-Inne Eternal Kingdoms - Legenda kt?ra wiecznie trwa!

Status
Zamknięty.
Odp: Eternal Kingdoms - Legenda kt?ra wiecznie trwa!

Odpalcie to w 2013, bo za rok b?dzie 50% mniej graczy. W Tibi? ju? prawie nikt nie gra :>

Hoho widz? kolejne miesi?ce, lata mijaj?, a EK dalej tkwi w zapowiedziach. Ja ju? szczerze zw?tpi?em w to, ?e ten serwer kiedy? wystartuj?.

kolego ja ta zapowiedz widze juz z 2 rok...Oni robia tego serwa dla fanu... po 20min dziennie max, nie wystartuje, a szkoda...

Jak ju? pisa?em par? stron temu, sama prawda...

Eternal Kingdoms - Zapowied? kt?ra trwa wiecznie

Obstawiam, ?e b?dzie tak jak na v1, wbij? ludzie - mo?e i nawet sporo ludzi - popatrz?, chwil? pograj? i p?jd? dalej

No to chyba na v1 Ci? nie by?o
EK ruszy?o, by?o pe?no ludzi, trzyma?o si? z 3-5 dni i liczba graczy nie spada?a, ale z powodu (i tu do ko?ca nie wiem czego, ale nazw? to atakiem) atak?w na server zosta? on wy??czony. Gra?o si? fajnie, po mapie mo?na by?o swobodnie si? porusza? (pomijaj?c fakt, ?e na pocz?tku by?o wi?cej ludzi ni? mob?w).
Przesta?cie demotywowa? ch?opak?w tekstami "Lol i tak nigdy nie wystartuje". Co Wam to przeszkadza, ?e oni nad tym pracuj?? Je?li macie w D. ten projekt to chocia? pow?ci?gnijcie si? od ww komentarzy bo to w niczym nie pomaga, a raczej przeszkadza.

No to chyba na v1 Ci? nie by?o
EK ruszy?o, by?o pe?no ludzi, trzyma?o si? z 3-5 dni i liczba graczy nie spada?a, ale z powodu (i tu do ko?ca nie wiem czego, ale nazw? to atakiem) atak?w na server zosta? on wy??czony. Gra?o si? fajnie, po mapie mo?na by?o swobodnie si? porusza? (pomijaj?c fakt, ?e na pocz?tku by?o wi?cej ludzi ni? mob?w).
Przesta?cie demotywowa? ch?opak?w tekstami "Lol i tak nigdy nie wystartuje". Co Wam to przeszkadza, ?e oni nad tym pracuj?? Je?li macie w D. ten projekt to chocia? pow?ci?gnijcie si? od ww komentarzy bo to w niczym nie pomaga, a raczej przeszkadza.

Nie by?o ?adnego ataku tylko ekipa sie pok??ci?a a serwer by? tak zabugowany, ?e nic z tego nie wysz?o na dany moment.

Eternal Kingdoms - Legenda kt?ra wiecznie startuje. haha :)

Eternal Kingdoms - Legenda kt?ra wiecznie startuje. haha :)

Hahahahaha. U?mia?em si?. Skoro nie wnosisz nic do tematu to si? nie wypowiadaj. Na?miewa? to si? potraficie, a samemu ju? co? zrobi? to nie.

@topic
Planujecie start? Mo?e nowe screeny?

"Nigdy nie zniech?caj nikogo kto robi post?py,
bez znaczenia jak wolno mu to przychodzi."
-Platon

Regards

Wracamy do normalnej pracy nad projektem, po przerwie. Wiadomo wakacje = imprezy, dziewczyny itd. Krotko mowiac, nie bylo czasu dla Ek. Teraz natomiast studia i zamieszanie w codziennym zyciu(przynajmniej u mnie). Powoli wszystko sie stabilizuje, codziennosc i nazwijmy to rutyna studiowania pozwoli mi na poswiecenie duzej ilosci czasu projektowi :)
Doczekacie sie ssow i opisu postepow juz niedlugo.

I co tworzycie cos czy nic?

?wi?tynia zapomnianej bogini Sechmet

eflb.png

Prace trwaj?, lada dzie? ujrzycie wi?cej ss'ow oraz niespodziank?. Dodatkowo opiszemy, na czym obecnie stoimy.

o.O co? w ko?cu ruszy?o.. mam nadzieje, ?e kiedy? zagram na tym ots.
Powodzenia.

@diversio
wyobra? sobie, ?e ja ju? kiedy? na tym gra?em! w dalszym ci?gu czekam na kontynuacje mojej gry.
@topic
mam nadziej?, ?e podacie jakie? konkrety.

@Szusi
Ja nie gra?em i mam nadzieje, ?e zagram kiedy? :)

Bardzo ?adnie, ale ten screen niewiele nam m?wi. Nie lepiej ?eby?cie robili jakie? filmiki z wykonywania misji/gameplaya? Nawet mog? je wam montowa?, bo robi? to dobrze ;)

Up/\
Dajcie nam pare dni :)

Znacie ju? mo?e przybli?on? dat? startu? W tym miesi?cu? W tym roku? Bo bardzo ch?tnie bym pogra? i my?l?, ?e nie tylko ja :D

Status
Zamknięty.
Back
Do góry