• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

Evo OTS

Status
Zamknięty.
Odp: [8.1][XML] Evolutions zobacz!

Jak si? zalogowa? do tego OTS, silnik dzia?a, IP changer te?, tibia te? ale nie moge si? logn?? :/ ( pisze ?e z?e has?o lub nazwa u?ytkownika ) i jeszcze wyskakuje b??d ?e Obecnie server jest pod??czony :/ odrazu m?wie mam Neo
Je?li masz Multi IP Changer to odznacz "Auto" i zmie? na wersj? Tibii 8.1

Our partners and their custom servers:

Nie pierwszy raz odpalam OTS, mam tak zrobione i nic nadal nie moge wbi?, wog?le na ?aden OTS :/ zapora mi tego nie blokuje, tak jak by nie zmienia?o mi IP i nie chce wbi? :/ a pogra? by, poratujcie

Sko?czcie z tym spamem. Warny sypi? si? praktycznie od g?ry do do?u. Je?li nie macie nic m?drego/ciekawego do powiedzenia, po prostu nie piszcie. Je?li chcecie skomentowa? silnik, samo "ots mi si? nie podoba 4/10 pozdro" niestety nie wystarczy. Je?li wam si? podoba i oceniacie pozytywnie, napiszcie jakie? argumenty popieraj?ce, np.
Ots bardzo mi si? podoba. S?dz? tak, poniewa?:
a) stoi na stabilnym silniku;
b) autor bardzo mocno edytowa? mapk?, doda? wiele ciekawych rzeczy, takich jak np. nowe expowiska;
c) ots jest stworzony na idealnych dla mnie warunkach, dobrze nadaje si? na exp rate w granicach 20.
Nie m?wi?, ?eby pisa? a? tak rozbudowanie. Po prostu, jeden/dwa argumenty i tyle. Tylko nie przepisujcie tego, co napisa?em.

@down:
Mam nadziej?, ?e wszyscy zrozumieli, nie tylko pan Kakashi12 =).

Ostatnia edycja:

Prawda OTS jest bardzo fajny 9/10 ja wole Expo mniejsze 5-3 a ten OTS jest na Expo 15-20.
OTS jest fajny dlatego ?e:
-nowe ekspowiska
-sam pomys? mapy jest fajny
-nowe potwory i ich lot jest fajny
-wyr?wnanie profesji
-nowe bronie
-ciekawe zak?tki itp itd
Wyro postara?e? si?.Dzi?ki pobawi? si? na tym OTS.

Siemano, sci?gno?em juz ten plik. Ale jak wchodze w np. Config.lua nie moge nic edytowac, a w data/spells/scripts/supersd.lua jest linijka 'setCombatParam(combat, COMBAT_PARAM_TYPE, COMBAT_DEATHLDAMAGE) tez nie moge nic zmienic ani usunac to " L " ;//// Pom??cie PLX

Szkoda Ze Mi On Nie Pojdzie Mam NOD32 Dosc Czesto Mam Ataki Wirkow.. Bo Sasiad Sie Na Mnie Uwzial i Probuje Mi Sie Wlamac Dlatego Nie Moge Go Wylaczac.. Co Powoduje Ze Blokuje Mi Sciaganie Otsow z Tymi Niby Nie Groznymi Wirami... Gdyby To Sie Dalo Jakos Usunac.. :)

Ty wyro jeste? super dzi?kuje ze wystawi?e? ten serwer:).
A ots jest fajny dlatego ?e:
-du?o npc
-du?o teleport?w
-fajnie edytowana mapa
-wyr?wnane postacie
-og?lnie serwer jest spox
Dzi?kuje Ci WYRO:rolleyes:

Nie wolno nabija? post?w nie ?adnie tak.

nie mog?em tego pobrac w trakcie mi wyskoczylo ze cos jest .. :/ lipa bo bym pochostowal cos , moze macie cos innego i szybkiego(XML) bo sql mi sie nie chce xamp itp..:p

A ja mam ma?e pytanko ;]

Gdzie jest npc gdzie sie "kupuje" addony??

Jak sie nazywa i co trzeba pisa?. ;]

Pzodr:D

Na tym ots nie da rady kupi? addon?w tylko zrobi? a npc jest nad depo tam s? schody i napisz i piszesz first (addon jaki chcesz)addon i tak samo tylko ze second(addon jaki chcesz)addon.;)

NIE NABIJAJ POST?W

Wyro m?g?by?;) da? mapeditora do tego ots?bo jak innym edytuje to mi potwory albo npc znikaj?.

Silnik Poprostu zaje***** daje 9/10 jeden punkt mniej dlatego ?e jest to silnik pod 8.1 a nie naprzyk?ad pod 8.11 itp. A tibia 8.1 ma virusa :/ screeny z silnika wydaj? mi sie na bardzo fajne. :)

Wyro zobacz na sw?j temat albo Sentil prosz? umie?? tu mapeditor do tego ots bo jak mam jakie? inne to znikaj? mi albo npc albo potwory:(.

Mam pytanie jak np mam wszystkie potrzebne zeczy na addon b?dz outfit to co mam napisac i do jakiego mpc ?? a 2 jak kupic pacca ?? Prosze o odp ..
OTS 10/10

Server po prostu marzenie hostuje go ju? jest ma?o bug?w przyda? by? si? mapeditor ale niema i wielka szkoda.Wyro jeste? super i dzi?ki wielkie za ots fajne TP miasto domki balans profesji.Po prostu super dzi?kuje bardzo:).

Najder jak masz np full rzeczy do oufitu citizena to napisz hi,first citizen addon,second citizen addon.A i piszesz to i Vakri o ten oufit a paca kupuje si? u Johnny pisz?c hi,premium,yes,bye.:o

aaa moze jakis acc maker do tego tylko tak by jusz bylo wszystko w nim ustawione bo jak ja zrobilem inny acc maker to po zrobieniu postaci har niebyl w swiontyni tylko w jakis scianie z ktorej sie neida ruszyc ;p:cool::cool::cool:

Wyro ots jest super 9/10 dlatego ze s? bugi na mapce np tortisy,quest na death bramka lvlowa.Ale ots naprawd? super potwory fajne,zajebisc*** zrobione teleporty na potwory depo i npc s? fajnie szczeg?lnie Mahadris jest fajny npc.Poza tym chyba to wszystko naprawd? popraw bugi i b?dzie SUPER!
#up
Chcecie tego me?do wyro ots?jak co? pisa?.;)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom