Eternal Kindoms Offline?

Status
Zamknięty.

solololo

New User
Listopad 22, 2009
Liczba reakcji
0
Co oni robia nikt u nich nie bedzie gral !!! Wiecie czy oni go wlacza ??

Odp: Eternal Kindoms Offline?

Po pierwsze z?y dzia?.
Po drugie s? prawdopodobnie jakie? bugi i musz? je naprawi?. Mia? by? ju? w sobot? ale nie ma...

Od 10~ godziny serwer nie odpowiada na pingi. Nie mo?emy nic zrobi?, czekamy na odpowied? firmy hostingowej. Nie wiemy ile to jeszcze potrwa.

M?wili koledzy up, ?e to dedyk ja nie mam poj?cia szczerze powiedziawszy
Ale ja mam poj?cie.

Ostatnia edycja:

Szczerze m?wi?c ja uznaje EK za pora?k?, zamiast pu?ci? serwer w pe?ni sprawny, to puscili go jako awaryjne g?wno. M?wili koledzy up, ?e to dedyk ja nie mam poj?cia szczerze powiedziawszy, wiem tylko, ?e nie wchodzi im ich strona domowa. Powtarzam jeszcze raz, jak dla mnie dno, klapa.

a ja uznaje EK za najlepszy ots jaki wyszedl i zdania nie zmieni?. Wystarczy naprawic bledy w silniku, zrobic niezle zabezpieczenia na dedyku i tak powinni zrobic i dobiero za 2 tyg puscic z wiedza, ze juz nic sie nie zepsuje.

Szczerze m?wi?c to EK jest najlepszym OTSem na kt?rym kiedykolwiek gra?em.

Naprawde jest przykro mi z tego powodu, ?e ots jest off. By? mo?e to nie jest ich wina, ale wed?ug mnie wp?ywa to nie za dobrze na rozw?j OTSa. Wed?ug mnie by?oby lepiej ?eby?cie ogarn?li tego OTSa i p??cili go w pe?ni gotowego.

Co wy gadacie
EK Za wczas wystartowa? i mieli k?opoty w silniku ( zawsze co? nowego )
dlatego nie kiedy serwer jest off line jak by? cie poczytali newsy na g??wnej stronie EK to by? cie wiedzieli co si? dzieje
Pozdro

Status
Zamknięty.
Back
Do góry