- Liczba reakcji
- 8
No a wi?c, co s?dzicie, czy macie jakie? do?wiadczenia z hostowni? eOTS.pl - sponsoring serwer?w OTS Ka?da opinia si? przyda lol
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Firma pobiera dany % z sms shopu, kt?ry najcz??ciej podlega negocjacji. Wyp?at? z tego co wiem, mo?na uzyska? poprzez wp?at? na konto, przelew pocztowy, do?adowanie telefonu.Aha, rozumiem, ale wyp?ata w jakiej formie, przelew, przekaz pocztowy? No i rozumiem, ?e firma pobiera jedynie cz??? zarobk?w z SMS Shopu?

. Wida? to po moonots.pl kt?ry ju? mo?na znale?? gdzie? na necie...Moim zdaniem nikt kto chc? naprawd? daleko zej?? z Serwerem nie powinien dawa? tam swojego OTS'a. Dlaczego?
1. Kuli zale?y tylko i wy??cznie na kasie.
2 Przy okazji on nie umie dobrze zabespieczy? dedyka. Wida? to po moonots.pl kt?ry ju? mo?na znale?? gdzie? na necie...
3 S?aby kontakt.
4 Bardzo du?y % pobiera z sms shop. Oko?o 50%.
5 Nie ufa? bym Kuli...
Pozdrawiam Tares
Jakim prawem go os?dzasz szczeniaku, mo?e to ty si? niczego wiecej nie dorobisz oprucz g?upich, nieodpowiednich post?w na forum.5. Bo co ? Bo robi co? czego ty nigdy nie osi?gniesz ?
Inn? (nowsz?) wersj? biblioteki boost. Oczywi?cie, je?li dostosowa?by? j? do tej, kt?rej u?ywamy nie by?oby problemu.Hmmm.
(...)odm?wilimi bo maj? inn? wersj? "czego? tam" nie pami?tam dok?adnie czego. Tak wi?c ka?dego ots nie hostuj? :/
Hmmm.
Jak panowie UP pisali du?o pobiera z sms shop'u.
Bior?c pod uwag? do?wiadczenie w sponsoringu serwer?w ?mia?o mog? stwierdzi?, ?e 90% z nich nie osi?ga zysk?w, kt?re wystarczy?yby na pokrycie koszt?w poniesionych przeze mnie.2. Rz?daj? do?? du?ego % z sms shopa (odemnie zarzadali 70% [mo?e poprostu kiepsko si? targuj?])
Kontakt jest naprawd? mo?liwy, ?redni czas oczekiwania na odpowied? w panelu zg?osze? to nieco ponad 5h, nie licz?c godzin "wolnych" (22:30-9:30) czas oczekiwania na odpowied? to 1,5h.Moje odczucia zwi?zane z eots.pl
1. Kontakt z administaratorem jest bardzo bardzo trudny, czasami wr?cz nie mo?liwy.
Je?li dobrze kojarz? przypadek to pojawi?o si? kilka nowych projekt?w, kt?re okaza?y si? lepsze i to je postanowi?em hostowa?.Nie polecam, kole? chcia? ze mn? wsp??pracowa? gor?co, odpowiada? co godzin? i nagle zamilk? na tydzie? pisz?c, ?e "zakupili serwer, ale maj? op??nienia...".
Nie chc? ocenia?, bo wydawali mi si? bardzo mili, ale nagle za?amanie si? kontaktu i tylko jedna forma kontaktu przez jednego email'a, ?wiadczy o braku profesjonalizmu.
Radz? by? ostro?nym.
Tares prosz? rozwi? stwierdze? "Nie ufa? bym Kuli..." oraz "S?aby kontakt".Moim zdaniem nikt kto chc? naprawd? daleko zej?? z Serwerem nie powinien dawa? tam swojego OTS'a. Dlaczego?
- Kuli zale?y tylko i wy??cznie na kasie.
- Przy okazji on nie umie dobrze zabespieczy? dedyka. Wida? to po moonots.pl kt?ry ju? mo?na znale?? gdzie? na necie...
- S?aby kontakt.
- Bardzo du?y % pobiera z sms shop. Oko?o 50%.
- Nie ufa? bym Kuli...
Pozdrawiam Tares