• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

Evo Map By Wyro Edit By Dark Magican

Status
Zamknięty.
Odp: Evo Map By Wyro Edit By Dark Magican

Zapomnia?em da? skan macie :

I screen :
beztytuuob.png

Our partners and their custom servers:

michalek204 w kulki sobie lecisz? ten tw?j quest to pora?ka, nawet jak na pocz?tkuj?cego. Wracaj?c do tematu... KWADRAT, KWADRAT i jeszcze raz KWADRAT!, bardzo ma?o szczeg???w -.-, pop?kana pod?oga wogule niepasuje do depo tak samo jak ta wystawa itemk?w... Mapa dobra na exp x99999 (9)

Dajcie kto? sw?j Nr Gg..... Albo napiszcie tutaj Co mam zrobi? jak Mapke wklejam do Otsa I mi Wyskakuje jakis warning i code i co mam z tym zrobic jak mi serv nie odpala ?? Prosze o pomoc ... :|:confused:

We? wszystko z silnikiem dodaj do Dzia?u Silniki bo jak kto? nie ma NPC albo MONSTRa to s? b?edy :D

A naprawde fajna Mapka 9,5/10

hehe co ja moge powiedziec.... Mapka z widoku fajna bo fajna to 10/10 bo ladna ale bledy sa, sorry ale jesli chodzi o to to 6/10 masz juz niech ci bedzie :)

Lubie takie mapki, podobuje mi sie.
Gdybym do OTSa nie mia? w?asnej mapki, bym u?y? twojej :)

noo , ?adnie ale za ma?o pracy w to w?o?y?e? popracujesz jeszcze troch? nad tym to dam ci 10/10 narazie mog? postawi? jedynie 4/10 popracujesz to zyskasz ;p pozdro cabron :D

Nawet spoko jest ta mapa ale du?o nie dzia?aj?cych Tp nawet nie wiem gdzie na tej mapie jest Tp Room popracuj jeszcze nad ni? to b?dzie zajebista :cool:

Dramat mappera, gdy nie ma si? ju? wi?cej motywacji po 4 miesi?cach mapowania, a wszelkie gotowe mapy to robota przeci?tna. Kto widzia? upierniczone w po?owie mosty, dziury do kt?rych nie da si? wej??, urywaj?ce si? "zadaszenie" pi?tro wy?ej... Mo?e nie jestem jakim? artystycznym geniuszem, ale estetyka musi by? w ka?dej pracy.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom