• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Evo natala by Kolesiek

Status
Zamknięty.

mial123

Advanced User
Kwiecień 2, 2009
Liczba reakcji
24
Witam, chcia?em zrobi? OTS jednak nie wysz?o. ?eby si? nie zmarnowa?a praca, postanowi?em go tutaj doda?. Nazwa oryginalna silnika: Natala. Zaraz opisze co i jak edytowa?em :D
  • Og?lne informacje:
    Silnik posiada: War system z blaszkami, eventy. Wiele ciekawych komend GM. Zmieniony balans czar?w, mape itp.
Zaczynam:
  • Mapa:
Na serverze zacze?em od edycji Temple, oto efekt:

Nast?pnie edytowa?em Quest, podzieli?em je na Vip(2 obrazek) i dla wszystkich(1 obrazek)

Edytowa?em te? Exp Room, przezroczyste t?o daje fajny efekt :D

Da?em nowe depo.

Da?em 1 miejsce z Eventami.

Na mapie jest jeszcze: Arena, kt?ra te? zosta?a przezemnie edytowana, poprawi?em questy, i doda?em co nieco w mapie. Czary zosta?y bardziej zbalansowane, pozmienia?em skrypty jak i je doda?em.
.
  • Silnik
Silnik jest praktycznie oczyszczony z b??d?w.
  • Acc

Fajny wygl?d acc :D

Link OTS: LINK
Scan: Link

Link Stronka: Link
Scan:Scan

Link baza SQL: Link
Scan: Link
Has?o: tibianet
Pasy na God'a: 3/qwe123. Nie zapomnij za?adowa? BAZY!!!!!
Pozdrawiam Kolesiek :D

Przydatne info:
je?eli wyskoczy jaki? b?ad w acc highscore daj zapytanie:
ALTER TABLE `players` ADD `tu co brakuje` TEXT NOT NULL;
Je?eli jest b?ad przy starcie silnika:
Use the following query to raise max_allow_packet: SET GLOBAL max_allowed_packet = 16776192;
dodaj zapytanie w bazie: max_allow_packet: max_allowed_packet SET GLOBAL = 16776192

Odp: Evo natala by Kolesiek

Jak da? baze danych?? localhost/phpmyadmin -> import baze SQL kt?ra jest do pobrania wy?ej.

A czemu nie moge sie zalogowac do zadnego z kont? wszystko mi dziala ale nie umiem sie zalogowac do zadnego z kont ;/

Logujesz si? na pasy jakie da?em do g?ry? Doda?e? w config: -> namiary do bazy, czyli has?o i nazwe bazy?

Tak dalem, zawsze daje tfs i haslo itd i nie dziala ;/ masz gg albo cos ? bedzie latwiej bo powysylam ci screeny :))

Hmm mapa nie jest zla.
jak chcesz robic ze mna otsa to pisz gg 45720332.

A mam takie pytanko, gdzie znajduja sie itemy takie jak ta proca lub te wandy itd nowe bo chcialbym je ulepszyc a estem poczatkujacy w tych sprawach :D

ziomek jeste? zajebisty rep leci....

Juz znalazlem to, ale nie wiem jak ulepszyc obrazenia z wand itd, jak to zrobic ?

SPOKO LOOZ fajna rzecz ale jakie haslo do tego chomika com ??

---------- Tre?? dodana o 13:05 ----------

Moje niedopatrzenie. Juz mam. leci plusik

Witam posiadam juz od ponad roku prawie server dedykowany . zostal oplacony tydzien temu na kolejny rok. server jest pod Tibie OTS ma dobre p[aramerty spokojnie utrzyma 500-1500 osob . . Niechce go marnowac i moge dacv go pod otsa . chce tylko 20% zysku i GMa . Ktos chetny zajac sie serverem ? Pisac pod postem, priv lub na boty@g.pl . Pozdrawiam Marcin(Own,Dimka)

---------- Tre?? dodana o 17:45 ----------

lub gg : 16270792

elo ja mog? si? rozezna? na tym ots twoim zobacz? co i jak ok podaj stron?.Kontakt 32101818.Jestem cze?ciowo maperem bo robie w?asn? mappk? do tibi 8.6

Co wy tu za faarmazony piszecie. Chujowa mapa a? oczy bol? kwadrat za kwadratem.

Bez kitu mapa to sam jeden kwadrat...

Mapa jak 5 lat temu.

A mam takie pytanko, gdzie znajduja sie itemy takie jak ta proca lub te wandy itd nowe bo chcialbym je ulepszyc a estem poczatkujacy w tych sprawach :D
items/items.xml i szukasz po id, tam edytujesz attak itp. Wandy w weapons/weapons.xml
Co wy tu za faarmazony piszecie. Chujowa mapa a? oczy bol? kwadrat za kwadratem.
1. Oceniaj silnik dopiero po sprawdzeniu go, nie wcze?niej. Ka?dy taki post b?dzie traktowany jako spam.
By?e? wogule na tym OTS?

items/items.xml i szukasz po id, tam edytujesz attak itp. Wandy w weapons/weapons.xml

1. Oceniaj silnik dopiero po sprawdzeniu go, nie wcze?niej. Ka?dy taki post b?dzie traktowany jako spam.
By?e? wogule na tym OTS?

w og?le, nie mia?bym zamiaru na nim by? :)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry