Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
MOZNA PROSIC O DOKLADNY OPIS EXP/MLVL/SKILL LOOT ITP ? bo niechce sie zabardzo szukac ...
TERAZ WIELKI ZNAK ZAPYTANIA Z TYM OTS ^^ jak? profke robic ed/ms/ek/rp z tego co mi wiadomo tylko paca mozna kupic w shopie... a najlepiej gra sie kina na takim ots ale pvp zjebane bez ed i ms ^^ wiec teraz niewiem co robic ;s
MOZNA PROSIC O DOKLADNY OPIS EXP/MLVL/SKILL LOOT ITP ? bo niechce sie zabardzo szukac ...
Potworki bd? mia?y ustalony exp przez team (wlasny exp ustawia danego potworka)
Bd nowy system skilli, dowiesz sie wiecej jak bd czytal a nie jak troll..
Start si? przed?u?y? i co z tego? Jestescie tacy niedojebani ze tibia jest waszym swiatem?Czy wy do chuja nie mozecie wyjsc spotkac sie z znajomymi pogadac. Wyjsc na miasto poznac kogos nowego. A tak to widze same pizdy niedojebane z was. Brak slow.. Ekipa zapierdala w pocie czola i co jacys skurwiele bez zycia ktorzy nawet nie potrafia myslec wyzywaja ich? spojrz teraz co prezentujesz szkoda mi waszych starych ze maja takich niedojebanych dzieciakow.
Co do startu.
11 jest dzien wolny od szkoly czyli 10 o 20 nie bylo by zle wystartowac...
Niepodoba sie to wypierdalac!!!
Powt?rz? to tak jak na forum ek.
Drobne op??nienie nie wynik?o przez nas, a firm? kt?ra ma dostarczy? nam server dedykowany. Poproszono mnie o kopi? dowodu osobistego(odbitki) w celu sprawdzenia czy dane podane przy rejestracji s? autentyczne...
Nie chcemy startowa? w ?rodku tygodnia gdy? wi?kszo?? z was ucz?szcza do szk??.
Jasne, bo my jeste?my noobami, u?ywamy evo i dedyka b?dziemy mie? z windowsem XP. Jak ci w ?yciu nie wysz?o to nie znaczy ?e wszyscy s? takimi ?amagami.wszystko da si? ogarn?? wystarczy mie? dobre ch?ci ,bo znaj?c ?ycie po starcie serva wyniknie znowu jaki? nieprzewidziany b??d kt?rego nie bd? potrafili naprawi?
ehhh... szkoda si? i nerw?w
Aha, czyli jak niedajbo?e nie padniemy po starcie to nas zniszczysz?Sukred~
jeste? tylko noobem kt?ry li?e dupy ,nie udzielaj si? jak nie wiesz ,server mia? wystartowa? 7 listopada ,ja np. jestem taki ,?e jak co? powiem lub napisz? to tak b?dzi? ,nawet gdybym musia? si? posra?.

@up dok?adnie si? zgadzam
i tak si? sk?ada ,?e za tydzie? mam plany wi?c nie b?dzie mnie przy kompie
dlatego jestem tak sfrustrowany bo mia?em do wyboru wyjecha? w ten weekend albo nast?pny ,ale z racji ,?e E-K "mia?" wystartowa? 7 to wola?em jecha? za tydzie?
wiec ziomek nie pierdol
Wypad ze znajomymi pobawi? si? po?mia?, sp?dzi? czas w towarzystwie kogo? bliskiego.... ALE NIE TIBIA RZ?DZI!!
A? szkoda s??w przypomnia? mi si? pewien demot o takich ludziachKod:http://demotywatory.pl/258428/Sorry-mala-nie-mam-na-Ciebie-czasu

Sukred
wypierdalaj ?mieciu jebany
ps: brod? mam rozjeban? i tydzie? z domu nie mog? si? rusza??
Dok?adnie.Lepiej poczekac i grac bez tych bugow czy ch.. wie czego...

[Kolega u gory] Hehe
I ty my?lisz ?e on wystartuje 13? Mylisz si?, tak samo by?o z testami, startowa?y bodaj?e 3 tygodnie, a co do OTSa to ten projekt mi si? nie podoba, ju? wol? gra? na OTS/RL i chodzi? po tej RL mapie, ni? p?aci? u was za pacc, jak nawet startu nie mo?ecie ustali?mo?e i masz racje ale si? zdenerwowa?em ,czekasz na otsa ju? kup? czasu i gdy ma ju? wreszcie wystartowa? to przek?adaj? termin.
i trzeba czeka? next tydzie? ,wi?c to dobrze dzia?a na nerwy![]()
Pacc za miesi?c b?dzie kosztowa? 8z? przelewem. Nikt was nie zmusza do SMS?w, poczta/bank niedaleko, uprzedzaj?c pretensje - konta mie? nie trzeba.No pacc ma by? pono? zjechany.
Kumpel rozmawia? z za?o?ycielem projektu i pono? pacc na 36 dni ma kosztowac 23 zl sms'em... God m?wi, ?e dedyk kosztuje, ale przecie? ten ots przed startem ju? ma du?? renom?... Wi?c przy starcie pewnie z 100 pac?w+++++++++++ Zam?wi?...
Dobry z cibie maniak jesli piszesz na kalendarzu kiedy bedzie online.Po tylu miesi?cach wyczekiwania wreszcie EK wystartuje. Czyta?em wszystkie wasze zapowiedzi a teraz odznaczy?em sobie 7 listopad 2009 w kalendarzyku i odliczam czas.
Mo?e wychodz? na jakiego? maniaka, ale na prawd? nie mam w co gra?. Global Tibia mnie znudzi?a dawno temu i teraz boc? postacie aby je sprzeda?, a jedyna gra kt?ra wychodzi w najbli?szym czasie b?dzie w sklepach pod koniec grudnia. A ten OTS na prawd? zapowiada si? ?wietnie. Bedzie to najlepszy polski serwer.
Btw Matr!x kto wam robi grafik? w zapowiedziach bo chcia?bym z nim pogada??