Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

No to pograsz 2 dni p??niej, co to za r??nica?@up
nawet nie wiesz co piszesz
np. dla mnie to bardzo du?o zmienia ,bo wyje?d?am na ca?y weekend wi?c lipa a gdyby server ruszy? w terminie to m?g?bym pogra? na starcie ,a teraz jest chujnia a nie fajnie.
mam nadziej? ,?e 13 to ostateczny termin.
Znaj?c Ciebie to na pewno (ots nie ruszy 13) dom Ci si? spali -.-13 jest ostatecznym terminem, chyba ?e mi si? dom spali.
Dajemy wam z kumplem 300 players max ... Bd grali tylko u?ytkownicy t.net i paru innych for?w nikt nie zna waszej mapy a ludzie raczej wol? gra? teraz na mapach kt?re znaj? ( osobi?cie ja bym nie gra? na otsie kt?rego mapy nie znam bo zanim co? znajd? krew mnie zaleje. Po 2 wiekszo?? ludzi sprawdza tylko otservlist.org praktycznie 80 % graczy ots?w je?li zobacz? tylko takie co? jak pacc za przelew to nikt nie wejdzie na taki ots ... Przyk?adem newline ots gra?o 120 przez tydzien teraz ju? nikt tam nie gra.
All wol? i?? na ots ze znan? mapk? / Free Pacc ?ycze powodzenia .
Dajemy wam z kumplem 300 players max ... Bd grali tylko u?ytkownicy t.net i paru innych for?w nikt nie zna waszej mapy a ludzie raczej wol? gra? teraz na mapach kt?re znaj? ( osobi?cie ja bym nie gra? na otsie kt?rego mapy nie znam bo zanim co? znajd? krew mnie zaleje. Po 2 wiekszo?? ludzi sprawdza tylko otservlist.org praktycznie 80 % graczy ots?w je?li zobacz? tylko takie co? jak pacc za przelew to nikt nie wejdzie na taki ots ... Przyk?adem newline ots gra?o 120 przez tydzien teraz ju? nikt tam nie gra.
All wol? i?? na ots ze znan? mapk? / Free Pacc ?ycze powodzenia .
VT b?dzie u nas, ka?da gildia b?dzie mog?a mie? sw?j kana?Ogarniasz parale? Sd? M wall? Vt on ogar tez? I szukasz gildi na tego ots pisz ! 10502910 !! Prosz? o szybkie odp najp??niej do pi?tko bo musze wiedzcie ile slot?w vt zam?wi?.

Og?lnie powiem ?e ten Premium za sms te? mnie odstrasza..mia?em gra? z kolegami oko?o 10 nas mia?o by? ale jak doczyta?em si? ?e premium za sms to nie wiem czy zagramy ^^

Je?eli za sponsorujesz nam server dedykowany na +500 os?b w porz?dku, premium account b?dzie za free
500 os?b to tam nigdy nie b?dzie ^^ A taki dedyk 250 z? ;s Samo 5 cc w sms shopie da?o by wam z 1000 + z? przy 300 graczach ... Wiem bo mia?em ju? 2 serwery ;]