dla mnie Vip Coins :? wtf Real map RPG

Hah. akurat z tymi kana?ami nie trafi?e?. :P W c++ stworzy?em odzielne funkcje do tego okienka, oraz event po wybraniu jednego z tych p?l.
Co daje nam mo?liwo?? np. napisania teleportera.. co by?o by bezkompromisowo nowo?ci? w ?wiecie OTS i RL mapek.
Prosz?: http://wklej.org/id/780360/ Mog? ci da? nawet m?j skrypt..
ale bez mojego silnika nic ci to nie da.

Co do "lua opiera si? na c++" to chodzi?o mi o to, ?e wszystkie funkcje lua pochodz? z silnika, wi?c lua jest zale?ne od C++, wi?c w C++ mo?na zrobi? x9999 razy wi?cej.

zgadzam si? z Tob?, ale LUA jest zrobione po to ?eby u?atwi? ludziom ?ycie, i robienie quest?w w c++ tak jak napisa? kolega wy?ej mija si? z celem ;)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry