What's new
  • logo_cipsoft
    Latest servers:
    New servers will open on: 19th Feb 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

-Tibia 8.60 Enibia.pl | RL RPG & PVP Server

Status
Not open for further replies.

sebastianek1000

Advanced User
Reaction score
4
Odp: Enibia.pl | RL RPG & PVP Server

Witam jestem nowym ownerem chcialbym powiedziec juz na sam poczatek ze serwer nie bedzie nie zaniedbywany, beda czeste aktualizacje,uptade i poprawki z naszej strony to juz nie ta enibia co kiedys... Mozecie narzekac i wgl ale to nie ma sensu wbijcie od nowa a sie sami przekonacie jak bedzie;) Powodzenia !

/SEXTAZZY

Vadimus

New User
Reaction score
0

Witam.

Jestem nowym w?a?cicielem

W ostatnim czasie:

- naprawili?my forum
- usuwamy bugi
- naprawili?my acc maker

Serwer testujemy na porcie 7271. W planach dodanie kilku ciekawych miejsc, ale to ju? po starcie.

W najbli?szym czasie planujemy zmian? wygl?du strony, przet?umaczenie jej na j. polski oraz kilka konkurs?w i niespodzianek, kt?re zapowiada? b?dziemy po starcie serwera na naszej stronie www.

Otwarcie: Poniedzia?ek, godzina 19:00

Kontakt:
Przemys?aw Augustyn
GG: 844005
augustynprzemyslaw@gmail.com

sebastianek1000

Advanced User
Reaction score
4

start ju? za 9 godzin !!! Zapraszamy dzis nowa enibia.pl !!! Musicie tam byc !!!

areq1996

Advanced User
Reaction score
6

I tak pierdolnie na starcie bo jeste?cie noobskim supportem 19:05 pierwszy off
ots fajny ale szkoda ze sie zmarnuje u takich noob?w ;/
Ale nie martwcie si? ju? kto? enibie kupi? na allegro 2 raz to mo?e nied?ugo postawi :<

Last edited:

sebastianek1000

Advanced User
Reaction score
4

I tak pierdolnie na starcie bo jeste?cie noobskim supportem 19:05 pierwszy off
ots fajny ale szkoda ze sie zmarnuje u takich noob?w ;/
Ale nie martwcie si? ju? kto? enibie kupi? na allegro 2 raz to mo?e nied?ugo postawi :<

Wez gosciu ty sie wogole nie udzielaj jestes dzieciakiem 16letnim czy tam 17 ktory mysli ze postawil jedno smieszne evo ethalia czy jak to tam i ze cos umiesz? Nie problem miec hosta wgrac date pare noobskich skryptow z otland i uwazac sie za bossa bo tak naprawde jestes nizej niz dno ;) ja stawiam serwery od 5 lat mialem duzo serwerow evo,rl no i troszke wiecej wiem od cb, noobski support bo przejol enibie? Byle komu cuddi nie dal by enibi, i dodam ze za nia nie placilismy, po za tym naprawilismy 1000 bugow na tym serwerze, bo wczesniejszemu ownerowi sie nie chcialo i puszczal na tydzien otsa i wylaczal go zeby zarobic hajs wiec kto to mowi o noobskim supporcie? Tez moge miec w dzien 500 typa zrobic evo dla gildi i sie zaniecac ile ja to osob mam na serwerze ale mnie to znudzilo wyrosniesz z tego chlopaczku zarabiaj tam marny hajs na tym smiesznym evo i ciesz sie ze masz te 200,300 osob ;/ Prawda boli co? dlatego musisz hejtowac wszystkie lepsze serwery od twojego zaloze sie ze nawet skompilowac tfsa nie potrafisz no ale nie wiem moze sie myle w stosunku do cb ^^ ale nie oceniaj innych po okladce tylko zobacz ile trudu wlozylismy w ten serwer i napewno szybko nie upadnie. Taka prawda "im wiecej masz wrogow, hejterow tym wiesz lepiej ze jestes od nich lepszy" Gdybys nie chcial popsuc nam opini i sie wywyzszac nie napisal bys tego postu.

BEZ ODBIORU

monia88

Active User
Reaction score
2

i w ciagu 1 dnia wyszlo 200 osob z serwera

SHW

Advanced User
Reaction score
2

@up

A po tygodniu gra tylko 3 osoby bo Admini przywo?ywali Orshaballe kt?re zabija?y graczy na training monkach oraz rozdawali items niekt?rym gracz?.

Sas89

New User
Reaction score
0

Dok?adnie cwaniactwo i przekr?ty.

Status
Not open for further replies.