• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

Evolution By Kimini 24mb Bugs Corrections

Our partners and their custom servers:

Odp: Evolution By Kimini 24mb Bugs Corrections

Ca?kiem spoko otsik ale s? czasem crashe i to wnerwia wiec na zachete 8/10 ale jakso sie da hosotwac

IP;mohawkot.sytes.net

spoko itemki

@kacpi zrob nowy level 8 to bedzie oki ;]

bo exp stages jest, a w nim ustawione od 8 lvl'a a ty masz zapewne 1 lvl :P
Ots 9/10 popracuj jeszcze troch? i bedzie extra!!
reput

Tylko czemu takie kwardaty :( ??

Ostatnia edycja:

Cz?owieku co ty za gowno ludzia chcesz wcisnac ... !? gorszzej mapy nie widzialem w zyciu same kwadraty tylko miasto jako tako wygloada a reszta szajs jak skurwysyn.

Ostatnia edycja:

Macie tutaj naprawiony b??d z owym skryptem:

Po prostu wklejacie to do */data i podmieniacie ;]

@Down
Nie przejmuj si? nim. On z tego co widzia?em napisa? tak w paru tematach wi?c jaki? jebany spamer ;]

Jak by? m?g? to pobierz to do czego da?em link, wrzu? w ots i rehostnij.

Ostatnia edycja:

Cz?owieku co ty za gowno ludzia chcesz wcisnac ... !? gorszzej mapy nie widzialem w zyciu same kwadraty tylko miasto jako tako wygloada a reszta szajs jak skurwysyn.
Po 1. Zr?b lepiej..
Po 2. Jak by? nie widzia? tibia cala jest kwadratowa..
Pozdrawiam Kimini
Edit
Ca?kiem spoko otsik ale s? czasem crashe i to wnerwia wiec na zachete 8/10 ale jakso sie da hosotwac
na zach?t?
to ty to daj elfowi bo to jest wina silnika a nie moja....
Zrobil bym to o niebo lepiej niz ty nieogarku,jakbys nie wiedzial tibiia opiera sie pixelach a wyszystkie expowiska na tym otsie to jedno wielkie gowno kwadratowe.
Expowisko bog raiderow buahahhahahah co za szajs kazdemu ktoremu podoba sie ta mapa jest chyba niedorozwinety ale slepy
To kurwa zr?b a nie mnie wyzywasz my?lisz ?e masz tu konto i co jeste? fajny pozatym ten exp to jest za czas?w jak robi? mapke ten ca?y HesuS Najpierw si? zastan?w co muwisz a jak nie podaj sw?j adres

Ostatnia edycja:

Po 1. Zr?b lepiej..
Po 2. Jak by? nie widzia? tibia cala jest kwadratowa..
Pozdrawiam Kimini

Zrobil bym to o niebo lepiej niz ty nieogarku,jakbys nie wiedzial tibiia opiera sie pixelach a wyszystkie expowiska na tym otsie to jedno wielkie gowno kwadratowe.

Expowisko bog raiderow buahahhahahah co za szajs kazdemu ktoremu podoba sie ta mapa jest chyba niedorozwinety albo slepy.

uo0015m.jpg

Najpierw si? zastan?w co muwisz a jak nie podaj sw?j adres

Najpierw naucz sie sie pisac a jak m?wie do ciebie to jak do cwela i mam racje bo gowno tutaj wrzuciles silnik zbugowany i mapa dno pozdro & pocwicz

@down
Ale przydupas buahaha ssij dupe Kimiemu ;)

Ostatnia edycja:

@up
We? umyj dupe, nie podoba ci sie to nie sciagaj i wypierdalaj z tego tematu a nie ludzi denerwujesz, pewnie sam tak nie umiesz zazdroscisz i pierdolisz glupoty.

Freeq132
Masz jeszcze tego otsa?? Jak by? szuka? GoDa do pomocy to ja ch?tnie moje gg to 3155746
napisz

Zwiedzi?em troch? te mapk? i mi si? podoba, sam bym zrobi? otsa ale ip mi nie pozwala ots by musia? by? na hamachi, a tam nikt nie gra:/:/:/:/:/

Ostatnia edycja:

ej pomocy kimni moje gg 15851288 jesli chesz goda bo jak wchodze cos pomieszlame w xama phpmy admin to wychodzi mi takie cos Nie uda?o si? bezb??dnie utworzy? sesji. Nale?y sprawdzi? b??dy w logach PHP i serwera WWW, a nast?pnie w?a?ciwie skonfigurowa? instalacj? PHP.
;/ pomoz prosze wlasnego tematu nie umiem wiec plzzzka ;/;(;(

Mam Pytanie jak Tu Zrobic Baze Danych Bo Cos Nie Moge :/, a moze w jakims folderze w ots sie postacie zapisuj ?? Prosze O Pomoc Dam Reputa......

Zajeb... mapka ... zajeb... wykonanie ... jest troche bugow ale to sie da naprawic . 10/10
pozdro

Ok. Juz Sobie Poradzilem ;) ale mam pytanie ,bo jak odpalam map edytora to mi znikaja wszystkie npc i potwory.Da Sie jakos Zrobic aby nie znikaly .Bardzo prosze O Pomoc !PROSZEEEEE!

Ostatnia edycja:

Tez to mialem w Simone zaczolem w Remere's Map Editor i jest galanto
Kimini jestes Boski :up:

Simone Map Edytor to jeden wielki Shit....

ej pomocy kimni moje gg 15851288 jesli chesz goda bo jak wchodze cos pomieszlame w xama phpmy admin to wychodzi mi takie cos Nie uda?o si? bezb??dnie utworzy? sesji. Nale?y sprawdzi? b??dy w logach PHP i serwera WWW, a nast?pnie w?a?ciwie skonfigurowa? instalacj? PHP.
;/ pomoz prosze wlasnego tematu nie umiem wiec plzzzka ;/undefined

Przeinstaluj xampp

Zwiedzi?em troch? te mapk? i mi si? podoba, sam bym zrobi? otsa ale ip mi nie pozwala ots by musia? by? na hamachi, a tam nikt nie gra:/:/:/:/:/

Te? mam ten problem a dedyka od razu nie kupie bo czy na ots bedzie gra?o troche ludzi to nie jest pewne.

Pozdrawiam Kimini

Dzieki Wielkie Ziomek ten Map Edytor Co mI podales to dziala w 100 % tylko jescze nie wiem jak pz zrobic xxD ale sie dowiem ;d.

I mam jescze Jedna Prosbe Wyskakuje mi informacja taka :

Przypominamy iz na stronie www istnieje reklama dzieki ktorej mozesz pom?c naszemu Ots WYSTARCZY TYLKO ZE NA NIA KLIKNIESZ - Zapraszamy!

Wie ktos z was moze jak to zmienic ?? : |

Moja Ocenka 9.5/10 bo niema rzeczy idealnych :) Silnik bardzo ?adny, s? screeny (op??nione ale s? :)) Gratuluj? po?wiecenia i ?ycz? dalszych sukces?w co do mapowania :)

Back
Do góry Bottom