Evolution by Bamboleo v.2

Odp: Evolution by Bamboleo v.2

Bambooleo napisał:
Prosz? ydaj swoj? wersje evo, por?wnamy ;> Jako jedyny piszesz niedorobiony? ;>
Klik ; )

Kto powiedzia?, ?e Evo musi by? 4fun? Wcale nie ; p. Z tego co widz? po zdj?ciach, dwie rzeczy mi si? nie podobaj?. Po pierwsze - tp room wygl?da jako? dennie (pusto w nim). Po co robi? tak du?y pok?j, skoro teleporty stawiasz tylko przy ?cianach? Po drugie - czy elo orshabaal set quest nie by? czasem DHQ ; )? C?? mog? rzec. Po prostu kolejna przer?bka Evo.

Jeszcze co?. Je?li m?wisz, ?e mapka 7~MB jest du?a, you're wrong.

O.o Bamboleo gratulajce dla ciebie a ots 9/10 dam ci reputa jak bede mial 30 postow :]

KOCHAM CIE STARY naprawde mi sie silnik podoba 10/5 ;] oby tak dalej!!

Silnik Super !
Ocena 10/10

Co do mojego zdania bardziej wole wersje bez uptade :D :o

Klik ; )
Kto powiedzia?, ?e Evo musi by? 4fun? Wcale nie ; p. Z tego co widz? po zdj?ciach, dwie rzeczy mi si? nie podobaj?. Po pierwsze - tp room wygl?da jako? dennie (pusto w nim). Po co robi? tak du?y pok?j, skoro teleporty stawiasz tylko przy ?cianach? Po drugie - czy elo orshabaal set quest nie by? czasem DHQ ; )? C?? mog? rzec. Po prostu kolejna przer?bka Evo.
Jeszcze co?. Je?li m?wisz, ?e mapka 7~MB jest du?a, you're wrong.

Dok?adnie, elo orsh quest jak to nazwa?e? jest kopia DHQ ;> - to nie jest edytowany DHQ, DHQ dalej jest na mapie, o to w?a?nie chodzi ?e orsh quest jest kopi? dhq -.^
Nie ka?dy jest taki super elo jak Ty ?eby robi? silnik przez p?? roku i potem w ka?dym temacie jaki powsta? z nazw? evo krytykowa? map? ;>
Wa?ne ?e du?o graczy gra o to chodzi ;> Nie widzia?em na li?cie server?w, evo z twoj? map? i skryptami na kt?rym gra?oby wiecej ni? 15 os?b. ;>
TP room w?a?nie jest taki, nie jest denny jak na zwyk?ym evo ;>

#Topic
refresh i zapraszam do komentowania.

@Up
Jagby? si? postara?, a nie robi? byle jak, te? m?g?by? krytykowa? inne mapy ;p

S?aba ta twoja mapa. Respy maja tylko jedne pod?o?e i drzewka, to ma by? RESP!? A quest z demon setem m?g?by? lepiej zrobi?, a nie w stylu "aby tylko by?o"

GamThief.tibia to na moje jakis keylogger ale go sie usunie :PP

#Up
W?a?nie nie wiem co to kurwa jest ;>
Zadnego keyya nie ma bo skanowalem keyfinderem,HijjTackem ;d

#Zapraszam do komentowania ;)

Niesamowity ots du?a mapa dobrze rozbudowana mi sie podoba chyba se go z hostuje :)
Dobrze, ?e to jest mapa evolution :up::up::up:
Polecam!!!:)

Grin+Druid.png

#Refresh
Zapraszam do komentowania, wskazywania b??d?w. ;>
Niekt?re skrypty zaci?gne?em z evo by skatten ;>
Enjoy it!

#up
Sobie ^^

xd bambooleo mog? edytowa? ten silnik?? oczywi?cie nick pozostanie Bamboleo tylko dodam
Evo by Bamboleo v.2 edytowony przez fleczu ok?

#Fleczu
Jak chcesz i masz ch?ci ;>

#Topic
Zastanawiam si? czy nie zrobi? podobnej mapy pod tibie 8.42/8.50 ^^

hmm bamboleo powiedzia? bym ci cos?
?adny silnik poprawki sa dodane widze ze gdybys wyrobil 3 wersje nic by sie nie sta?o

podam ci potem link ile max gralo na moim otsie.

nice 10/10

Wszystko idzie tylko z czarem exori gran mas mort jest co? nie tak.A ca?y ots w??cza si? w jakie? 5 sekund O.o

Polecam silnik mia?em otsa na poprzedniej wersji tego silnika wi?c jak ta jest poprawiona to chyba nic tylko zasysa?:)

Na pytania moich poprzednik?w odpowiedzi brzmi?:
1 Tak to jest silnik XML niby mniej stabilny ale ja si? na SQL nie znam tak?e nie wybrzydzam
2 B??d z exevo gran mas mort polega na tym ?e w data>spells>scripts szukasz plik o tej nazwie i jest literowka zamiast exevo gran mas mort masz exevo gran mas utamo mort. Wystarczy ?e usuniesz "utamo" i wszystko gra jak powinno.

Zastanawiam sie jeszcze co poradzi? na te 9 duplicate unique ID ale z tym to jeszcze nie doszed?em co i jak a to spowalnia w??czanie serwera:) Jakby kto? to rozwi?za? przede mn? to rzu?cie wskaz?wki co z tym zrobi?:/

Ostatnia edycja:

Nice ;)
zrobi? by? jeszcze co? takiego pod 8.5 ;):up:

Back
Do góry