Error: Connection timed out (10060)

Status
Zamknięty.

Calamity

Active User
Listopad 7, 2009
Liczba reakcji
2
Witam wszystkich u?ytkownik?w tibia.net.pl
*Prosz? was o Pomoc , Posiadam internet z Neostrady do Tego mam r?wnie? Livebox , (Ale Do komputera mam r?wnie? Po??czony bezprzewodowo Laptopa!) Chc? za?o?y? w?asny Serwer OTS (tibia) , Wszystko wydaje mi si? ?e zrobi?em Dobrze .. Czyli Odblokowa?em porty , za?o?y?em na dyndns.org , wy??czy?em "Zapor? Systemu Windows" i teraz gdy Odpali?em sw?j serwer wydaje mi si? ze wszystko dzia?a prawid?owo... zapyta?em koleg? ?eby sprawdzi? czy strona (acc'maker) dzia?a , powiedzia? ?e wszystko chodzi prawid?owo , po za?o?eniu postaci chcia? zalogowa? na OTS wyskoczy?a mu jego w?asna posta? za?o?ona , gdy chcia? zalogowa? po 30 sec wyskoczy?o mu co? takiego Prosz? o pomoc ! :)
obraztt.png

Pomocy ...
Help :(
Notka moderatorska:
Sklejone

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Odp: Error: Connection timed out (10060)

Te? mam ten sam Problem je?eli ktos napisze b?de wdzi?czny

Odp: Error: Connection timed out (10060)

Z tego wynika ?e masz ?le skonfigurowanego OTS czyli config lua pami?taj ?e w IP podajesz IP globalne nie ip lokanlne we? ip z mojeip.net.

We? jeszcze sprawd? czy masz te porty poprawnie odblokowane bo sprawdzi? nie zaszkodzi tak?e pami?taj ?e porty do 8.3+ ? musisz odblokowa? porty 7171, 7172, no i 80 kt?ry ju? masz bo strona ci dzia?a ;]

Pozdrawiam.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry