-Tibia 8.54 [EVO] HermOT.EU - 1.04.2011 - PIATEK - 17:00

Status
Zamknięty.
Odp: [EVO] HermOT.EU - 1.04.2011 - PIATEK - 17:00

czytaj twoje komentarze na tej zapowiedzi i widze ze ludzie maj? cie w dupie same obrazy wiec pozdro dla tej 20 edycji ;))

napisz juz na stronie g??wnej kiedy kolejny start to zbiore team i wbije to pogram z 4 dni i zas nowa hahahahaahah

czytaj twoje komentarze na tej zapowiedzi i widze ze ludzie maj? cie w dupie same obrazy wiec pozdro dla tej 20 edycji ;))
napisz juz na stronie g??wnej kiedy kolejny start to zbiore team i wbije to pogram z 4 dni i zas nowa hahahahaahah

W dupie ;) ?

Zobaczymy na starcie

Pozdrawiam ,
Dreamer

Wybacz ale pewnie jestes noobska konkurencja
( 14 lat max dzieciak ktory mysli ze jest wielkim " ogarem " , tak to ujm? )

i co sie napinasz po co ci to ? my?lisz ?e fajny jeste? .. pozdro
nie chwal sie ile bedzie na starcie bo to sie nie liczy .. utrzymaj tyle ludzi przez dni,tygodnie ju? nie m?wie miesi?ce bo to jest niemo?liwe ....
aaa i napisz kiedy kolejny start.

Poczyta?em troche posty i serio widze ?e wypowiadaj? sie tu same dzieci albo straszne noby, poco ots ma stac miesi?c? Wbijasz na server expisz sie w 1 dzien i oro przez tydzien i zmieniasz otsa a hoster zgarnia otsa z dzieci ktore mu wysylaja smsy proste. W dzisiejszych czasach taka jest prawda o otsach.

Pozdro, i do zobaczenia na servie ;)

Dziekuje ze istnieja takie osoby jak HaiT i rozumieja co znaczy ots 4FUN.
Takie typu serwery sa pod WAR.
Wbija gildie pooraja sie i zmieniaja serwer.. Dlatego serwer pada i trzeba robic nowa edycje.
Taka Prawda..

Pozdrawiam i zapraszam.

Ojojo Dreamer ;) Rozumiem nie ma po co robi? OT's dla 40 os?b, ale bez przesady :)
U Ciebie na OT's jest tak np. Start serwera o 18:00.. na start wbija 250 os?b i lagi ze glowa mala... o godzinie 23:00 mozna normalnie poexpic bo gra znow 100 osob :) na drugi dzien zbli?a si? godzina 12:00 i lagi, pingi, kicki.

Moim zdaniem na takie cos nie ma co wbijac, zr?b OT's pod now? domen? bo na HermOT.eu masz za du?o wrog?w kt?rzy chc? Ci? zniszczy? :) Tak, tak wiem. Na innej domenie nie wejdzie ci 250 osob na start, ale jak go dobrze zapromujesz, zajmiesz sie troszke ots to moze i nie bedzie gralo 250 osob ale 150 starczy, zeby bylo oro :)

Mysle ze bedziesz mial konkurencje z kosmos-ots.pl :) A tak przy okazjii zapraszam na kosmosa :D

Masz racje , w poprzedniej edycji byly lagi...
Byly spowodowane skryptem ktory zostal usuniety .
Jakbys ponownie zalogowal dzien po starcie okolo 18:00 to bys zobaczyl ze lagow juz niema.

Pozdrawiam,
Dreamer

To forum powinno byc od 16 lat, dzieciaki nawet na OT nie grali, a wiedza wszystko, jakie lagi, skrypty, czy inne! Nie podoba sie, nie komptujcie, wypier*****, dla mnie OT, pierwsza klasa, a bestevo wie co dobre, i jak umilic nam gre, mozliwe, ze ma 'przyjaciol' od DDos, wiec z atakmi problemow nie bd mial chlopak, ja wbijam !!!!!

