What's new

Event #1 `Counter-Strike` "HeadShot!"

Status
Not open for further replies.

Fuck Yea

New User
Reaction score
0
Odp: Event #1 `Counter-Strike` "HeadShot!"

Dopish mnie!
B?d? gra? na czitach...
Taki tylko d?o?k

x1x

Banned
Reaction score
1

ja : )
a de_nuke?:>

Help3R

Forum friend
Reaction score
262

Ok , mnie dopisz.
AvP Blamed, albo -d!bo- nick b?d? mia?.

Coore

Senior User
Reaction score
33

Coore zg?asza si? do udzia?u, dopisz mnie :) (Rozwal? was :D)

Ralaa

Advanced User
Reaction score
26

Dopisz mnie :)

Bubin

Senior User
Reaction score
166

jestem ch?tny ;)

Hadol

Senior User
Reaction score
97

B?dzie r?wnie? mo?liwo?? ogl?dania rozgrywek na hltv.
Oto ip: hltv4.verygames.net:27057
??czymy si? jak z normalnym serwerem :)

P.S. Hltv rusza od godziny 18:50, wi?c wcze?niej nie wejdziecie xd

Last edited:

Majk

Senior User
Reaction score
217

Ja dodam tylko od siebie ?e prosz? aby wszyscy pojawili si? na vt o 18:00. Chc? o r?wnej 19 rozpocz?? Event gdy? czas goni (;

Powodzenia!

Last edited:

Uczesany

New User
Reaction score
13

Dobra jestem, ale raz powiedz, ?e mam "czity" jak wczoraj to wychodz? :D

x1x

Banned
Reaction score
1

nie moge wbic na vt, wtf?

Font

Active User
Reaction score
17

Zorganizowanie lipne, do ko?ca nie by?o wiadomo ile rund gra?, jeden admin m?wi? swoje od drugiego dostali?my inn? informacje. Ilo?? rund by?a bezsensowna zamiast zagra? normalne mr15 (15 rund po jednej i 15 po drugiej - do 16 wygranych rund), pocz?tkowo grali?my 12 rund wygranych po jednej stronie czyli mo?na by?o po jednej stronie w sumie rozegra? 23 rundy i po drugiej te?. Potem dostali?my info, ?e po 6 rund wygranych po jednej stronie czyli maximum mo?na by?o rozegra? po jednej stronie 11 rund co by?o ju? troch? lepsze ni? te 23 o_O. W chuj by?o z tym zwi?zane niewiadomych. Pierwsz? map? wgrali?my (?), po ct chyba 6 rund w terro dostali?my do 0 czyli powinna by? dogrywka moim zdaniem np. 3 rundy po jednej stronie i 3 po drugiej. Dogrywki nie by?o, lecz... po chwili jednak by?a, lecz... nie na dust2 jak by?o grane na pocz?tku tylko kurwa na inferno ?! Kto wymy?li? dogrywk? na innej mapie - nie wiem, ale gratulacje dla niego. Mecz chyba w ko?cu przegrali?my, cho? i tego do ko?ca nie jestem pewien. By?o du?o niewiadomych co wi?za?o si? z napi?t? atmosfer?. Nast?pnym razem polecam wszystko dok?adnie obmy?li? i pyta? ka?dego z kolejna czy rozumie zasady.
Gra?o si? fajnie z kumplami z teamu, ?adnej napinki totalny luz. GG dla wszystkich i dzi?ki za gr?.

@edit
Aha, zapomnia?em o osobach, kt?rzy po prostu olali sobie event - dzi?ki wam i gratulacje.

Last edited:

x1x

Banned
Reaction score
1

ja tylko chc? podzi?kowa? uczesanemu za gr? : )

Markeer24

Advanced User
Reaction score
41

Ale gadacie, fajnie by?o dobra zabawa, i wygrali?my z wami bez problemu xd.

Font

Active User
Reaction score
17

Fajnie mo?e i by?o, zabawa r?wnie? ale gdyby kto? bra? ten turniej bardziej na powa?nie to mocno by si? rozczarowa?, taka jest prawda. Pocz?tkowo ju? zacz??o si? sypa? bo ludzie nie przychodzili, a jak wiadomo na taki event nie wszyscy przyjd?.
Co do wygranej, dobra, spoko, wygrali?cie, ale na pewno nie odby?o si? to na og?lnie przyj?tych zasadach, rundy by?y grane dziwnie, dogrywka na innej mapie z jeszcze innym systemem rundowym.
Nast?pny event mo?na by by?o lepiej zorganizowa?, wszystko lepiej opisa? i co wa?niejsze, pisa? w nowych postach w temacie co si? dzieje bo wszystko by?o pisane w pierwszym co by?o dosy? k?opotliwe, przyda?y by si? jakie? przypomnienia od organizator?w dla ?wi?tego spokoju, ?e wszyscy na pewno wiedz? gdzie, kiedy, o kt?rej.
Co do najwa?niejszych to od razu ustali? ile rund i jak te rundy zostan? rozegrane, bo napisanie
B?dziemy gra? mixy po 12 rund[...]
Nie m?wi mi czy to b?dzie 12 rund wygranych np. po stronie ct, czy b?dzie to 12 rund og?lnie zagranych po stronie ct (z przegranymi).
HF

Coore

Senior User
Reaction score
33

Nie by?o mnie 2 powody:
- komunia brata
- pi?em :D (browarki)

Sorry jeszcze raz :)

Virtelio

Senior User
Reaction score
126

Nast?pny event b?dzie ju? na tych samych zasadach, co ko?czyli?my tj. 6 rund wygranych po jednej stroniej. Gdyby?my grali 12 w CT i 12 TT poprostu zabrak?o by nam czasu! Ju? p?akali nam, ?e musz? i??, dlatego przyspieszyli?my tempo... Ta dogrywka, to by?a bo by?a. Hadol zmieni? map? bo nast?pna runda mia?a by? na inferno, a ?e upominasz si? dopiero teraz to tak wysz?o. Zaraz napisz? temat z nowym eventem, w 100% lepiej zorganizowanym.

Marvixx

Advanced User
Reaction score
57

Nie by?o mnie 2 powody:
- komunia brata
- pi?em :D (browarki)
Sorry jeszcze raz :)

Brata czy twoja? Browary czy tymbarki?

Kurde, Virtelio zrypa?e?, przestawia?e? se rundy co sec.... Skoro nie posz?o nam w CT to nie oznacza ?e w TT te? nie ogarniemy -.^.

Organizacja chujowa, a po 2 kiedy ten event? Informuje ?e serwer ma 4 dni jeszcze chyba :D.

Status
Not open for further replies.