-Tibia 8.60 Epickie Evo Sprawdz Start Piatek

Status
Zamknięty.

Armani1992

Active User
Listopad 12, 2010
Liczba reakcji
2
Epicki Evo
IP massacreots.no-ip.org
Massacre - Newsy
Tibia 8.60
Rate
1-100 x500
101-200 x400
201-300 x300
301-400 x250
401-500 x150
501-600 x100
601-700 x 50
701-800 x15
801-900 x11
901-1000 x8
1001 x6
rateSkill = 80.0
rateMagic = 50.0

Quest

Monster

SHOPS​

Rate mog? ulec zmianie je?eli kto? zaproponuje ciekawsze:lol:

Odp: Epickie Evo Sprawdz Start Piatek

Exp stage w?asnie w tym przypadku mi sie bardzo podoba, ma?o jest takich otsow. Lubie gdy maxymalne lvl na otsie to 1000-1200 oczywiscie jezeli to nie moonots i jest fajny balans profesji co jest rzadkoscia. Proponuje wprowadzic exp x10 od 1200. Troszke malo informacji podales na temat servera, 0 zachety graczy do gry. O ile bedzie fajny balans pvp to oczywiscie ze pogram tam dluzej niz 1 dzien. pozdrawiam ;]

w Strefie Event b?d? organizowane r??ne konkursy Najazdy Zapraszam :)

Organizowany b?dzie r?wnie? mecz Pi?karski na boisku w sobote o 18 odb?dzie si? Mecz liczba graczy po 11 lub mozecie zg?osi? dru?yny u mnie Do wygrania Punkty w Sms Shopie !

No mapka ?adna, ale ciekawi mnie czy czasem nie postoi ten ots tak jak poprzedni pare dni, a co do expa to radze od ok 400lvla zrobic 5x maxymalnie, boprzy twoim expie to ots d?ugo nie postoi i szybko sie znudzi tak samo jak moonots itp z wiekszym expem. Zreszta du?y exp jest dla noob?w co nie umiej? wbija? wolniej lvla.

W Sumie Mo?na pomy?le? nad zmian? rate jakie? propozycje ?

4x odpada mo?e tak z 10x minimalnie ?

Ostatnia edycja:

Nic specjalnego , po screnach wida? ?e ots jest w 99% nie przerobiony. Taki serwer mo?e sobie postawi? ka?dy. Przecie? to jest gotowiec ?ci?gni?ty z neta.. Radz? popracowa? nad mapk? z 2 miesi?ce , doda? jakie? nowe questy , expowiska i dopiero bra? si? za stawianie serwera.

Nie polecam ! Nuda i nuda !

Wszystko w swoim czasie beda uppdaty w kt?rych b?d? dodawane nowe rzeczy questy miasta

ots nie wystartowa? nawet wi?c sk?d mo?esz to wiedzie? ze tylko pod?oge zmieni?em nie oceniaj ksi??ki po ok?adce jak ?ci?ga??? tamtego otsa to by? zobaczy? ze by?o troche b??d?w

Po screenach widac ze jest by Help3r : )
Podloge w temple zmieniles i ci nawet to nie wyszlo bo jest kawa?ek trawy w nim : )
Zobaczylem tez po boisku oraz po questach : ]

Dla mnie to kolejne nudne evo sciagniete prosto z neta i przerobione tylko i wylacznie temple... nie podoba mi sie: )
Dobrym evo jest Exenia.pl z edit evo map
Moja ocena 2/10 : )

Ostatnia edycja:

zgadzam sie z jopekziom ... przerob troche wiecej i daj dopiero do zapowiedzi ,

Po screenach widac ze jest by Help3r : )
Tak si? sk?ada, ?e g??wnym w?a?cicielem i autorem MegaEvo jestem i b?d? zawsze JA.
Help3r jedynie zrobi? edycj? mojego MegaEvo, tak dla ?cis?o?ci.

@Topic
Wida?, ?e niewiele zmienione. Zmieni?e? jedynie groundy i attributes w temple, c?? za epicki wysi?ek godny herosa. Szkoda, ?e nie pododawa?e? nowych quest?w i expowisk, bo mo?e wtedy by kto? wbi? na tego twojego "OTS-a". Wydaje mi si?, ?e sko?czysz jak reszta gotowc?w z neta :D

Mam straszne lagi. Co krate ?cina niezabrdzo mi si? spodoba? ale si? strara?e? :)

Nowe tereny i questy jak ju? powiedzia?em b?d? dodane w przysz?ych uppdatach jak wy nie wbijecie ots to trudno p?aka? nie b?de wszystkich innych kt?rzy s? zainteresowani zapraszam

server rusza za 30 minut zapraszam serdecznie ch?tnych graczy

Nic nie zmienione nawet nie wiem, czy ktos wbije, ktos kto lubie coping ots to polecam!!!!

5/10

Status
Zamknięty.
Back
Do góry