Evo RPG Co Wy Na To?.

19ovner92

Banned
Zbanowany
Liczba reakcji
1
Witam wpad? mi dzi? do g?owy taki pomys? aby przerobi? jak?? mapk? Evo pod styl RPG co wy na to? prosz? si? w tym temacie o tym wypowiada? co o tym wy my?licie. Czy grali by?cie na takiej mapie itp.

Odp: Evo RPG Co Wy Na To?.

chetnie bym pogral, aktualnie gram tutaj ale super serwer wiec jezeli ktos ma watpliwosci czy taki by sie spodobal to prosze: loweria.mine.nu

hmm. Tak jak pan UP ch?tnie bym pogra?. Malo jest serv?w evo-rpg ;) Drogi sms-shop itp
;)

hmm. Tak jak pan UP ch?tnie bym pogra?. Malo jest serv?w evo-rpg ;) Drogi sms-shop itp
;)
Takich nie ma wcale.
Pomys? z g?ry skazany na niepowodzenie ca?a mapa evolutions to jedno, wielkie niedorobione g?wno - inaczej si? tego okre?li? nie da. Co prawda, niekt?re edycje dotycz?ce owej mapy pozwalaj? na co? wi?kszego ni? jaki? beznadziejny projekt jednak s? to serwery nie maj?ce wielkiej przysz?o?ci. Zajmij si? czym? oryginalniejszym.

Od?wie?am prosz? dalej si? wypowiada? co o tym my?licie czy grali by ludzie czy nie? chyba ze wolicie mapke vanillia prosz? si? wypowiada? kto jak? woli pozdrawiam

Mi si? jako? to nie widzi, poniewa? RPG jest to odwzorowanie realnego ?ycia w grze, ci??ko b?dzie przenie?? to do gry na mapie Evolution. Nawet sam Cipsoft przyzna? si?, ?e Tibia nigdy nie b?dzie gr? RPG, Ci??ko b?dzie Ci zrobi? sam klimat RPG.

Do klimatu RPG d??y? serwer Eternal Kingdoms, niestety pad?.

spoko thx za odp a co myslicie o karmia/vanillia map czy cos by z tego by?o albo raczej nie?

wed?ug mnie pomysl dobry :> sambym chetnie pogral na takim otsie

Ja ch?tnie bym na takim pogra?, z expem sta?ym, albo ma?o zmian w stages. Obstawia? bym 15-30 expa albo 50 max, je?li mia?by by? stages.

Niechcia?bym, aby w sms szopie by?y firewalki co daj? wi?cej many i hp, ni? softy.
Bez vipa i pacca za sms to by mia?o sens.

Takich nie ma wcale.
Pomys? z g?ry skazany na niepowodzenie ca?a mapa evolutions to jedno, wielkie niedorobione g?wno - inaczej si? tego okre?li? nie da. Co prawda, niekt?re edycje dotycz?ce owej mapy pozwalaj? na co? wi?kszego ni? jaki? beznadziejny projekt jednak s? to serwery nie maj?ce wielkiej przysz?o?ci. Zajmij si? czym? oryginalniejszym.

Nie masz racji je?li kto? potrafi kreatywnie my?le? upora si? z kwadratami na mapie evo..To zale?y tylko od poziomu umiej?tno?ci mapperskich..

@topic My?l? ,?e dobry pomys? je?li si? znasz na mapowaniu..
Je?li nie umiesz jako? ukszta?towa? tych teren?w aby wygl?da?y w miar? przyzwoicie nie zabieraj si? za to..

Pozdrawiam i powodzenia :)

Back
Do góry