Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Ile razy mam powtarzac, ?e w ka?dym Ariesie jest Trojan wyrywalny przez wi?kszo?c wirus?w, ale jest nie gro?ny dla twojego komputera.OMG TROJAN
:curse:
W monsters.xml dodajej Diverse-KoPeC pomuz o co chodzi z [Spawn::addMonster] Can not find The Handmaiden
Pomuz!
Moje gg 13913213 bo w mapedycie kopec jest jakis potwur ale gdzie??
<monster name="The Handmaiden" file="The Handmaiden.xml" />
Jedziemy do 300 
Ten ots jest bardzo fajny i godny polecenia jednak, prosz? o wty?umaczenie: (tu podam ca?? histori?) ?ci?gn??em silnik i wszystko ok, zmieni?em pasy na gma zeby nikt nie wchodzi?. Ots dzia?a? se z 8godzin i wesz?o dw?ch ziomk?w. Oto co si? dzia?o potem: najpierw zaczeli mnie wyzywa? na drugim charze, powiedzia?em, ?e maj? hunta i nagle ban! Nie wiedzia?em o co chodzi bo jedyny gm to ja! wszed?em na gma polecia?em do nich a onie mowili, ?e mi kompa zniszcz?, da?em bana i zacz??em dostawa? kicki. wy??czy?em serva i w??czy?em jeszcze raz, zasta?em jednego z nich, zabi?em go i zbanowa?em z 5 razy (wczesniej mieli obydwaj bana wi?c jak on wszed? na serva to ja nie wiem) mam nadziej?, ?e to nie jest jaki? keyloger. PROSZ? O POMOC!!
Je?eli powinienem pisa? w innym temacie to usu?cie posta.