Event #3 - Under control..

Status
Zamknięty.

Aviolles

Advanced User
Lipiec 31, 2009
Liczba reakcji
19
kegelcrossfirelogo.png

CrossFire​

• Gra w kt?r? zacz??em gra? do?? niedawno, jest dla mnie jedn? z najlepszych darmowych strzelaninek w sieci. Ten kto nie spr?buje, ten nie poczuje jak mocna ta gra jest. Niskie wymagania, wysokie napi?cie i to wszystko graj?c w CrossFire!
  • Je?eli znudzi?o ci si? padanie od cheater?w i monotonne wystrzeliwanie magazynku w cel bez ?adnego uszkodzenia, zacznij gra? w CrossFire a poczujesz prawdziw? akcj?.
  • Istniej? tutaj r??ne postacie, takie jak SAS lub SWAT itd. Szeroki wyb?r broni i innych dodatk?w kt?rych jest naprawd? wiele! Gra warta rejestracji i sprawdzenia.

Wt?p​

• Informuje o evencie szybciej aby ci co nie grali a maj? zamiar, wczuli si? w gr?.
  • Temat b?dzie zamykany na nast?pny dzie? po godzinie 15:00, aby unikn?? niechcianych komentarzy.

Informacje​

• Godzina 19:00
  • Niedziela 8.11.2009
  • Kana?
    - Alpha lub Bravo.
  • Pok?j
    - Czwarty lub pi?ty.
  • Nazwa serwera 'Event #3 - Under control.'
  • Has?o - Bez has?a, za ma?o ludzi.

Rozpocz?cie​

• Aby zagra? w t? gr? nale?y j? pobra? i wype?ni? kilka miejsc, mi?dzyinnymi login, has?o i e-mail aby zacz?? gr?. Potem tylko czeka? a? si? ?ci?gnie i zainstaluje zabezpieczenie, co trwa kilka minut.
  • Najpierw zacznijmy pobiera? gr?, a potem dopiero rejestracja.
  • Teraz mo?emy cieszy? si? gr? i przyst?pi? do trenowania skilla na event w niedziele.

Kontakt​

• Je?eli b?dzie mo?liwo??, wbijemy na ventrilo i pogadamy. Zobaczymy ile os?b b?dzie, a liczy si? tylko gra z innymi i dobra zabawa razem. Posiadanie w?asnego kana?u to nie problem, tylko ilo?? os?b zale?y od tego czy b?dzie lub nie.
  • W razie problem?w z gr? prosz? pr?bowa? z google, gdy nie dajecie ju? sobie rady pisa? na gadugadu podane w profilu.

Serdecznie zapraszam!

Odp: Event #3 - Under control..

O.o to dzisiaj ;p hmm hmm jesli bedzie troche osob z forum to moze.. moze bede mam kolejne nowe konto i musze troche poexpic na was xDD

Status
Zamknięty.
Back
Do góry