• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

-C++ Energy Skill

Status
Zamknięty.

shivals

Active User
Styczeń 7, 2011
Liczba reakcji
2
Witam.
Poszukuje kodu na Energy czyli dzia?a on jak def lecz zamiast melee damage absorbuje energy damage.
ten Skill Energy byl by na miejscu skilla Fishing.

Odp: Energy Skill

W?tpie ?e kto? ci to za friko zrobi. Polecam edytowac post i napisac ile jestes w stanie dac $ ;>

//edit
w Dantez'ie nadzieja :D

nie wiem pierw spr?buje to zrobi? na bazie shielding jak nic nie wyjdzie to si? zobaczy czy b?d? w stanie za to zap?aci? i poczekam na tego Danteza

Poczekam, a? si? zdecydujesz zap?aci?.

P?aci? za co? takiego? Tosz to 10 minut pracy. Wyzysk i komercja osi?gn??a maksymalny poziom...

bo to forum sie zlami?o, teraz nie liczy sie ilo?? reputacji tylko ilo?? kasy jak? wy?o?ysz za cokolwiek

P?aci? za co? takiego? Tosz to 10 minut pracy. Wyzysk i komercja osi?gn??a maksymalny poziom...
bo to forum sie zlami?o, teraz nie liczy sie ilo?? reputacji tylko ilo?? kasy jak? wy?o?ysz za cokolwiek

?mia?o, id?cie do pracy, r?bcie wszystko za darmo, nie dodawajcie nic od siebie. Je?li mam mo?liwo?? dorobienia na czym?, to czemu mam nie skorzysta?? Pomijam ju? fakt, ?e gdy zgodzi?em si? na gg zrobi? to za darmo, pojawi? si? kod i pomog?em go lekko zmodyfikowa?. Pomijam r?wnie? to, ?e autor pierwszego cytowanego posta ma stron?, na kt?rej sprzedaje swoje dzie?a. Mo?e wstawisz je na forum, za darmo?

problem rozwi?zany temat do zamkni?cia bo robi si? lekki offtop

Dantez po pierwsze Oskar czasami wrzuca swoje projekty na forum za darmo a po drugie masz zg?oszon? t? dzia?alno???

Nie offtopujemy ;) //Dziki~~

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry