Ethan's Mapping Thread~

Status
Zamknięty.
Odp: Ethan's Mapping Thread~

Prace s? super, wszystko idealnie dopracowane, nie zauwa?am ?adnych b??d?w.
Idealnie wydetalowa?e? i dopracowa?es ka?dy szczeg??, nie mam ?adnych zastrze?e? jeste? profesjonalistom!

Moje zdanie jest takie ,ze jeste? na pewno dobrym mapperem ,ale w twoich pracach nie widz? nic takiego wyjebanego w kosmos .Brakuje ci troch? tych kreatywnych pomys??w ,kt?re maja tacy jak: Neon,Surojad czy te? Eiserne Festung..

To tyle do map nie mam zastrze?e? ,bo nie widz? b??d?w :)
Sorki za krytyk? ,ale widz? i? jeste? dobrym mapperem i co za tym idzie mo?esz wi?cej :)
Regards,May'it

~Raverio's Fort~

54787009.png

37798726.png

Fiuu fiuu :)
Mapy bardzo fajne, podoba j? mi si? 2 ostatnie zdj?tka :-)
Ciekawie wszystko planujesz i architektura ?adna :)
Nigdy si? nie przyczepie do tej mapy;)
8/10

Sta? Ci? na wiecej szefie!

Pozdrawiam,
Hilary

Te dwa ostatnie zdj?cia... no, umiesz lepiej. Jest par? bug?w borderowych (g??wnie przy g?rach) i prawd? m?wi?c uj?cia nie przedstawiaj? niczego ciekawego, poza p?ywaj?c? traw?. Wszystko jest takie szare i nie ma na czym oka zawiesi? (gdyby nie ten szpanerski outfit - tylko czemu te? musi by? szary?). Wie?a mi si? nie podoba, jako? tak dziwnie wysz?a. Nie chc? krytykowa? tych prac tak bardzo, ale wygl?daj? jakby? cz??? za?atwi? przez autoborder :O

Fajny jest za to ten pomys? z lamp? na ?aglu. Przypominaj? mi si? Japo?skie klimaty...

Regards,
Sey~

Wida?, ?e by?a spora przerwa, bo mapa jak na Ciebie jest tragiczna. Nie zaciekawe g?ry, pseudoarchitektura - wygl?dasz na spi?tego niczym biceps Pudziana, zr?b co? na luzie.
Pozdrawiam!

Jak wida? wkradaj? Ci si? bugi. G?ry fajne, aczkolwiek za ma?o w nich tego takiego fajnego syfu, gdzieniegdzie niedoko?czone bordery. Przedostatnia praca niez?a, ale wiem, ?e potrafisz lepiej. Jak kto? kiedy? powiedzia? - ethan ga?niesz, Tw?j mapping upada.

i ci co dadz? mniej ni? 10 niech sami poka?? swoj? prace najpierw a nie noob napisze 5/10 i doda komentarz!
pwned.

~Province of the Cavghan~
Tixania.net~

54919253.png

86878513.png

48292565.png

Mapki nawet ?adne i przyjemne, ale wieje od nich nud?. Ci?gle pokazujesz jedno i to samo w k??ko. A ten dach na ostatnim screenie do kitu.

~Feyenorderi's Mountain~
All is going to Tixania.net~ !
This is 1 of the 3 Areas to the Guild Competitions(PK).

81552047.png

69155208.png

97529969.png

I can't public more, because players can't know where is the most strategic location.

Regards...

?enua, na trzech ss'ach pokaza?e? to samo. Nie ma co komentowa?, nie oszukujmy si? - mapa jest chujowa. To nie jest ten sam Ethan co kiedy?. Wszystko co pokazujesz jest zwyk?e, prostolinijne i chyba bez wi?kszego przemy?lenie i od niechcenia ;<

A mi tam si? podoba, cho? nie jest doskona?e - to i zbyt brzydkie nie jest. ?adne, estetyczne - cho? nie borderujesz g?r (co wed?ug mnie jest nie?adne) - profesjonalne wykonanie, wida? ?e ju? kiedy? mia?e? z tym styczno?? (nawet du??).​

Nic szczeg?lnego a na trzech ssach jest wszystko to samo -.-
Nie podoba mi si? albo powiem tak, do profesjonalnych map tej bym nie zaliczy?.

Po pierwsze, pozw?l tylko, ?e powt?rz? po poprzednikach: po co dawa? trzy razy to samo uj?cie? Nie jestem pewien czy chcesz pokaza? map? czy zafajnisty outfit z paru stron. Jad?c dalej, zjad? g?r? - ja rozumiem, ?e s? w Str??yskiej takie g?ry, ale na lito?? bosk? ile tego mo?na wstawia? na mapy? To jest w?a?nie efekt tego ca?ego pokopanego OtLandu i mappingu loffcianego mistrzunia Neona z reszt? bandy, kt?ra nie wy?ciubia nosa za drzwi. Realizm. Realizm. REALIZM! Poszukaj gdzie? pracy phaze z fina?u pierwszego tunieju mapperskiego - to by?y najlepsze g?ry jakie kiedykolwiek widzia?em na mapie. Reszt? zostawi? w spokoju, bo wspomnia?e?, ?e jest to na co? ala' War, a tam potrzeba w miar? czystych miejsc?wek. Tyle dobrego - sta? Ci? na wiele, wiele wi?cej.

Po pierwsze, pozw?l tylko, ?e powt?rz? po poprzednikach: po co dawa? trzy razy to samo uj?cie? Nie jestem pewien czy chcesz pokaza? map? czy zafajnisty outfit z paru stron. Jad?c dalej, zjad? g?r? - ja rozumiem, ?e s? w Str??yskiej takie g?ry, ale na lito?? bosk? ile tego mo?na wstawia? na mapy? To jest w?a?nie efekt tego ca?ego pokopanego OtLandu i mappingu loffcianego mistrzunia Neona z reszt? bandy, kt?ra nie wy?ciubia nosa za drzwi. Realizm. Realizm. REALIZM! Poszukaj gdzie? pracy phaze z fina?u pierwszego tunieju mapperskiego - to by?y najlepsze g?ry jakie kiedykolwiek widzia?em na mapie. Reszt? zostawi? w spokoju, bo wspomnia?e?, ?e jest to na co? ala' War, a tam potrzeba w miar? czystych miejsc?wek. Tyle dobrego - sta? Ci? na wiele, wiele wi?cej.

Regards,
Sey~

Sko?cz z tymi screenami in-game bo z ka?d? now? prac? 10minutow? robisz si? coraz nudniejszy. Zero pomys?u, szczeg???w, jedna wielka pustka zrobiona na odwal si?. Zr?b co? porz?dnego a nie takie ma?e g?wna.

Nie obra? si?, ale je?li to jest ?wi?tynia s?o?ca, to musi ono chyba by? mocno zachodz?ce. Gdzie jest ?adna g?ra? Gdzie wydetalowana natura? Gdzie Ethan jakiego pami?tam?

Regards,
Sey~

Nie podobaj? mi si?.
Wdg. mnie za du?o nasra?e? tutaj.... Wielki syf - tyle mog? powiedzie?.
Powiniene? przesta? ze stylem "pro mapera" kt?ry wrzuca 150 rzeczy na jeden sql...

PS. Prosz? mnie nie krytykowa? za to co powiedzia?em, bo wiem ,?e zaraz znajdzie si? jaki? fan Twoich prac kt?ry zacznie do mnie bluzga?...
To jest po prostu moje zdanie.

Regards,
Aaviq

Ostatnia edycja:

Jestem ciekaw ile os?b powiedzia?o Ci - NIE WPIERDALAJ TRAWY NA DRZEWKA!Chyba nigdy si? tego nie nauczysz...
Pierwsze mapy fajne, ale te od 2 strony du?o gorsze, w jednym miejscu pusto, w drugim najebane ile wlezie.Ostatnia praca to ju? w og?le fail...

Status
Zamknięty.
Back
Do góry