Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Our partners and their custom servers:
Po 1. Zr?b lepiej..Cz?owieku co ty za gowno ludzia chcesz wcisnac ... !? gorszzej mapy nie widzialem w zyciu same kwadraty tylko miasto jako tako wygloada a reszta szajs jak skurwysyn.
to ty to daj elfowi bo to jest wina silnika a nie moja....Ca?kiem spoko otsik ale s? czasem crashe i to wnerwia wiec na zachete 8/10 ale jakso sie da hosotwac
na zach?t?
To kurwa zr?b a nie mnie wyzywasz my?lisz ?e masz tu konto i co jeste? fajny pozatym ten exp to jest za czas?w jak robi? mapke ten ca?y HesuS Najpierw si? zastan?w co muwisz a jak nie podaj sw?j adresZrobil bym to o niebo lepiej niz ty nieogarku,jakbys nie wiedzial tibiia opiera sie pixelach a wyszystkie expowiska na tym otsie to jedno wielkie gowno kwadratowe.
Expowisko bog raiderow buahahhahahah co za szajs kazdemu ktoremu podoba sie ta mapa jest chyba niedorozwinety ale slepy
Po 1. Zr?b lepiej..
Po 2. Jak by? nie widzia? tibia cala jest kwadratowa..
Pozdrawiam Kimini
Najpierw si? zastan?w co muwisz a jak nie podaj sw?j adres
ej pomocy kimni moje gg 15851288 jesli chesz goda bo jak wchodze cos pomieszlame w xama phpmy admin to wychodzi mi takie cos Nie uda?o si? bezb??dnie utworzy? sesji. Nale?y sprawdzi? b??dy w logach PHP i serwera WWW, a nast?pnie w?a?ciwie skonfigurowa? instalacj? PHP.
;/ pomoz prosze wlasnego tematu nie umiem wiec plzzzka ;/undefined
Zwiedzi?em troch? te mapk? i mi si? podoba, sam bym zrobi? otsa ale ip mi nie pozwala ots by musia? by? na hamachi, a tam nikt nie gra:/:/:/:/:/