Evolution [8.10]..Edit by Me

Status
Zamknięty.
Odp: Evolution [8.10]..Edit by Me

Ziom Zrobiles Spoko mape Bardzo Mi Sie Przyda moja ocena: 10/10

Attachments

• 960412_2.jpg
    960412_2.jpg
    5,9 KB · Wyś: 0

kopec ju? lepsza jest od twojej i tez zimowa i co ;]

nie dziala dowloand moze ktos dac linka
Ale? trzymaj :]
Kod:
http://uploading.com/files/eb48b4ca/Evo_by_Master_1204.rar/
---------------------------------------------------------
Du?o wirus?w ;/
To jest evo omg..
nie ma evo pod 8.1 bez wiros?w
---------------------------------------------------------
kopec ju? lepsza jest od twojej i tez zimowa i co ;]
no comment
wyjdz z tego tematu bo mnei denerwujesz.. nie licze kopca
nie podoba ci sie to wyjdz a nie komentujesz non stop noobku:curse::curse:

Ma?o opisany silmnik ma?o zdj?c mapy ?rednio mi sie to podoba dlaczego? ot?? tych tpkow nie jest tak duzo,co do temple i miasta niewiem czemu robicie styl zimowy.Zime to ja mam za oknem i to mi wystarczy ;p og?lnie do Evo map zima nie pasuje ;p Zima jest dobrym dodatkiem do jakies czesci mapy a nie miasta i temple.Jest wiele b??d?w i bug?w RME napewno u?ywa?e? bo jest bug?w bardzo wiele no i nic po za tym nadzwyczajnego tu nie ma.Ocena 2/10

zazdroscisz chyba ..
zal i b?l znajdz zimow? edycje Evo..

Czego tutaj zazdro?ci??
Takie co? ka?dy pocz?tkowy Ci zrobi..
Nie no, masz plusa za to zimowe
Ale :
- Po co na ?cianach tyle tych energy wall? nie wiesz ze od tego laguje ots, i z?era wi?cej ramu?
- ?wi?teczne dekoracje?, mog?e? chocia? usun??..

Og?lnie OTS to klapa..
Pozdrawiam 5/10 za ch?ci, po?wicz jeszcze troch?, odpal sobie OTS i zobacz jakie lagi. :)

bardzo Fajny Ots No Racja ?wi?teczny Taki Ale Mo?na Edytowa? Po To S? Map Edytory Moja Ocena 9/10 Dlatego Ze ?wi?teczna Nie Przepadam Ale Za Starania Masz + :):):)

Czego tutaj zazdro?ci??
Takie co? ka?dy pocz?tkowy Ci zrobi..
Nie no, masz plusa za to zimowe
Ale :
- Po co na ?cianach tyle tych energy wall? nie wiesz ze od tego laguje ots, i z?era wi?cej ramu?
- ?wi?teczne dekoracje?, mog?e? chocia? usun??..
Og?lnie OTS to klapa..
Pozdrawiam 5/10 za ch?ci, po?wicz jeszcze troch?, odpal sobie OTS i zobacz jakie lagi. :)
Hmmm.. mi wi?cej chodzi tu o edytowany silnik prze ze mnie
Dok?adniej chodzi mi o silnik Aries 0.4.0 edytowa?em go aby by?o mniej lag?w itp... chcia?em usunac WIRUSA ale bez skutkow ;/
i doda?em pare programow omg...

Obecnie to Evo jest dla noobow ;]
Bez obrazy oczywiscie, mapka na duzy exp czyli juz lipka..
Kto jak lubi oczywiscie

Ots Jest Fajny, gdyby nie ta mapa ;) znaczy wystr?j ?wi?teczny, ale nie o to tutaj chodzi, tylko o przerobienie silnika. Silnik zosta? dobrze przerobiony, fajne dodatki. 9/10 ;) Pozdro !:)

Temple,wpada w oko ;).
Teleport room nie pasuje do ?wi?tecznej "atmosfery" serwera. Ocena za ca?okszta?t 5/10.
Hmmm.. mi wi?cej chodzi tu o edytowany silnik prze ze mnie
Dok?adniej chodzi mi o silnik Aries 0.4.0 edytowa?em go aby by?o mniej lag?w itp... chcia?em usunac WIRUSA ale bez skutkow ;/
i doda?em pare programow omg...

Win32, jest zawarty w exie kt?ry odpala serwer, raczej tego nie usuniesz, btw to nie jest wirus ;<.

Ej mam pytanie? Jestem nowy w prowadzeniu ots-?w i mogliby?cie mi powiedzie? jak zrobi? ?eby by?y potwory i NPC w tym silniku ? Prosze o szybk? odpowiedz

@Master1204..
- Jest bardzo wiele map Evo z klimatem ?wi?tecznym (?nieg, przedmioty, npc, czasem potwory)..
- Kto? wystawi Ci opinie poni?ej 5/10 zaraz t? osob? krytykujesz, na drugi raz postaraj si? lepiej..
- Nie rozumiem tego bezsensownego nabijania post?w, wydaje mi si?, ?e powiniene? otrzyma? ogromn? mas?
ostrze?e? za Twoje wpisy.
- Nie dostaniesz za wiele punkt?w za odbi?r krytyk od innych, z?o?liwe posty, oraz nie najlepiej wykonan? prac?.
4/10..wydaje mi si?, i? to i tak wiele..

Master Pro Elo OTS KING. 2/10 - OTS pod exp 999. Lodowy szajs

spox ots bardzo fajnie przerobiony.. wielki + dla Ciebie.

Nic ciekawego. Najzwyklejszy Evo by Aciek, przerobiony na zim? i z dodanymi kilkoma expami.
Samo wykonanie mapy oceniam na 3/10. Zielone krzaczki, kfjatuski itp rosn?ce na ?niegu? Poza tym ?nieg zawsze ma to samo ID, dziwny kszta?t temple, niepasuj?ce drogi w mie?cie. Lampa wbita w scian?, z?a pod?oga w TP roomie (nie mo?na po niej chodzi? map-clickiem), og?lnie 0 detali.

Nie wiedzie? dlaczego nie mog? zedytowa? posta. Chcia?em Ci przez to powiedzie?, ?e musisz duu?o ?wiczy?. Ja jestem mapperem i skrypterem od d?u?szego czasu i jak widz? b??dy, niewydetalowane mapy itp. to ci??ko mi na to patrze? (rly xd).

Pozdro&GL&Du?o ?wicz

Je?eli masz avasta to nie pochostujesz ?adnego silnika Evo. Avast wykrywa Za niepotencjaln? aplikacje Silnik Evolution. To nie jest wirus avast reaguje tylko tak bo silnik musi po??czy? si? z twoim komputerem a avast odbiera to jako wirusa albo programy szpiegowskie. A co do silnika daje 9/10 poniewa? znalaz?em kilka b??d?w. O.o:curse:

Ots taki bardziej ?wi?teczny...
Ale nawet nawt mi sie podoba...lol

Naprawde Bardzo ?adna mapka ! Napewno z Niej Skorzystam i og?osz? kiedy start ots ! :)
Naprawde Bardzo ?adna mapa :) skorzystam i napisze wam kiedy start ots ![USER][/USER] Demon Hunterq

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry