Evo by Petso17 ;)

Status
Zamknięty.

Petso17

Active User
Marzec 27, 2009
Liczba reakcji
1
Zalaczam tutaj mapke Evolutions na exp 50-100 lub nawet na 200 lecz niektore monsters trzeba dodac w silniku np dragon skeleton itp ;) tutaj screeny xD :
DP i Sklepy
mapa1r.jpg

Temple
mapa2.jpg

Pirson
mapa3v.jpg

G Helmet part 1
mapa4.jpg

G Helmet part 2
mapa5k.jpg

G Helmet part 3
mapa6.jpg

Death Exp Small
mapa7.jpg

GM Island
mapa8.jpg

Quest niespodzianka
mapa9.jpg

Exp Guard
mapa10.jpg

Ok download:
OdSiebie.com beta 1.0 - multimedialna spo?eczno??
Skan:
Virustotal. MD5: 6e126541e15448bc1401728a9e6c8d89

//Skan:
http://virusscan.jotti.org/pl/scanresult/ded7c7c22b23ce9e4e492330176ccf6e88f756e0

donwload_safe2.png

Odp: Evo by Petso17 ;)

Mozna bylo lepiej. Zmienic depo, temple, i inne. Mowie o ksztalcie, nie scianach.
Ale na zachete 6/10.

Miasto na 9/10 bo wizualnie jest ?adne i estetyczne, ale expowiska s? zbyt banalne wed?ug mnie nic pracyw to nie w?o?y?e? po prostu waln??e? kleksa i postawi?e? na to kilka spawnow.

hehe kleksa xd expowiska moim zdaniem sa dobre a part 2 g helmetu to jak mapowalem przez 1 tydzien xD i nie wiedzialem jak dodawac itp tylko podlogi hehe

Super.Dawno szuka?em zimowej Evo.Teraz ju? nie szukam ale jak jest to pobiore.Ocenka: 10/10.?wietne, naprawde.

Jak taka super to gdzie reputki ;) Nie zebym wymusza? taki d?o?k xD :up: :p

powiem tak mapka nie twoja i nie m?w ze twoja to jest mapka by hunibaal
wiec ;/ a tak pozatym do same kwatraty nic ciekawego a te exp guard do bani masakra.
2/10 na zachete

ej a ja jak sciongam wklejam mapke to nie jest ta sniezna tylko ta evo by wyro by dark magican prosze o szybkom odpowiecz i pomoc

na przysz?o??: Expowisko to nie tylko potworki, pod?oga i ?ciany...
Poza expowiskami to wporzo ;]...6/10

ej petso17 chcesz byc mapperem na mojm ots exp 500 gra 30 40 osub:confused:

ots jest pod tibie 8.10

Jeden wielki kwadrat !! Du?o pracy przed Panem...

Mniej kwadrat?w, wi?cej detali i b?dzie dobrze ;)

widac ze preferujesz malo szczegolowe mapki, no i tu sie roznimy, ale widac ze sie naklikales przy mapce i za to Ci sie nalezy <brawo> ;))

Nie podoba mi si? to , ?e przerobi?e? miasteczko na "lodowo" :/ to mnie wr?cz bardzo denerwuje.

No moze bys Wrzucil to na speedshare albo na rapidashare bo gowno komu da to ze go wrzuciles a nikt niemoze go sciagnac -.-

a ja lubi? zim? i daj? 8/10 lecz mog?e? depo przynajmniej troch? pozmienia?, poszerzy? i kilka npc przestawi? oraz temple przebudowa? :)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry