• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Sie 2025:
    Escura (Retro Open PvP) Mystera (Retro Open PvP) us_logo Penumbra (Retro Open PvP)

-Inne Eternal Kingdoms Zapowied? VII - Morza i Oceany

Status
Zamknięty.
Odp: Eternal Kingdoms Zapowied? VII - Morza i Oceany

Geza1927 - w ekipie data ju? jest znana, projekt na prawd? chyli si? ku oficjalnemu odpaleniu. Start zostanie og?oszony stosown? zapowiedzi? na wszystkich wi?kszych forach o tematyce OT, w zapowiedzi tej znajd? si? te? kr?tkie informacje jak si? z nami szybko po??czy?, tak ?e bez obaw. :up:

Niezle :D :D Mam nadzieje ze ots wystartuje jak najszybciej :)
I bardzo ladne outfity :D

Co? z tego wyjdzie... Tylko ma?a uwaga - niepotrzebnie rozpisujecie si?w kwestii fabu?y, gdy? wi?kszo?? graczy po prostu g?wno obchodzi jaka? fabu?a.:| Nie ?ebym by? przeciwko, jednak?e ma?o kt?ry gracz po?wi?ci swoje "cenne 5 minut" aby takowe co? przeczyta?. To taka ma?a hmm... brakuje mi s?owa... sprostowanie... uwaga... W ka?dym b?d? razie z tego co wida? na chwil? obecn?, my?l? i? wkr?tce mo?e tutaj powsta? co? innowacyjnego i baaaaardzo oryginalnego.;)

Szud - niestety masz racj? kolego, mimo to zapowiedzi staramy si? serwowa? na jak najwy?szym poziomie, licz?c ?e jednak kto? znajdzie chwilk? na kr?tk? lektur?. Natomiast kwestia fabu?y w grze wygl?da nieco inaczej, gracz b?dzie mia? mo?liwo?? gry prowadz?c posta? wraz z lini? fabularn? - g??wne questy, ale r?wnie dobrze mo?e prowadzi? bohatera po za ni? - questy poboczne i czysta siekanka na stworzeniach. Nawet dla tych kt?rzy nie maj? zamiaru wykonywa? ?adnych zada? znajd? si? mi?e niespodzianki w postaci ukrytych skarb?w i innych dobroci na mapie.

Pozdrawiam.

Co? z tego wyjdzie... Tylko ma?a uwaga - niepotrzebnie rozpisujecie si?w kwestii fabu?y, gdy? wi?kszo?? graczy po prostu g?wno obchodzi jaka? fabu?a.:| Nie ?ebym by? przeciwko, jednak?e ma?o kt?ry gracz po?wi?ci swoje "cenne 5 minut" aby takowe co? przeczyta?. To taka ma?a hmm... brakuje mi s?owa... sprostowanie... uwaga... W ka?dym b?d? razie z tego co wida? na chwil? obecn?, my?l? i? wkr?tce mo?e tutaj powsta? co? innowacyjnego i baaaaardzo oryginalnego.;)

Jesli ktos nie czyta fabuly, nie gra na prawdziwych RPG. Glownie sie gra na podstawie czyli fabule nie? Wiec nie mow, ze nie potrzebnie sie rozpisuja :)

OOOOOOOOO ... nie z?e te modele xD ..... w?asna historia lecz mapka s?abaaaaa i tyle powiem na pustyni pn?cza ...... troch? to dziwnie wygl?da ... poprawcie mapk? .....

Musz? powiedzie? ?e ta zapowied? wywar?a na mnie du?e wra?enie a najbardziej te outfity w oko mi wpad?y
Z?odzieja
Palladyna
Dw?ch diab??w !

no to czekamy ciekawe kiedy wkoncu wystartuje bardzo d?ugo oczekiwany serwer !

@up daj akty urodzenia polowy obslugi teog ots, na potwierdzenie wieku..
Swiat jest urojony prawda, ale tylko twoj, jesli jest nie dorozwinieta umyslowo daj zaswiadczenie lekarza, ze cos tu nie wyszlo...

Z tego co czyta?em to:

1. U?ytkownik "draxoth" zosta? wywalony z Forum EK za naganne zachowanie.
2. Wcze?niej zachwycony projektem, teraz pr?buje zrobi? antyreklam? za odebranie mu Beta Testera :D

Wszystkim ogarni?tym radze go nie s?ucha?.

no jak dla mnie to ten otsik bedzie wymiatal...napewno zagram bo jest wart uwagi ;) tylko ciekawe jak beda ustawione rate... x1 byloby doskonale ;D

kamilu89 - EternalKingdoms ma w?asny przelicznik do?wiadczenia, dlatego te? powt?rz? to co powiedzia?em u nas na forum, s?owo 'level' przybra?o zupe?nie nowego znaczenia ni? ma to si? na rl Tibii czy wi?kszo?ci Ots.

Z ka?da zapowiedzi? jest coraz to lepiej. Outfity jak najbardziej na +.
PS:
Mo?na si? dowiedzie? czy zosta?o Wam jeszcze du?o roboty?
Czy b?dzie jeszcze jaki? TS?
I najwa?niejsze czy jest znana data startu?

?wietna robota!
Outfity s? super oby?cie jak najszybciej wystartowali ;)

Hulala - aktualnie ko?czymy wszystko co zwi?zane z NPC i jest to jedyna rzecz kt?ra zosta?a do zrobienia. W kwestii komunikacji g?osowej, pewne jest ?e co? takiego b?dzie, a czy to b?dzie Ts czy Vent, ci??ko w tej chwili powiedzie?.

Mo?ecie poda? dat? mniej wi?cej kiedy server powinien ruszy???

Jedyne co mi si? nie podoba to outfit najemnika, a konkretniej to co trzyma w r?ku (co to jest? :confused:). reszta super! :p

Cholera, jeden z najlepszych projekt?w jakie w og?le widzia?em, ten serwer mo?e by? jak wypas, do kt?rego na zawsze b?d? mia? sentyment =). Powodzenia i wytrwa?o?ci w dalszym rozwijaniu, na tym serwerze musz? zagra?, a outfity s? po prostu ... moja klawa tego nie wyrazi. ;d

Mysl?, ?e ten "OTS" o ile mo?na go tak nazwac przebije servery Real Tibii.
POstaram si? grac. :)

Super outfity 10/10 nie moge si? doczeka? startu :) Na stronie EK pisz? ?e 13 listopada start. Czy to prawda?

Status
Zamknięty.
Do góry