-Tibia 8.60 [EvoLand] - ?REDNI EXP - NAGRODY PKT!

Status
Zamknięty.

Gothar

Active User
Październik 11, 2010
Liczba reakcji
2
EvoLand.otgame.pl - START SOBOTA 13:00

Chcia?bym was wszystkich zaprosi? na nowy OTS - [EvoLand].
Jest to przerobiona mapa przez Helpera - bardzo mu za to dzi?kuj?.
Zapewne wielu z was to odrzuci, ?e pobra?em map?, postawi?em serwer i po prostu ruszam - ot?? nie.
Dodane jest par? skrypt?w, w najbli?szym czasie b?dzie wgrany war system.

Do wygrania s? nagrody - dla os?b, kt?re najszybciej wbij? 1000 level.
Nie chc? was oszukiwa?, wi?c przyznam, ?e nagrody maj? ma?e ?lady u?ytkowania (oczywi?cie gwarancja jest).

IP : Evoland.otgame.pl
Strona :EvoLand.otgame.pl - Latest News
Port : 7171
Klient : 8.60

evoland.png

evolanddepo.png

evolandexproom.png

evolandmiastozdomkami.png

evolandquest.png

evolandtemple.png

B?d? potrzebowa? r?wnie? dwie osoby na stanowisko Tutora.. oraz jedn? osob? na stanowisko Senior Tutora.
Je?eli jeste? osob? kompetentn? i my?lisz, ?e da?by? sobie rad? by piastowa? to stanowisko - napisz.

Do wszystkich pseudo-graczy :
Rozumiem, ?e macie kompleksy, ale mam jedn? pro?b? - nie wyra?ajcie ich na forum, a przynajmniej w tym temacie. Nie toleruj? ludzi, kt?rzy zrobi? wszystko, aby popsu? start serwera - wszystkie posty typu "Serwer nie wypali"; "?al serwera" - b?d? zg?aszane i odpowiednio karane przez support serwisu.

Przyznaj? punkty dla aktywnej gildi! Wymagania nie s? du?e, minimum 10 aktywnych graczy w gildii.

R?bcie ju? konta!

Odp: [EvoLand] - ?REDNI EXP - NAGRODY PKT!

To ja b?d? 1 :D Powiem szczerze .. Mapa nawet fajna szkoda ,?e Moonotsa.. Ale fajnie przerobiona. Mi si? podoba. Raczej wejde. :D

Dzi?kuj? za mi?e s?owa. Mo?ecie ju? robi? konta i zaprasza? znajomych na nasz serwer!
B?dzie przyjemna atmosfera.

Na prawd? super otsik my?l? ?e si? skusze i wejd? razem ze znajomymi!

Pozdrawiam.

Ilo?? punkt?w z sms shopa zosta?a powi?kszona.​

Wszystkie itemy z sms shopa mo?na zdoby? po przez Questy, kt?re nie s? bardzo trudne!​
Notka moderatorska:
Od?wie?a? mo?na po up?ywie pe?nych 24h od daty ostatniego postu oraz powinino znajdowa? si? tam s?owo od?wie?am lub jego synonim. Ponadto maksymalna ilo?? od?wie?e? pod rz?d wynosi 3. Upominam S~ // ErMex

Dzi?kuj?. Nie mia?em na celu "od?wie?enia".. w sumie istnieje opcja "edytuj".

Ostatnia edycja:

Odwiedzacie czasem dzial download/silniki? OTS Pobrany i gotowy do uzycia.. zwykly gotowiec odpalony , do tego te nagrody za osiagniecia na ots , cos mi sie wierzyc nie chce... Nie Polecam , Nie Wbije .

KLIK..

Ostatnia edycja:

wstydzi?by? sie takie g?wno na otsa robi? !! znaczy dla Help3Ra Pozdrowiania za dobr? prace ! a ty nawet nie ruszy?e? palcem !! pozdro tak odemnie nie polecam !

Hahaa.. MApa ca?a z neta ;) Nie polecam :D

Status
Zamknięty.
Back
Do góry