-Tibia 8.50 Eurora 8.5 Rpg

Status
Zamknięty.

Bartex144

User
Luty 26, 2009
Liczba reakcji
1
Witam! Mam do zaprezentowania ciekawy serwer PVP Rpg 8.5, a mianowicie Euror?!
Teraz troszke informacji o serwerze.
Dlaczego jest wyj?tkowy?
-cz?ste Eventy
-zbalansowane Profesje
-w?asna, tworzona od zera mapa, kt?ra zachwyci kazdego
-real system bless (nie musisz nosic aola, wystarczy komenda !bless kupic blessy)
-najnowsze items (demon backpack, moon backpack, crown backpack i wiele innych)
-doskonale dostosowane expowiska dla kazdej profesji
-rozbudowane glowne miasto, VIP city ciagle modernizowane i rozbudowywane
-wiele questow (Nightmare Quest, POI, DHQ, Annihi, MPA Quest i wiele innych! Wystarczy poszukac)
-manarune! nie daje 1k many! Ilosc many zalezy od lvla i m lvla!
-bezstronna, nikogo nie faworyzujaca administracja ktora zajmuje sie OTS! O pomoc pisac do CM Justice
-czeste updaty mapy
-SMS SHOP dostosowany do graczy! Nawet jesli nie kupisz nic z SMS SHOPU i tak mozesz byc najlepszy, aczkolwiek kazda pomoc z waszej strony jest przydatna
Troszke o Rate'ach
Exp:Rate(na poczatek 100x, na koniec 5x)
Magic:5x
Skill:5x
Frag system
Red Skull - 6 fragow
Ban - 8 fragow
Czas znikniecia 1 fraga to 2h. RS redukuje sie po 24h, wiec nie musisz dlugo czekac kiedy wbijesz RS'a!
Na Eurorze od poczatku bylly fantastyczne wary! Wbijaj juz dzisiaj wraz ze swoja ekipa i podbij ots!​
IP / AccMaker : eurora.no-ip.info
PORT : 7171
FORUM OTS : eurora.pun.pl
Serdecznie zapraszam !

Odp: Eurora 8.5 Rpg

Super OTS, Super Mapa ( bo w?asna !) wbijajcie bo warto a jak narazie to ma?o os?b gra ;(

beztytuuhv.jpg

:D:D

Ostatnia edycja:

OTS na prawd? niez?y. Mimo ?e si? dopiero rozkr?ca, to podoba mi si?, w?asna mapka, expowiska s? te? do?? rozbudowane. Ta manarune to strza? w 10 :D Serio polecam Serwer ;)

ots zajebisty niezla mapa spoko ludzie i gm warto grac

Pozdr. Aquis

OTS Wymiata , pare screen'?w . :

EXPY
69740138.png

VIP CITY
10660832.png

PRZED TEMPLE
25305060.png

Zapraszam all na Ots Bartex Here :D dla nowych graczy Pisa? do mnie dam co? :P.

Witajcie ; ]. To mo?e ja jako stary gracz jeszcze wcze?niejszej eufor.no-ip wi?kszo?? o tym nie wie, ?e na tym OTSie by? restart char?w i przy 50 osobach lagi ale jeszcze co? strasznie drogi sms shop. Ale wejdzcje to sami zobaczycie !.

Te? jestem starym graczem bo gra??m tu jak jeszcz? by?o Blodcore czyli 1 Ots i nie y?o lag?w teraz te? niema lag?w wbija?.

zeby jakos istniec musisz wyslac smsa za 10zl...pozatym to juz jest stary ots 450lvl in top
so sorry but no ;/

@up
a gra?e? wgl? Tam nie graj? takie Chamy ?e jak expisz to Ci? wywal? z expa, spoko ludzie s?, idzie si? dogada?, nie tak jak na innych, wy?szy lvl to silniejszy i mu wolno all? no.
Wbijac!

zeby jakos istniec musisz wyslac smsa za 10zl...pozatym to juz jest stary ots 450lvl in top
so sorry but no ;/

OTS ma 3 tygodnie... Hmm . Mo?na o nim powiedzie?, ?e jest stary? Lag?w nie ma, chyba, ?e by? ataki DDOS 3 dni temu, no to wtedy by? wyj?tek. Sms ? Za 10 zl? Na cholere? ;s Dla mnie to maximum sms na manarune, reszte mo?na kupi? w grze ;x
Zapraszam ;)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry