Evolution FUN OT

Odp: Evolution FUN OT

Przyda?oby si? doda? specjalne miejsce dla GM?w, GoD?w i tutor?w, czyli taki domek bez wej?cia "/a 1 :)". W sumie ?atwo samemu, ale jak kto? si? nie zna, to si? to przyda.
Najlepiej gdzie? na po?udnie od miasta, bo tam rzadko kto chodzi ;)
POZDRO

ja mam problem robie hara na stronce a gdy nim padne pisze ze wrong position potem jak naprawie tego hara w bazie to juz jest ok oCB?!! plx help

accountmanagement.php -> $player->setTown zmie? z 5 na 1.

Jak sie pod ten silnik wgra najnowaszego accmakera to s? 2 b?edy kt?re bardzo ?atwo naprawic....

Gdy zrobimy postac na stronie,logniemy na otsa i padniemy to wyskakuje Temple Position is Wrong... to trzeba wbic i zmienic

htdocs->accountmanagement.php->wyszukac linijke "$player->setTown" i zmienic z 5 na 1.

Drugi jest taki ze OTS jest odpaly na na stronie po prawej stronie pisze ze OFFLINE... to trzeba...

htdocs->config-and-functions.php-> znalesc linijke "$sock = @fsockopen" i ma byc tak

Kod:
$sock = @fsockopen("[B]tu wpisac twoje ip[/B]", $config['server']['statusPort'], $errno, $errstr, 1);

I jeszcze jedno... dzis albo jutro dodaam NOW? wersje silnika ; ) moze sie komus przyda ;d

super ots!
chyba bede hostowal ;d
dam +:rotfl:
poprzerabiam go i bede moze hostowal na dedyku

Yyyy Nie zabardzo xD mapka taka sobie najgorzej te drogi i wogule Malo expowisk

pobra?em dla ciekawosci ale nic szczeg?lnego :o:o

mam pytanie jak zrobic gma na takich otsach 8.54?

Fajna mapa ale tak szczerze m?wi?c :rotfl:

Mapa do?? monotonna, ma?o ?ywa, dobra dla serwera na 30 graczy, hostowany for fun. Na d?u?sz? mete by?a by typowa zamu?a na niej. 60+ ppl i nie by?o by co robisz poza pk.

Pod 8.10 Evo jest fajne ale 8.54 nie podoba mi si? aaa ..

Podaj pasy do Gma / Goda

Du?o os?b oto prosi .:confused:

a jaki do tego ACC zastosowa?, zawsze mam z tym problem.

ej ludzie wyskakuje mi takie cus if you wandto run multiple server,please changethe worldid in configuration file. co mam wpisac tam w id? moje gg 20021768

Mi Sie Podoba |
Zastrzezenia Przydaloby Sie Wiecej TP i Jakies Vip Island itd... :confused:

Moja Ocena 7/10
:cool::cool::cool:

no no no nawet fajna mapka tylko mog?e? podac link do editora map ale fajna mapka
61963152.gif

Jeszcze Nie testowa?em ale po ss wida? ?e si? zapowiada;];]

Powiem Tak Zdawalo mi Sie Ze Ots Jest Super/Elegancki FOR FUN :)
A tu Lipa Znalazlem w nim Krytyczny Blad Ktory Uniemozliwi Hostowanie Go Po Jakims Czasie Wyniknie na Jaw :-) Sami Zobaczycie

Ocena 6/10

PZdr:rolleyes:

Back
Do góry