• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Sie 2025:
    Escura (Retro Open PvP) Mystera (Retro Open PvP) us_logo Penumbra (Retro Open PvP)

Event #2 - Kijem w st??.

Status
Zamknięty.
Odp: Event #2 - Kijem w st??.

Po d?ugim zaci?tym meczu z Korzonkiem wygra?em 5:2.
Chyba to by? mecz eventu.

Ja chcia?em gra?, on si? z tego wywi?zywa?.

To czemu nie zg?osi?e? tego do mnie lub dechalol?
Popatrz ile dni min??o, je?li czyta?e? regulamin to wiedzia?e?, ?e czas jest okre?lony (3 dni na ka?d? rund?).
Tak czy siak dla mnie sprawa jest jasna, a mecze przed turniejowe rozgrywacie na w?asne ryzyko, bo je?li kto? rozegra tylko 1 mecz(do tylu wygranych ile wymaga dana runda) ze swoim przeciwnikiem, to mo?na wszystko sprawdzi? w statystykach wp.pl wrazie jakiego? odwo?ania w tym temacie...

A dlaczego do kurwy waszej Buum przeszed?? TO ON NIE CHCIA? GRA?, ja chcia?em, mo?ecie wyt?umaczy? (nie chce od ciebie buum)

A dlaczego do kurwy waszej Buum przeszed?? TO ON NIE CHCIA? GRA?, ja chcia?em, mo?ecie wyt?umaczy? (nie chce od ciebie buum)

Ju? Ci wyt?umaczy?em, czytaj za zrozumieniem.
Jak chcesz pogada? to pisz na gg nie pisz w tym temacie bo gorszysz u?ytkownik?w. ;o

Wygrana z Buum 5:0

a w?a?ciwie przy stanie 3,5:0 walkower :rolleyes:

Zgadzam si?..
Matka mi kaza?a zej?? z kompa..

Ok dzi?ki za rozegranie meczy w terminie.

Niniejszym og?aszam i? 3 runda dobieg?a ko?ca :) Ropoczynamy rund? 4 (tak?e do pi?ciu wygranych partii)
Ka?da para ma czas do ?rody do godziny 21:00 na rozegranie swoich meczy.
Powodzenia!

Je?li pzosota?e mecze nie b?d? rozegrane do dzisiaj (czwartek) do godziny 21:00 zostaniecie zdyskwalifikowani.

Ok, skoro wy sie nie mo?ecie zgra?(Emek i Pixurus) to ja ustalam godzine, kto si? nie zjawi zostaje zdyskwalifikowany.... sobota godz 19:00 macie by? na gg, ja zak?adam st?? przesy?am wam namiary i gracie.

Tabelka zaktualizowana. Squallowi pozosta?a walka o pierwsze miejsce jednak musi czeka? na rozegranie meczy z dolnej tabeli przez 2 rundy.

Pi?ta runda rozgrywana jest do 5 wygranych partii.
Powodzenia!

Matre co z tymi meczami 3 dni mine?y i mia?o by? 2 mecze.

5:1
Korzonek vs Van Magic

Emek vs Matre
mecz b?dzie rozegrany w niedziele, kto si? nie pojawi zostanie zdyskwalifikowany.

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Do góry