Odp: Enibia.pl | RL RPG & PVP Server
I tak pierdolnie na starcie bo jeste?cie noobskim supportem 19:05 pierwszy off
ots fajny ale szkoda ze sie zmarnuje u takich noob?w ;/
Ale nie martwcie si? ju? kto? enibie kupi? na allegro 2 raz to mo?e nied?ugo postawi :<
Wez gosciu ty sie wogole nie udzielaj jestes dzieciakiem 16letnim czy tam 17 ktory mysli ze postawil jedno smieszne evo ethalia czy jak to tam i ze cos umiesz? Nie problem miec hosta wgrac date pare noobskich skryptow z otland i uwazac sie za bossa bo tak naprawde jestes nizej niz dno

ja stawiam serwery od 5 lat mialem duzo serwerow evo,rl no i troszke wiecej wiem od cb, noobski support bo przejol enibie? Byle komu cuddi nie dal by enibi, i dodam ze za nia nie placilismy, po za tym naprawilismy 1000 bugow na tym serwerze, bo wczesniejszemu ownerowi sie nie chcialo i puszczal na tydzien otsa i wylaczal go zeby zarobic hajs wiec kto to mowi o noobskim supporcie? Tez moge miec w dzien 500 typa zrobic evo dla gildi i sie zaniecac ile ja to osob mam na serwerze ale mnie to znudzilo wyrosniesz z tego chlopaczku zarabiaj tam marny hajs na tym smiesznym evo i ciesz sie ze masz te 200,300 osob ;/ Prawda boli co? dlatego musisz hejtowac wszystkie lepsze serwery od twojego zaloze sie ze nawet skompilowac tfsa nie potrafisz no ale nie wiem moze sie myle w stosunku do cb ^^ ale nie oceniaj innych po okladce tylko zobacz ile trudu wlozylismy w ten serwer i napewno szybko nie upadnie. Taka prawda "im wiecej masz wrogow, hejterow tym wiesz lepiej ze jestes od nich lepszy" Gdybys nie chcial popsuc nam opini i sie wywyzszac nie napisal bys tego postu.
BEZ ODBIORU