Eternal Kingdoms - Przesz?o??, a TERA?NIEJSZO??

Status
Zamknięty.
Odp: Eternal Kingdoms - Przesz?o??, a TERA?NIEJSZO??

moim zdaniem, ten system BY?BY ok, gdyby mo?na by?o zaznaczy? dany atak i on by si? wykonywa? automatycznie, a nie ?e za ka?dym podej?ciem trzeba by?o spamowa?.

Marfi, w?a?nie co? w podobnym mniemaniu b?dzie.

My?licie ?e mo?ecie zapewni? graczom to czego oczekuj? czyli miejsca na OB i cz?ste UPDATY?

Ten projekt jest ju? od bardzo d?ugiego czasu og?lnie spodoba? mi si? i my?l? ze wam wypali powodzenia.

Pozdrawiam.

My?licie ?e mo?ecie zapewni? graczom to czego oczekuj? czyli miejsca na OB i cz?ste UPDATY?
Ten projekt jest ju? od bardzo d?ugiego czasu og?lnie spodoba? mi si? i my?l? ze wam wypali powodzenia.
Pozdrawiam.

Tak, mo?emy to zapewni?. Upodate b?d? nios?y ze sob? nowe tereny, w?tki fabularne i wiele wi?cej.

Kolejny ots z udzialem Matrixa.zobaczymy co wyjdzie z tego.Mam nadzieje ze nie rozpadnie sie tak samo jak : necronomicon.
Good luck
Pozdrawiam Suruwa,Nightrider

Kiedy ogl?dniemy Cho? forum Projektu i jak?? zapowied? ?
Proponuje zrobi? jak poprzednio jak?? stron? dla Fan?w.

Kiedy ogl?dniemy Cho? forum Projektu i jak?? zapowied? ?
Proponuje zrobi? jak poprzednio jak?? stron? dla Fan?w.

1. Narazie nie zaprz?tamy sobie g?owy robieniem zapowiedzi.
2. Taka strona powstanie, lecz w przysz?ym czasie.

Witam chcialem sie spytac czy server wystartuje bo dowiedizlem sie o nim dzisiaj i nie wiem kiedy byly napisane posty up a strony podane przy zapowiwedziach nie dzialaj :)

Witam chcialem sie spytac czy server wystartuje bo dowiedizlem sie o nim dzisiaj i nie wiem kiedy byly napisane posty up a strony podane przy zapowiwedziach nie dzialaj :)

Czas poka?e, nie podajemy przybli?onej daty startu.
Pracujemy swoim tempem.

Nie chodzi mi o date startu poprostu chcialem sie dowiedziec czy ten temat jest aktualny bo widizalem zapowiedzi i sa fantastyczne :P a outsfity sa boski :)

Szczerze m?wi?c nie gra?em na Eternal Kingdoms, gdy? moja przygoda z OTS zacz??a si? troch? po waszym upadku.Chcia?bym si? dowiedzie? og?lnie jak wasz serwer wygl?da?/jak b?dzie wygl?da?.By?bym wdzi?czny za taki mini opis(jakie b?d? klasy etc).

Projekt jest nadal tworzony czy upad??

1. Jak to si? sta?o, ?e mapa EK znalaz?a si? na otlandzie?
2. Czy ta ods?ona EK b?dzie nios?a co? nowego?

1. Czy s?dzisz i? ten ots b?dzie dotychczasowym hitem w histori serwer?w nazywanymi RpG'ami czy b?dzie taki po?rodku?
2. Pacc za free czy p?atny?
3. Czy jak wbije to ots mnie od razu zafascynuje i czy b?dzie ten klimat rpg gdzie chodzi si? low lvlami na pk aby otrzyma? z tego kas? a na trade rozbrzmiewaj? spamy o sprzedawane itemki?

Status
Zamknięty.
Back
Do góry