• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Evo Mapa

Status
Zamknięty.

Harris1

Active User
Liczba reakcji
1
Witam. Chcialbym wam pokazac moja przerobke silnika. Dodalem tam new expo - czary - potwory - itemki i wiele wiele innych. Dzis pokaze wam tylko przerobiona mape, lecz niedlugo udostepnie caly serwer.

Temple

Training Room

Shops

Questy

Exp

Enchant

Depo

Notka moderatorska:
Przenosz?.

Odp: Evo Mapa

nawet nie chce mi si? ogl?da? wszystkich screen?w, ani to ?adne, ani pomys?owe, same kwadraty, praktycznie zero detali.

Poziom mapy mo?na ?mia?o z?o?y? w jedno s?owo : Chujowe.

nie wiem jak nie wstyd wam pokazywa?, a co wi?cej, OFEROWA?, ludziom tego typu g?wna, wida? jednak ?e nie.

Mapa fatalna, typowa przer?bka evo os?b kt?re w og?le nie maj? poj?cia o mappingu, brak detali, typowa mapa pod serwer ots z expem 99999~x
Robi?c screeny wycinaj je z map edytora / klienta tibi, bo twoje eq, ilo?? ?ycia nas nie interesuj?.

Ale mi nie chodzi ze ja sie nad tym meczylem czy cos - tylko przerobilem depo - temple - ogolnie miasto, a one juz wczesniej bylo kwadratowe...

Dobra nie podoba wam sie ? Trudno nie bede wstawial - ale jakos na serwerze siedzi po 20 osob i nienarzekaja.

Co z tego, ?e nie narzekaj?? My tu oceniamy jako?? mapy a nie grywalno?? otsa itd... -_-

Hmm... wiecie to zale?y od gusta :) Bo ta mapa, na serwery typu 999x expa akurat si? ?wietnie nadaj?... Nie jedna mapa, ma przer?bk? kiminiego mapy, i ludzie graj? a w dodatku m?wi?, ?e mapa fajna... wiem, wiem, nie znaj? si?, ale to nawet nie chodzi o to, moim zdaniem ka?dy robi pod sw?j gust, a ta mapa nadaj? si? dobrze na OTS typu 9999x Expa. :)
Niekt?rzy lubi? grywa? na ots z ma?ym expem, a niekt?rzy na olbrzymim expie... to zale?y tak jak m?wi? od gusta..

Notka moderatorska:
Zamykam:
Trudno nie bede wstawial
.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty.
Do góry