• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[eRr] Gallery

Status
Zamknięty.

eRr

User
Liczba reakcji
2
Witam, b?de umieszcza? tutaj screeny z moich aktualnych prac.
Temat pracy: expowisko rat?w.
2vnm8uv.png

zt7v9c.jpg

A wi?c komentujcie!

Odp: [eRr] Gallery

SUPER!
Na prawd?, chcia?bym gra? na ots z ca?? tak? map?.. Takie mapki do Cipsoftu pasuj?, albo nawet s? lepsze.
11/10
Pozdrawiam

@Up
Sorki ?e tak powiem ale takie odpowiedzi s? bardzo dziecinne ...:D

@Topic
Co do pracy to nawet dobrze wykonana, sporo detali.?adnie wykonany wodospad :p.Ocenia? to nie ma za bardzo co zr?b wi?cej exp?w i b?dzie mo?na oceni? :p

Moje pierwsze konto zosta?o zbanowane na zawsze. Przedstawiam wam prace z 2 galerii. (juz zamkni?tej)

289xxck.jpg

27wvwwj.png

f05lrk.png

205qc02.png

Aktualnie robie prace na konkurs mapperski.
?yczcie mi powodzenia ;p

Prace s? do?? dobre mi sie nie podoba tylko ostatni screen ko?o wodospadu ten border

popracuj jeszcze troch?

Najbardziej podoba mi si? wodospad i ten most

Gratuluje skilla pozdrawiam Pawciq ,. ;)

Mi sie podoba tylko tak dalej...
9/10- zebys nie osiadl na laurach ;]
pozdro

Zapisuj zdj?cia w rozmiarze .png, gdy? jpg lub inne ?cierwo psuj? jako?? zdj?cia. Og??em prace s? s?abe, je?eli Ty z takimi mapami, masz zamiar startowa? do MOTM, to nie masz co liczy? na p??fina?. Bordery s? kwadratowe, w ten oto spos?b daj? wra?enie, jakby by?y robione w opcji Autoborderyzacji. Jako najgorsz? prac?, z tych, kt?rych tutaj pokaza?e?, oceniam prac? trzeci? od ko?ca. :curse:

Czytaj poradniki, jak i ogl?daj prac? innych bardziej "zaawansowanych" mapper?w.

Tak, ?ycz? Ci powodzenia. :D

Zapisuj zdj?cia w rozmiarze .png, gdy? jpg lub inne ?cierwo psuj? jako?? zdj?cia. Bordery s? kwadratowe, w ten oto spos?b daj? wra?enie, jakby by?y robione w opcji Autoborderyzacji.

Tylko jedna praca jest zapisna w *.jpg, reszta w *.png
Nie do motm, ale do konkursu mapper?w, a jesli chodzi o autoborder to musze ciebie zasmuci?, wiekszo?? to raw.

Ale przyjmuje krytyk?, z borderami w czerwonych g?rach jest du?o problemu, jesli sam mappujesz to wiesz.

Status
Zamknięty.
Do góry