Gra?em na tych hermotach, valeriach, wszytko to jeden hu* niczym si? nie r??ni, co tydzie?, dwa reset char?w i nowa edycja ci?gle, szczerze to jest nudne, nie umiesz nawet serva utrzyma? przez chocia? 3 miesi?ce, nie dziwie si?, jak co edycje si? nic nie zmienia, jedynie ?ciany w depo po przestawiasz i dodasz ze 2 tp na dl czy na co?. Od teraz stwierdzam, ?e nie warto nawet wbija? si? ora? bo lepiej i?? na kosmos albo na vrist bo tamte servery troche postoj? d?u?ej. Hermot by by? lepszy z ogarni?tym hosterem co potrafi utrzyma? ots.

Chlopaku czy to moja wina ?e wbijaj? gildie , oraja si? i zmieniaj? serwer???
NIE.

Taka prawda , wbija 7 gildii , oraja sie i zmieniaja serwer po czym odchodzi 150 osob z serwera.

Wiec nie dziwie sie ze serwer pada.
Na Valerii miales crashe ?
NIE.

Vrist sie trzyma bo ma xloga na trainarach.
Jak to mozliwe ze w jeden dzien ma 400 graczy a po restarcie serwera ma ledwo 130 ???
Odpowiedz sobie na to sam.

Dziekuje i dowidzenia

Pozdrawiam,
Dreamer

Ch?paku, tak to twoja wina ?e gildie odchodz? z servera :)
Telania juz stoi ladnie kilka miech?w i online w dzie? 900 typa..
Nie mow mi nic, ze to real mapa, nie wiem dobry exp..
Bo tam graja gildie ktore graja tylko na rl mapach a na twoim ots graja gildie ktore graja tylko na evo mapach.. Wiec zrob cos zeby ich zatrzymac :)
A jak ty odpierdalasz takie maniany ze wlaczasz ots przez cala edycje nic nie napiszesz, zadnego eventu,update'u.

Co do zmiany w ciagu tych v9999999 edycjii zgadzam si? z panem kilka x@up ?e pozmieniales scianki w depo i dodales ze 2 teleporty :)
Pozdrawiam, i zapraszam serdecznie na kosmos-ots.pl

Kosmos to jest jeden wielki shit z xlogiem.

Na Telanii gra po 900 osob poniewaz nie rozdaje punktow na gildie.
Wiec ogarnij sie .

Pozdrawiam i nie reklamuj mi tego scierwa ktore padnie na pingi.
Elo

bestevo@ , ale kolega ma racje to jest bez sensu restarty tak cz?sto.
Sukcesem mo?na nazwa? w?a?nie utrzymanie tych graczy przez kilka mc , przecie? nie tylko guildie wchodz? na ots , r?b cz?sto aktualizacje etc. to b?dziesz mia? 200 os?b przez d?ugo .

Scierwo ,heh :)
Nigdy w zyciu takiego ots nie mia?e?:))
A u Ciebie te? mozna dawac loga na x-logu wiec trzym ryj :)

Ty lepiej trzym ryj maly szczeniaku.
U mnie kicka po 30 minutach.

Tak jak kiedys bylo na kosmosie..
Nawet jego data jest w sieci.
A Kosmos mial skrypt na broadcast co 30 minut ktory pisal , " Aby pomoc serwerowi daj exita na trainarach". Wiec kto tu k**** ma xloga .

!Zapraszam

?al ci kurwo dupce sciska ? ze masz serwa 3 dni a ja stawiam evo na d?uzej ?? pozdro.

@up
Ty id? lepiej do szko?y na nauk? bo co? ci nie idzie z pisaniem.
I Ogarnij sam d***.
Ty tego evo nawet nie postawisz na 2 dni ;]

Nowe ss:

ent.png

wall.png

dada.png

beauty.png

HermOT.EU - PIATEK 1.04.2011 - 17:00

bestevo , moze i robisz zaje**** OTS, ale jestes piz***, bo ddosujesz, pingujesz, i wgl niszczysz kazdy 'konkurencyjny' OTS, pytanie why?

Bo tak ma byc. po co ma pomysl.. prawo dzumgli, wygrywa silniejszy.
nie tylko na otsa moze to zobaczysz. Wiedzie ktos probuje wyniszczyc konkurecje,

sory ze dalem ci podziekowanie ale z rozmachu ;d

Wbijamy z teamem i oro b?dzie na 100-wke.

hail -Resistance-

Status
Zamknięty.
Back
Do góry