• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

EvoBot 0.1.0

Status
Zamknięty.

Yavgaliel

Banned
Nazwa programu: EvoBot 0.1.0
Producent: Yavgaliel (ja)
Strona domowa: brak
Linki do downloadu: wyci?te

okno.png

Bocik przeznaczony specjalnie dla OTS?w 8.1 (a w szczeg?lno?ci z mapk? Evolutions).
Funkcje:
- u?ywanie manarun
- pobieranie ID manaruny z Arrow Slota
- mana trainer
- speedhack
- outfiter
- no i stary, dobry Lighthack
Opisy tych?e funkcji:
U?ywanie manarun - bot u?ywa manarun? o ID wpisanym w polu 'Mr ID' je?li posta? ma mniej ni? X many (wpisujemy w polu 'Use if mana <'). Dzia?a r?wnie? z zamkni?tymi plecakami.
Pobieranie ID manaruny z Addow Slota - je?li nie znasz ID manaruny na Twoim serwerze, jest na to spos?b. Umieszczasz jedn? sztuk? w Arrow Slocie i tada! ID samo wpisuje si? do pola. Mo?na tam umie?ci? r?wnie? jaki? inny item, pami?tajcie jednak, ?e musi by? 'Use with' - itemy na samo 'Use' wprowadz? w przysz?o?ci.
Mana Trainer - proste narz?dzie, u?ywa czaru X gdy ma wi?cej ni? Y many. Chyba wi?cej nie trzeba opisywa?.
Speedhack - zwi?ksza szybko?? chodzenia gracza. Je?li na OTS nie ma lag?w to mo?na nie?le przyspieszy?. Nie nale?y przesadza? z pr?dko?ci? bo b?dzie gorzej ni? by?o.
Outfiter - nie ma co pisa?, wybieramy outfit z listy i wciskamy "set". Dodatkowo mo?na sobie ustawi? addony.
Lighthack - te? nie ma co pisa?, ka?dy wie co to takiego.
Zalety
?wietny do grania na OTSach typu Evolutions
U?ywanie MR bez ?adnych skrypt?w itp.
Prosty w obs?udze
Ma wszystkie outfity zar?wno male i female (w przeciwie?stwie do NG tam jest ich chyba 5)
Speedhack daje na prawd? du?o je?li na OTSie nie ma lag?w
Wady
Troszk? ma?o funkcji (b?dzie wi?cej)
Kod jest tak napisany, ?e jakby? by? programist? i to zobaczy? to by? si? posika? ze ?miechu :D:D jednak na potrzeby takiego bocika to wystarcza :P

Skan:
Reuploady:
wyci?te
Skany reupload?w:

//Doda?em skany. Michu.

Odp: EvoBot 0.1.0

Wiele os?b skar?y si? na dwa wirusy, to tak:
Avast - niegro?ny
Norton - jest to informacja o braku pliku w ich bazie danych.
Podsumowuj?c:
Plik jest bezpieczny.

Zobaczy?em owy temat to zaraz u?miech ukaza? si? na mej twarzy. Jednak kiedy go odpali?em, ?a?owa?em ?ci?gni?cia pliku. Bowiem wyst?puje tutaj tylko efekt wizualny. Jedyne co praktycznie mo?e si? przyda? to lighthack. NG jak piszesz ma tylko 5 addon?w, jednak widz? je wszyscy. U Ciebie jest ca?a lista, ale poza mn? nikt nie zauwa?y r??nicy. Dash(Speedhack) widoczny r?wnie? tylko dla nas samych - widzimy szybkie przej?cie z kratki na kratk?, ale nic po za tym. Funkcje Mana Training oraz Manarunes nie dzia?aj?.

Zobaczy?em owy temat to zaraz u?miech ukaza? si? na mej twarzy. Jednak kiedy go odpali?em, ?a?owa?em ?ci?gni?cia pliku. Bowiem wyst?puje tutaj tylko efekt wizualny. Jedyne co praktycznie mo?e si? przyda? to lighthack. NG jak piszesz ma tylko 5 addon?w, jednak widz? je wszyscy. U Ciebie jest ca?a lista, ale poza mn? nikt nie zauwa?y r??nicy. Dash(Speedhack) widoczny r?wnie? tylko dla nas samych - widzimy szybkie przej?cie z kratki na kratk?, ale nic po za tym. Funkcje Mana Training oraz Manarunes nie dzia?aj?.
Po pierwsze, addony u mnie na OTSie widzia? ka?dy.
Po drugie, to nie jest ?aden dash czy co?, tylko zwyk?e przyspieszenie postaci - pewnie ustawi?e? 10000 albo masz du?y ping.
Funkcje mana training i manarunes dzia?aj? i mog? Ci nagra? film.

Po pierwsze, addony u mnie na OTSie widzia? ka?dy.
Po drugie, to nie jest ?aden dash czy co?, tylko zwyk?e przyspieszenie postaci - pewnie ustawi?e? 10000 albo masz du?y ping.
Funkcje mana training i manarunes dzia?aj? i mog? Ci nagra? film.
Zwracam Ci po cz??ci honor - mana train i manarunes rzeczywi?cie dzia?aj?. Lecz pozosta?e funkcje z pewno?ci? nie. Mam na to ?wiadk?w, mam na to dowody ; )

Heh, pozosta?e funkcje masz na my?li speedhacka i te addony?
Co do speedhacka ju? powtarza?em, dzia?a je?li nie dodasz za wiele i je?li nie masz ?adnych lag?w, ?ci?gnij sobie otsa i przetestuj na w?asnej maszynie (ping = 0) i zobaczysz r??nic?, ja tego bocika pisa?em dla siebie bo sam hostuj? (hostowa?em) OTSa i gra?em te? normaln? postaci?.
Co do tych addon?w - u mnie widzia? je ka?dy. Nie mam poj?cia jak to wygl?da u Ciebie.

Ale pozosta?e 2 funkcje s? na prawd? mega przydatne i to du?o bardziej ni? addony i sp33dh4x, i to z my?l? o nich to robi?em. Reszt? dopisa?em do kodu jako dodatek.

?egnamy u?ytkownika Yavgaliel za edytowanie tematu i wrzucanie do aplikacji wirusa. (we wcze?niejszym usuni?tym po?cie oskar?y? o to mnie, natomiast mo?na do tego doj?? poprzez sprawdzenie co zrobi?em podczas tej edycji [zmienia?em nazw? tematu]).

28742512.png

Wszyscy u?ytkownicy, kt?rzy pobrali tego bota, powinni przeskanowa? sobie komputer oraz sprawdzi? logi, najlepiej przez program HiJackThis.

Trojan win32 Agent jest typowym backdoorem. Po wi?cej informacji odsy?am .

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom