-Inne Eternal Kingdoms - Zbli?aj?cy Si? Start

Status
Zamknięty.
Odp: Eternal Kingdoms - Zbli?aj?cy Si? Start

MOZNA PROSIC O DOKLADNY OPIS EXP/MLVL/SKILL LOOT ITP ? bo niechce sie zabardzo szukac ...

MOZNA PROSIC O DOKLADNY OPIS EXP/MLVL/SKILL LOOT ITP ? bo niechce sie zabardzo szukac ...

Potworki bd? mia?y ustalony exp przez team (wlasny exp ustawia danego potworka)

Bd nowy system skilli, dowiesz sie wiecej jak bd czytal a nie jak troll..

Start si? przed?u?y? i co z tego? Jestescie tacy niedojebani ze tibia jest waszym swiatem?Czy wy do chuja nie mozecie wyjsc spotkac sie z znajomymi pogadac. Wyjsc na miasto poznac kogos nowego. A tak to widze same pizdy niedojebane z was. Brak slow.. Ekipa zapierdala w pocie czola i co jacys skurwiele bez zycia ktorzy nawet nie potrafia myslec wyzywaja ich? spojrz teraz co prezentujesz szkoda mi waszych starych ze maja takich niedojebanych dzieciakow.

Co do startu.
11 jest dzien wolny od szkoly czyli 10 o 20 nie bylo by zle wystartowac...

Niepodoba sie to wypierdalac!!!

Ostatnia edycja:

TERAZ WIELKI ZNAK ZAPYTANIA Z TYM OTS ^^ jak? profke robic ed/ms/ek/rp z tego co mi wiadomo tylko paca mozna kupic w shopie... a najlepiej gra sie kina na takim ots ale pvp zjebane bez ed i ms ^^ wiec teraz niewiem co robic ;s

Mamy w?asny uk?ad profesji.

Exp ~~3 Natomiast exp rate jest inaczej liczony ni? na pozosta?ych serverach.
System Skill mamy w?asny, jest to rozdawanie pkt. Koniec z nu??cym skilowaniem..
Loot ~~2
Mlvl to cz??? nowego systemu skili

Potworki bd? mia?y ustalony exp przez team (wlasny exp ustawia danego potworka)
Bd nowy system skilli, dowiesz sie wiecej jak bd czytal a nie jak troll..
Start si? przed?u?y? i co z tego? Jestescie tacy niedojebani ze tibia jest waszym swiatem?Czy wy do chuja nie mozecie wyjsc spotkac sie z znajomymi pogadac. Wyjsc na miasto poznac kogos nowego. A tak to widze same pizdy niedojebane z was. Brak slow.. Ekipa zapierdala w pocie czola i co jacys skurwiele bez zycia ktorzy nawet nie potrafia myslec wyzywaja ich? spojrz teraz co prezentujesz szkoda mi waszych starych ze maja takich niedojebanych dzieciakow.
Co do startu.
11 jest dzien wolny od szkoly czyli 10 o 20 nie bylo by zle wystartowac...
Niepodoba sie to wypierdalac!!!

Mi?o i? nas bronisz, lecz prosi? bym nie obra?a? reszty u?ytkownik?w bo wybuchnie zaraz jaka? zb?dna k??tnia.

Pozdrawiam Serdecznie

Ostatnia edycja:

Seyaelo a czy tobie na prawd? nie da si? przet?umaczy?, ?e op??nienie startu serwera nie wynik?o z winy teamu i nie maj? oni na nie wi?kszego wp?ywu? Momentami szkoda mi takich ludzi.

Btw tu masz dok?adnie wyja?nione czemu start EK zosta? op??niony uniemo?liwiaj?c wielmo?nemu panu gr? w terminie 7 listopada. Jak mam nadziej? widzisz op??nienie nie jest win? teamu kt?ry pracowa? przez wiele miesi?cy za darmo, marnuj?c sw?j prywatny czas... Okaza? by? odrobin? wdzi?czno?ci a nie wyje?d?asz z takimi tekstami.
Powt?rz? to tak jak na forum ek.
Drobne op??nienie nie wynik?o przez nas, a firm? kt?ra ma dostarczy? nam server dedykowany. Poproszono mnie o kopi? dowodu osobistego(odbitki) w celu sprawdzenia czy dane podane przy rejestracji s? autentyczne...
Nie chcemy startowa? w ?rodku tygodnia gdy? wi?kszo?? z was ucz?szcza do szk??.

@qwerty123qaz Kolejne niedotibijczone, dziecko nie potrafi?ce si? cieszy? tym co jest.

Ostatnia edycja:

wszystko da si? ogarn?? wystarczy mie? dobre ch?ci ,bo znaj?c ?ycie po starcie serva wyniknie znowu jaki? nieprzewidziany b??d kt?rego nie bd? potrafili naprawi? :)
ehhh... szkoda si? i nerw?w
Jasne, bo my jeste?my noobami, u?ywamy evo i dedyka b?dziemy mie? z windowsem XP. Jak ci w ?yciu nie wysz?o to nie znaczy ?e wszyscy s? takimi ?amagami.

Sukred~
jeste? tylko noobem kt?ry li?e dupy ,nie udzielaj si? jak nie wiesz ,server mia? wystartowa? 7 listopada ,ja np. jestem taki ,?e jak co? powiem lub napisz? to tak b?dzi? ,nawet gdybym musia? si? posra?.
Aha, czyli jak niedajbo?e nie padniemy po starcie to nas zniszczysz?:(

Jeszcze raz powtarzam. Ogarnijcie si?, bo nie nikomu nie chce si? czyta? waszych ?a?osnych narzeka?. Jak kto? tam ju? powiedzia? wyjd? z domu z kumplami na piwo. Bo to nie wynik?o z naszej winy.

Dla mnie jeste?cie zwyk?ymi g??bami :s , start ots'a przek?ada si? od hmmm... lipca?
A jednak w dalszym ci?gu nie potraficie si? ogarn??.

Sugerujesz innym ?e im w ?yciu nie wychodzi, pfuu tobie za to wiele wychodzi w szczeg?lno?ci przek?adanie startu. Moim zdaniem jeste?cie ?a?o?ni

@up dok?adnie si? zgadzam :)
i tak si? sk?ada ,?e za tydzie? mam plany wi?c nie b?dzie mnie przy kompie ;)
dlatego jestem tak sfrustrowany bo mia?em do wyboru wyjecha? w ten weekend albo nast?pny ,ale z racji ,?e E-K "mia?" wystartowa? 7 to wola?em jecha? za tydzie? :)
wiec ziomek nie pierdol

@up dok?adnie si? zgadzam :)
i tak si? sk?ada ,?e za tydzie? mam plany wi?c nie b?dzie mnie przy kompie ;)
dlatego jestem tak sfrustrowany bo mia?em do wyboru wyjecha? w ten weekend albo nast?pny ,ale z racji ,?e E-K "mia?" wystartowa? 7 to wola?em jecha? za tydzie? :)
wiec ziomek nie pierdol

Spoko, swoj? decyzje podejmujesz przez g?upia tibie -.- .Jeste? ?a?osnym dzieckiem:) Wypad ze znajomymi pobawi? si? po?mia?, sp?dzi? czas w towarzystwie kogo? bliskiego.... ALE NIE TIBIA RZ?DZI!! :) A? szkoda s??w przypomnia? mi si? pewien demot o takich ludziach
Kod:
http://demotywatory.pl/258428/Sorry-mala-nie-mam-na-Ciebie-czasu

A co do tego lizania dupy. Dla ciebie posiadanie cechy charakteru jak nie tolerowanie debilizmu jest objawem lizania dupy ^^ nie no mo?na si? du?o nauczy? od innych o samym sobie w ko?cu wiecie lepiej.

Dobra nie podoba ci si?? Ok. Nie graj. Jasna sprawa masz przecie? wyb?r o ile jeszcze potrafisz my?le? czy mo?e i tibia zabra?a ci jeszcze to? Ciekawe..

Sko?czy?em z tob? rozmow?, nie czuj? si? na tak wysokim poziomie intelektualnym, ?eby z tob? rozmawia?.

Dzi?kuje i przepraszam za problemy

Jakie maniaki niewyjedzie na weekend bo Tibia wazniejsza HAHA, to wy jestescie zalosni jak by EK niewyszedl byscie lali stara krzeslem ^^ jesli przekladaja date znaczy to ze cos jeszcze robia/bugi itp.Lepiej poczekac i grac bez tych bugow czy ch.. wie czego...

Sukred
wypierdalaj ?mieciu jebany nie tylko dla tego nie wyskoczy?em na weekend ,tibia to tylko pow?d poboczny :)
sam jeste? taki m?dry id? spa? po 40 godzin przy kompie ?le na ciebie wp?ywa
ps: brod? mam rozjeban? i tydzie? z domu nie mog? si? rusza??
wi?c nie m?w o mnie ,?e jestem dzieciakiem albo co? w tym stylu bo najeba? bym cie w trymiga ,a jak nie wierzysz to zapraszam na hale olimpijsk? we wrocku ?roda 19.00 ;]

@Nonix
nie mierz mnie swoj? miar? dzieciaku :)
powtarza? to ka?dy g?upi umie :)

Sukred
wypierdalaj ?mieciu jebany
ps: brod? mam rozjeban? i tydzie? z domu nie mog? si? rusza??

Powody sobie schowaj g??boko wiesz gdzie.

Og??em my?la?em, ?e na tym forum s? bardziej inteligentni u?ytkownicy. Ach, te uczucie anonimowo?ci wsr?d dziesi?ciolatk?w <3

Je?li data jest przesuni?ta, to oczywistym jest, ?e co? poprawiaj?. Chyba nie bawi? si? z wami specjalnie w kotka i myszk? - serwer powstanie i wierz?, ?e 13 listopad to b?dzie ostateczna data startu. Z tego co wiem beta testy ruszy?y pe?n? par?, zatem wystarzcy by? tylko cierpliwym. Dla takiego serwera warto poczeka? i tydzie? wi?cej... Po tych trzech/czterech miesi?cach 7 dni nie zrobi na nikim wra?enia.
Lepiej poczekac i grac bez tych bugow czy ch.. wie czego...
Dok?adnie.

Pozdrawiam inteligentnych ludzi ; )

Do Seyaelo:

Zaw?d
lol
Co? o sobie
lol
Twoje zainteresowania
lol

Widze ze cale twoje zycie to jeden wielki LOL :curse:
pisalem posta o 22.20 ale mosialem na 10 min. wyjsc...
To znaczy ze kazdy mysli o tobie tak samo Maniaku, twoim postem do Sukred udowodniles kim jestes a takze kim niejestes dzieciaku^^

Ahh znowu ktos mnie wyprzedzil :D:D [Kolega u gory] Hehe

Ostatnia edycja:

Mo?e nie warto si? spieszy? ze startem, a poczeka? troch? czasu i dopracowa? na maxa ots?​
Socho3300 zapami?taj ten nick.

mo?e i masz racje ale si? zdenerwowa?em ,czekasz na otsa ju? kup? czasu i gdy ma ju? wreszcie wystartowa? to przek?adaj? termin.
i trzeba czeka? next tydzie? ,wi?c to dobrze dzia?a na nerwy :D

Nie chcia?bym si? wtr?ca? do waszych tw?rczych wypowiedzi ale dostarczenie dedyka od momentu przelewu internetowego traw 3 godziny ? I ju? masz pasy do dedyka na e-mailu ;s

A mo?e zrobiliby?cie start tak jak ju? kto? przedtem pisa? tj. 10 listopada o 20? Wtedy jest ju? wolne i du?o os?b b?dzie w domu

mo?e i masz racje ale si? zdenerwowa?em ,czekasz na otsa ju? kup? czasu i gdy ma ju? wreszcie wystartowa? to przek?adaj? termin.
i trzeba czeka? next tydzie? ,wi?c to dobrze dzia?a na nerwy :D
I ty my?lisz ?e on wystartuje 13? Mylisz si?, tak samo by?o z testami, startowa?y bodaj?e 3 tygodnie, a co do OTSa to ten projekt mi si? nie podoba, ju? wol? gra? na OTS/RL i chodzi? po tej RL mapie, ni? p?aci? u was za pacc, jak nawet startu nie mo?ecie ustali?

No pacc ma by? pono? zjechany.
Kumpel rozmawia? z za?o?ycielem projektu i pono? pacc na 36 dni ma kosztowac 23 zl sms'em... God m?wi, ?e dedyk kosztuje, ale przecie? ten ots przed startem ju? ma du?? renom?... Wi?c przy starcie pewnie z 100 pac?w+++++++++++ Zam?wi?...

No pacc ma by? pono? zjechany.
Kumpel rozmawia? z za?o?ycielem projektu i pono? pacc na 36 dni ma kosztowac 23 zl sms'em... God m?wi, ?e dedyk kosztuje, ale przecie? ten ots przed startem ju? ma du?? renom?... Wi?c przy starcie pewnie z 100 pac?w+++++++++++ Zam?wi?...
Pacc za miesi?c b?dzie kosztowa? 8z? przelewem. Nikt was nie zmusza do SMS?w, poczta/bank niedaleko, uprzedzaj?c pretensje - konta mie? nie trzeba.

Po tylu miesi?cach wyczekiwania wreszcie EK wystartuje. Czyta?em wszystkie wasze zapowiedzi a teraz odznaczy?em sobie 7 listopad 2009 w kalendarzyku i odliczam czas.
Mo?e wychodz? na jakiego? maniaka, ale na prawd? nie mam w co gra?. Global Tibia mnie znudzi?a dawno temu i teraz boc? postacie aby je sprzeda?, a jedyna gra kt?ra wychodzi w najbli?szym czasie b?dzie w sklepach pod koniec grudnia. A ten OTS na prawd? zapowiada si? ?wietnie. Bedzie to najlepszy polski serwer.
Btw Matr!x kto wam robi grafik? w zapowiedziach bo chcia?bym z nim pogada??
Dobry z cibie maniak jesli piszesz na kalendarzu kiedy bedzie online.

@Topic
Tez czekam i czekam,zapowiedzi bylo hyba z tysiace ... z koncie to wkoncu ! bo ludzia grac sie chce na powaznych ots'ach a nie na jakis 999999999.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry