Evo RPG - Rekrutacja

Status
Zamknięty.

Iron Man

Active User
Kwiecień 23, 2009
Liczba reakcji
2
Witam..

Rekrutacja do serwera [NoName] z mapk? Evolutions, RPG jest OTWARTA!

A wi?c, og?aszam ?e poszukuj? do pomocy w stworzeniu serwera. Dok?adniej potrzebuj? dw?ch mapper?w ze ?rednimi umiej?tno?ciami. Dodam tak?e ?e wynagrodzenie b?dzie p?acone za lepsz? prac? tj. wysy?asz mi swoj? prac?, ja j? oceniam i reszte sam wybierasz. :)

Co do skrypter?w, nie potrzebuj? gdy? sam dam rade napisa? co potrzebne z pomoc? kumpli. :P

Je?li chodzi o hosting otsa, na pocz?tku b?d? go hostowa? na w?asnym komputerze, staraj?c si? o jak najwi?ksz? ilo?? godzin online.
Problemem jest to ?e potrzebni s? sponsorzy na ma?e sumy. Nie chodzi mi tu o du?e pieni?dze, jak kto je uwa?a lecz o jakie? przelewy do 10z? maksimum.

Chcesz dowiedzie? si? wi?cej o serwerze i jego zaletach?? Ju? nied?ugo szukajcie tematu w zapowiedziach.

A tutaj arkusz podaniowy :3
Nick:
Przyk?adowe prace: (Prac ma by? minimum dwie, prosz? dawa? je tutaj gdy? nie mam zamiaru odbiera? ich na PW b?d? gadu-gadu)
Kontakt:

Dzi?kuj?, pozdrawiam
Iron Man.

Odp: Evo RPG - Rekrutacja

Powiem Tyle ... Pan Wy?ej Jest Bardzo Nie mi?y i nie kulturalny ... W 100% go nie polecam ... Praca z nim b?dzie Horrorem ...

Notka moderatorska:
Takimi spostrze?eniami nie musisz si? dzieli? z innymi.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

2x Up: Nie rozumiem o co Ci chodzi, ale rozumiem ?e czego? si? doszukujesz. Pewnie chodzi ci o t? rozmow? na gg:
11831895
21:21:50
Witaj
21:22:02
To ty napisa?e? temat ?e szukasz mappera pod 8.10 ?

Mateusz
21:22:06
tak

11831895
21:22:22
Potrafi? tworzy? mapke za pomoc? map editor ...

Mateusz
21:22:26
super
21:22:29
wymiatasz

11831895
21:22:32
Ale potwork?w nie umiem doda? na mapke .. tzn ich postawic

Mateusz
21:22:34
napisz podanie na forum

11831895
21:23:00
Ale pytam czy to ci starczy ?
21:23:10
Pisze ?e nie umiem dodawa? monster?w na mape
21:24:20
a to kurwa nie . Cze??

Po tej rozmowie wynika, kto jest nie kulturalny, i ma ?rednie do?wiadczenie. Napisa?em te? ?e nie odpisuj? na gg wi?c ocb..

@Up: Zostajesz przyj?ty, napisz na moje GG to pogadamy odno?nie twojej pracy. :)

Ostatnia edycja:

Musz? niestety powiedzie? ?e kolega Iron Man jest zwyk?ym oszustem :(

Gdy ots b?dzie ju? "startowa?" nagle przytrafi mu si? Format dysku na kt?rym by? silnik ;/

@Up

Nie ogarniam tego.. O co Ci cz?owieku chodzi?? Nagle wchodzi nieznany cz?owiek i pisze ?e jestem oszustem. Poka? dowody, rozmowy GG, b?d? inne spostrze?enia i potem napisz. Pami?taj ?e niekt?re my?li trzyma si? dla samego siebie..

Status
Zamknięty.
Back
Do góry