Evo Edycja By KoPeC (NOWO??!!)

Status
Zamknięty.
Odp: Evo Edycja By KoPeC (NOWO??!!)

mapa naprawd? Pro mo?e j? pohostuej ale jeszcze nie wiem wielkie dzi?ki :up::up::up::D

super bardzo pie? ziom

mam pytanko czy ten Map Editor kasuje NPC i Monstery??????

daj mi link do samej MAPY plx ;] :o

No, no postara?e? si? ;), 8/10, bo silnik jednak jest do du*y :D. Leci pkt reputacji :P

Tw?j stary temat zosta? usuni?ty, poniewa? pliki w downloadzie wa?y?y 20kb. Nie wiem, czy Ty je podmieni?e?, czy to jaki? b??d, tak czy inaczej temat straci? warto??.

Silnik ma Trojana AcraVir mi go wykry? nie dzi?kuje zatakie co? lecz mapka godna podziwu...

Mialem tego ots ale mlvl nie dzialal bo od innego goscia sciongalem hehe ale mapke the besr
ocena 10/10:up:

wszystko super zajefajnie ...
mapka nawet niezla...
ALE NIE CHCE MI DZIALAC OTS :mad:
wszystko ustawione dobrze...
wlaczam tibie lacze sie i pokazuje mi:
Error: Invalid Server Address.(10049)
o sso chodzi:confused:
HELP:curse:

ej o co chodzi mialem ots 2dni i cos padlo patrzcie na to >> [Spawn::addMonster] Can not find The Hamaiden o co chodzi powie ktos??:curse:

Nie wiem czy taki extra hostowa?em 5 dni nawet mniej i hack OTSa ka?dy ma bana i nie idzie zdj?c i koniec

Silnik jest spoko , mapa bardzo fajna.Narazie pracuj? z ziomkiem nad paroma zmianami i by? mo?e co? z tego wyjdzie :).

Polecam 10/10

ej Diverse-KoPeC pomuz o co chodzi z [Spawn::addMonster] Can not find The Handmaiden
Pomuz!
Moje gg 13913213 bo w mapedycie kopec jest jakis potwur ale gdzie??

Ostatnio edytowane przez moderatora:

OMG TROJAN
:curse:
Ile razy mam powtarzac, ?e w ka?dym Ariesie jest Trojan wyrywalny przez wi?kszo?c wirus?w, ale jest nie gro?ny dla twojego komputera.
Silnik spoko 7/10, bo w tym nowym mie?cie wszystko takie kwadratowe.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Ten ots jest bardzo fajny i godny polecenia jednak, prosz? o wty?umaczenie: (tu podam ca?? histori?) ?ci?gn??em silnik i wszystko ok, zmieni?em pasy na gma zeby nikt nie wchodzi?. Ots dzia?a? se z 8godzin i wesz?o dw?ch ziomk?w. Oto co si? dzia?o potem: najpierw zaczeli mnie wyzywa? na drugim charze, powiedzia?em, ?e maj? hunta i nagle ban! Nie wiedzia?em o co chodzi bo jedyny gm to ja! wszed?em na gma polecia?em do nich a onie mowili, ?e mi kompa zniszcz?, da?em bana i zacz??em dostawa? kicki. wy??czy?em serva i w??czy?em jeszcze raz, zasta?em jednego z nich, zabi?em go i zbanowa?em z 5 razy (wczesniej mieli obydwaj bana wi?c jak on wszed? na serva to ja nie wiem) mam nadziej?, ?e to nie jest jaki? keyloger. PROSZ? O POMOC!!
Je?eli powinienem pisa? w innym temacie to usu?cie posta.

Dzi?kuj? wam ju? 200 osoba zag?osowa?a, ?e bardzo si? podoba mapa :) Jedziemy do 300 :)

Ten ots jest bardzo fajny i godny polecenia jednak, prosz? o wty?umaczenie: (tu podam ca?? histori?) ?ci?gn??em silnik i wszystko ok, zmieni?em pasy na gma zeby nikt nie wchodzi?. Ots dzia?a? se z 8godzin i wesz?o dw?ch ziomk?w. Oto co si? dzia?o potem: najpierw zaczeli mnie wyzywa? na drugim charze, powiedzia?em, ?e maj? hunta i nagle ban! Nie wiedzia?em o co chodzi bo jedyny gm to ja! wszed?em na gma polecia?em do nich a onie mowili, ?e mi kompa zniszcz?, da?em bana i zacz??em dostawa? kicki. wy??czy?em serva i w??czy?em jeszcze raz, zasta?em jednego z nich, zabi?em go i zbanowa?em z 5 razy (wczesniej mieli obydwaj bana wi?c jak on wszed? na serva to ja nie wiem) mam nadziej?, ?e to nie jest jaki? keyloger. PROSZ? O POMOC!!
Je?eli powinienem pisa? w innym temacie to usu?cie posta.

Oni weszli przez Remote control. Zauwa?y?em dziwn? przypad?o?? , ?e nawet jak si? zmieni password do admina to i tak da si? wej??. Nie wiem czemu.
Zawsze jak wchodz? na jaki? Kope? to mog? byle jaki password wpisa? i jest conect to server ;D

Status
Zamknięty.
Back
Do góry