-Inne Eternal Kingdoms - Zbli?aj?cy Si? Start

Status
Zamknięty.
Odp: Eternal Kingdoms - Zbli?aj?cy Si? Start

A wi?c uzbroi? si? w cierpliwo??, bo to bd w ko?cu ots na kt?rym mo?na osi??? na sta?e :).. no chyba, ?e co? si? wydarzy...

@ up
ty nic nie pisz.. bo jak to widz?, to mi ga?ki oczne wychodz?.. :|

Skoro dedyk jest, a na taki serwer jak EK, jest potrzebny drogi serwer dedykowany. Pacc za przelew - gratuluj?, w 100% si? zgadzam z tym pomys?em, w ko?cu trzeba utrzymywac z czego? ten serwer. Tak wi?c, je?eli chcecie grac na powa?nych serwerach to musicie si? uzbroic z cierpliwo?c. Skoro Wam ( graczom, czekaj?cym ) si? nie podoba, to zr?bcie ankiet? na temat: 3 dni darmowego pacc'a na zach?t? na EK. To na pewno by si? sprawdzi?o, a gdy ludzie powbijaj? jakie? 50 poziomy, to b?d? musieli si? przenie?c na inna miejsc?wk?, wi?c kupi? pacc'a, proste i logiczne.

Pozdrawiam.:rolleyes:

SwordFish - 3 dniowy pacc? Dobra zach?ta i pozwala wbi? level ?eby potem m?c kupi? pacc za kase w grze (Je?eli nie ma si? kasy).

Rownie? czekam ;)

Ma?a zmiana terminu dla os?b z ?yciem nie sprawia problemu.
Jednak banda No-lif?w b?dzie p?aka? albo prze?uci si? na ot z expem 1313131x.

@up
nawet nie wiesz co piszesz :)
np. dla mnie to bardzo du?o zmienia ,bo wyje?d?am na ca?y weekend wi?c lipa a gdyby server ruszy? w terminie to m?g?bym pogra? na starcie ,a teraz jest chujnia a nie fajnie.

mam nadziej? ,?e 13 to ostateczny termin.

@up
nawet nie wiesz co piszesz :)
np. dla mnie to bardzo du?o zmienia ,bo wyje?d?am na ca?y weekend wi?c lipa a gdyby server ruszy? w terminie to m?g?bym pogra? na starcie ,a teraz jest chujnia a nie fajnie.
mam nadziej? ,?e 13 to ostateczny termin.
No to pograsz 2 dni p??niej, co to za r??nica?
Tak, 13 jest ostatecznym terminem, chyba ?e mi si? dom spali.

@down
Znaj?c ciebie to najbardziej p?aczesz a po dw?ch dniach ci? nie b?dzie.

Ostatnia edycja:

13 jest ostatecznym terminem, chyba ?e mi si? dom spali.
Znaj?c Ciebie to na pewno (ots nie ruszy 13) dom Ci si? spali -.-
Co do projektu, pacc tylko b?dzie za RL kas?, czy itemki te??

Dajemy wam z kumplem 300 players max ... Bd grali tylko u?ytkownicy t.net i paru innych for?w nikt nie zna waszej mapy a ludzie raczej wol? gra? teraz na mapach kt?re znaj? ( osobi?cie ja bym nie gra? na otsie kt?rego mapy nie znam bo zanim co? znajd? krew mnie zaleje. Po 2 wiekszo?? ludzi sprawdza tylko otservlist.org praktycznie 80 % graczy ots?w je?li zobacz? tylko takie co? jak pacc za przelew to nikt nie wejdzie na taki ots ... Przyk?adem newline ots gra?o 120 przez tydzien teraz ju? nikt tam nie gra.

All wol? i?? na ots ze znan? mapk? / Free Pacc ?ycze powodzenia .

Dajemy wam z kumplem 300 players max ... Bd grali tylko u?ytkownicy t.net i paru innych for?w nikt nie zna waszej mapy a ludzie raczej wol? gra? teraz na mapach kt?re znaj? ( osobi?cie ja bym nie gra? na otsie kt?rego mapy nie znam bo zanim co? znajd? krew mnie zaleje. Po 2 wiekszo?? ludzi sprawdza tylko otservlist.org praktycznie 80 % graczy ots?w je?li zobacz? tylko takie co? jak pacc za przelew to nikt nie wejdzie na taki ots ... Przyk?adem newline ots gra?o 120 przez tydzien teraz ju? nikt tam nie gra.

Funkcjonuje takie co? jak FanSite
Od graczy dla graczy, wi?c zapewne si? postaraj? wszystko wam wyt?umaczy? by?cie cieszyli si? z rozgrywki

Wida? po twoich wypocinach ze za nic nie znasz sie na grach fantasy i na tym klimacie. dla takich jak ty jest cs.​

Ogarniasz parale? Sd? M wall? Vt on ogar tez? I szukasz gildi na tego ots pisz ! 10502910 !! Prosz? o szybkie odp najp??niej do pi?tko bo musze wiedzcie ile slot?w vt zam?wi?.

Zagram na tym OTS, czas startu si? wyd?u?a, ale warto poczeka?.Mapperzy na prawd? dali popis w stylu dobrego mappingu :)
Pozdrawiam,
Arts

Ogarniasz parale? Sd? M wall? Vt on ogar tez? I szukasz gildi na tego ots pisz ! 10502910 !! Prosz? o szybkie odp najp??niej do pi?tko bo musze wiedzcie ile slot?w vt zam?wi?.
VT b?dzie u nas, ka?da gildia b?dzie mog?a mie? sw?j kana? :)

Mam pytanie mo?na wiedzie? ile b?dzie ros?a mana na sec i hp? I co b?dzie na start bo to dosy? wa?ne ^^

Og?lnie powiem ?e ten Premium za sms te? mnie odstrasza..mia?em gra? z kolegami oko?o 10 nas mia?o by? ale jak doczyta?em si? ?e premium za sms to nie wiem czy zagramy ^^

Og?lnie powiem ?e ten Premium za sms te? mnie odstrasza..mia?em gra? z kolegami oko?o 10 nas mia?o by? ale jak doczyta?em si? ?e premium za sms to nie wiem czy zagramy ^^

Je?eli za sponsorujesz nam server dedykowany na +500 os?b w porz?dku, premium account b?dzie za free

Jak dla mnie to dobrze ,?e pacc jest za kasior? to ?wiadczy o tym ,?e ots nie b?dzie byle "g?wnem".
tylko troszk? si? obawiam o punktualno?? ,bo jak na razie to ci??ko ufa? adminom.
ale mam nadzieje ,?e nie spotka nas wi?cej taka przykra niespodzianka jak ostatnio ;)

To jak w ko?cu z tym PACC'em ? B?dzie przez SMS czy nie? Bo info tutaj nie widz? a jedni pisz? ?e przez przelew inni przez SMS. Szczerze powiedziawszy to jak b?dzie tylko przelew to ma?o kto b?dzie mia? PACC a co za tym idzie mniej graczy, gdy? wi?kszo?? z nich to dzieci-telefony maj? a kont nie. Na poczt? te? ci??ko si? przej??.

Je?eli za sponsorujesz nam server dedykowany na +500 os?b w porz?dku, premium account b?dzie za free

500 os?b to tam nigdy nie b?dzie ^^ A taki dedyk 250 z? ;s Samo 5 cc w sms shopie da?o by wam z 1000 + z? przy 300 graczach ... Wiem bo mia?em ju? 2 serwery ;]

500 os?b to tam nigdy nie b?dzie ^^ A taki dedyk 250 z? ;s Samo 5 cc w sms shopie da?o by wam z 1000 + z? przy 300 graczach ... Wiem bo mia?em ju? 2 serwery ;]

Szanuj?cy si? server nie ma sms shopu z itemami itp..

Odno?nie Pacc
B?dzie on w formie sms i przelewu

Status
Zamknięty.
Back
Do góry