-Tibia 8.41 Envild Na ksztalt Eloth!! RPG SERVER!!

Status
Zamknięty.

Envild

User
Listopad 3, 2009
Liczba reakcji
0
!!Start 22.01.2010 godz 18:00!!

Envild.sytes.net!!!

Witam serdecznie na pewno duzo z was gra?o na na starym eloth pod tibie 7.92 na pewno macie mile wspomnienia zwi?zane z tym servem ja wraz z moja ekipa postanowili?my zrobi? co? bardzo podobnego
A wiec tak teraz gdzie nie wejdziesz widzisz servery typu "RL map (Oken gengia pyre) nie dopracowane obra?enia jak i leczenie postaci to ju? standard.
Wiec specjalnie dla was postanowi?em zrobi? gorsza kopie elotha gorsza w sensie tym iz nie jest a? tak podobna do rl tibi

Czym nasz server b?dzie si? charakteryzowa???:

-100% real map Bez oken geni pyre...

-dok?adnie dopracowany DMg & Healing

-Blessow nie b?dzie mo?na kupic komenda bleser bedzie znajdowa? si? w carlin tak jak na rl Tibi u ktorego kupisz 5 blessow !!

-Sms shop no wybaczcie server musi sie z czego? otrzymywa? a chyba nie chcecie placic co 7 dni przymusowo za pacca zeby normalnie pograc!!!

- Nie bedzie train Monkow ;p !!

-Questy jak na rl tibi

Sprawa many u ro?nych profesji

Knight:
Bez Promocji
Health Point: 10/2sec
Mana Point: 3/3sec
Promocja
Health Point: 10/1sec
Mana Point: 3/1sec

Paladin:
Bez Promocji
Health Point: 8/2sec
Mana Point: 8/3sec
Promocja
Health Point: 8/1sec
Mana Point: 8/1sec

Druid/Sorcerer:
Bez Promocji
Health Point: 3/3sec
Mana Point: 10/3sec
Promocja
Health Pint: 3/2sec
Mana Point: 10/1sec

EXP stages

1-30=30
31-50=15
51-100=8
101-200=4
201-xxx=3

skills

mlvl 7
skills 10
lot rate 2,5

Ostrzegam Server nie nale?ny do Naj?atwiejszych!!

Kilka screenow ;p

ebnpdqfygaj4u3xkxgtt.jpg

4p2suh98up00waznh9.jpg

l5mfn6y3zc9p1epr9vat.jpg

7orat0rksuboycxadraj.jpg

Sms Shop nie jest skonczony b?d? w nim zupe?nie inne Itemy typu bright sword knight set blue robe itp....

Konta prosz? zak?ada? juz teraz na envild.sytes.net

Odp: Envild Na ksztalt Eloth!! RPG SERVER!!

Powiem Ci tak, na pewno wejd? i zobacze ten serwer.
W?a?nie szukam ots'a z do?? niskimi ratami, je?eli serwer b?dzie mi pasowa?, to zostane tam na d?u?ej.

Czekam na start serwera.

Pozdrawiam,
Bradock

Old Eloth, to by?y czasy... Z ch?ci? zobacz?, co Ty z tym skombinowa?e?, ?e wysz?o Twoim zdaniem na wz?r starego Elotha. ;-) Mam nadziej?, ?e b?dzie to dobry, trwa?y OTS, bo na taki si? w?a?nie zapowiada.

Pozdrawiam,
Ven

Fajnie to wszystko wyglada ;) ... bedzie WAR-SYSTEM?!

Tak b?dzie war system :p itp

Kt?ry ots nie zapowiada si? dobrze..?
My?l?, ?e dedyk na 1 miesi?c wykupiony i to tyle pewnie jeszcze restart b?dzie ...
B?dzie admin m?wi? nie nie nie, ale on chce kas? z sms shopu i tyle :)
bo b?dzie gra?o po 20 os i sko?czy ots'a;)
Moje zdanie wolno? :curse::confused:
Wolno wolno?? s?owa !!:cool:

down#
ka?dy tak m?wi:)
:cwaniak: ?

Ostatnia edycja:

UP
Kolego jeste? w b??dzie Dedyk wykupiony jest na 12 miesi?cy ;p nie na 1 jeszcze server nie ruszy? a ty ju? wiesz jak b?dzie...

Na pewno wejde i zobacze co z tego wyjdzie... jednak radzilbym zmienic jeszcze pare rzeczy bo jak na razie wyglada mi to na zwykly server tylko ze bez gengii/oken/pyre... ; P no i regeneracja many troche mniejsza... wedlug mnie bardzo waznym elementem na elothu byla mapa, brak sms shopu ; P no i zeby np robienie run mialo sens i takie tam... a nie ze idziesz do shopu, kupujesz miliard sd, idziesz troche pobic jakies gowna i wyciagasz loota na 2 miliardy sd ; X ogolnie takie sprawy ktore sprawiaja ze server jest ciekawszy

mo?na zmieni? je?eli na helpie wi?kszo?? ludzi b?dzie si? tego domaga? a jak m?wi?em server musi jako? zarabia? na siebie wola?em zrobi? itemki ni? pacc na 7 dni

P.S
ale w tym sms shopie b?d? neutralne itemki nie bedzie w nim czego? typu donate boots 20 obrony od all ;p NIe robmy star warsa!!

Hmmm Old times:) To by?o co?...Jednak je?li chcesz co? na wz?r Elotha v1 to zmie? EXP...nie przypominam sobie ?eby tam by? exp 30~~? Z tego co pami?tam od pocz?tku by? ma?y exp(2 lub 3 teraz nie pami?tam). Na takim expie wszystko ma swoj? warto??...robienie run lootbagi,a tak to co wbije sobie kto? w ~2h 50 lvl i leci na dragi...a gdzie tu stary eloth? Kopalnie dwarf?w ... Minotaury robienie strza?, run itp itd:D Co wiedzia?em powiedzia?em:) Napewno wbij? i zobacz? co tam wykombinowali?cie:)

Pozdrawiam,
Rasen.

No ten niski exp-stage byl by dobry , lecz zwrocmy uwage na to ze w tej chwili ludize wybieraja ots no z expem gdzie w 1h masz 100 lvl :) ... gdyby exp byl tu 3x nie wiem cyz znalazlo by sie duzo smialkow zeby pograc :)) ...
najbardziej liczy sie REKLAMA :)) ... czekamy do 18. :)

Hmmm Old times:) To by?o co?...Jednak je?li chcesz co? na wz?r Elotha v1 to zmie? EXP...nie przypominam sobie ?eby tam by? exp 30~~? Z tego co pami?tam od pocz?tku by? ma?y exp(2 lub 3 teraz nie pami?tam). Na takim expie wszystko ma swoj? warto??...robienie run lootbagi,a tak to co wbije sobie kto? w ~2h 50 lvl i leci na dragi...a gdzie tu stary eloth? Kopalnie dwarf?w ... Minotaury robienie strza?, run itp itd:D Co wiedzia?em powiedzia?em:) Napewno wbij? i zobacz? co tam wykombinowali?cie:)
Pozdrawiam,
Rasen.

Z czasem zmieniaj? si? te? ludzie, teraz w?tpi?, ?e znalaz?o by si? tak du?o ludzi, kt?rzy graliby na x3, ja na oldzie gra?em, potem te? na Elorze i by?o bardzo fajnie, jednak teraz to ka?dy lubi jak level si? wbija w miar? szybko, albo nawet szybciej. To jest bardzo dobre, jak si? robi runy, a potem je sprzedaje, a nie wszystko si? ma, jak na realu, tylko z przy?pieszonym troszk? expem, dlatego wydaje mi si?, ?e tak jest dobrze, bo potem exp spada. Poza tym na starej Elorze, kt?ra by?a niby Testem by? x50 sta?y.

Pozdrawiam,
Ven

Mi sie OTS podoba , torche ciezej ale i to fjanie wplywa an gre ... tylko jak narazie za duzo kont nie ma :) wieksza reklama musi byc

no fajnie to wyglada napewno zajrze ;))

no w koncu trafilem do spoko ots , od dawna szukalem niskiego exp rate na real ampce bez oken , gengi i pyre to bedzie KLASYK. ;))

Napewno zagram ;pp

bez train monk?w czyli skillowa? b?d? musia? np. na slime ;d ?

hmm sa rozne opcje ;p
np slimy ;p
robisz 27 lvl druid/sorcerer i se skilujesz ;p
lub prosisz kolege zeby stawi? ci monka gdy b?dzie robi? runki na expa;p

Envalid, a jest tutaj jaka? szansa na pozycje tutora, b?dzie jaki? konkurs, czy masz ju? swoj?, 100% skompletowan? ekip? serwera? ;) Je?li wolno zapyta? oczywi?cie.

zostala juz nie cala godzina a kont jest dalej dosc malo moze jakies pomysly Envild? ;)) // fajnie wystzsko wyglada ale niestey bez graczy to nie gra. ;d
zobaczmy na starcie co sie bie dzialo ;) trzeba jeszcze jakos wypromowac server

Envalid, a jest tutaj jaka? szansa na pozycje tutora, b?dzie jaki? konkurs, czy masz ju? swoj?, 100% skompletowan? ekip? serwera? ;) Je?li wolno zapyta? oczywi?cie.

taak oczywiscie tutora otrzymaja 3 pierwsze najpozytywniej udzielajace sie osoby na helpie;p

!!!

Status
Zamknięty.
Back
Do góry