-Tibia 8.54 Evolution FUN

Status
Zamknięty.

Sanely

Advanced User
Grudzień 12, 2009
Liczba reakcji
21
Takiego OTSa jeszcze nie widziales ! uwiez... sprawdz.

Zrobiony przez Graczy dla Graczy

Co mo?emy Ci zaoferowac drogi graczu ?

Serwer dedykowany 24/7
Mapa Evolution kt?rej nie znajdzisz na inny OTSie!
Wyskie RATE
Nowe potwory
Czary
Ciag?e aktuliacje, czekamy tylko NA TO CO NAM GRACZE POWIECIE A zostanie to dodane jak najszybciej
Pomoc Administracji w ka?dym problemie!
Wspania?e konkursy! nigdzie indziej takich nie znajdziecie

1-2000lvl exp 99999x
20001-30000 exp 6666x
30001-40000 exp 33333x
40001-50000 11111x
50001+ 5555x

rateSkill 2500x
rateMagic 1500x
Loot 20x
PVP od 10000 lvla
Runy,amunicja sie nie konczy
Polepszone bronie i armory np. Magic Sword 900atk albo Demon Helmet 350 defa
Black Skulle wyloczone
RS od 30 frag?w

Pierwszy 15000 lvl OTRZYMA TUTORA ,FULL EQ zrobione przezemnie specjalnie dla NIEGO (GOD SET),+100mlvl albo +100 SKILLA
Drugi 15000 lvl otrzyma +100mlvl albo +100 SKILLA,i ,FULL EQ zrobione przezemnie (GOD SET)
Trzeci 15000 lvl otrzyma +100mlvl albo +100 SKILLA

Zaraz po tym bedzie kolejny KONKURS z kolejnymi ciekawymi nagrodami

enjoy

EDIT:

1 Jan 2010 - UPTADE!
-Dodane 2 expowiska SZKODNIK?W.
-Dodane 2 expowiska KOZAK?W.
-Dodane 2 expowiska NOOB?W.
-Dodane expowsiko EVIL FROST DRAGON?W
-Dodane expowsiko PRO HYDER
-Dodane expowsiko EVIL WYRM
-Dodane 2 expowiska LORD HEXIL?W
-Dodane expowisko JASZCZUR?W

Ponadto og?lna przemiana MIASTA, poprawiony balans profesji,dodanie Ms'owi MAS FRIGO i Elderowi MAS FLAMA (+ 8dziescio zwiekszona si?a tych czar?w)

ENOJY! Ju? niebawem kolejny UPTADE jak i KONKURS z ciekawymi NAGRODAMI

Pozdro, HELIXY .

1 Jan 2010 - Noworoczny Konkurs. Helo?! ;) Og?aszam ju? 2 konkurs na na naszym OTSie w przeciagu dw?ch dni :). Jak mo?na zauwazyc w "Support List" zwyciezcami zostali:
-Tivqes
-Dzizus
-Spaww'edziek
-Tibian

Kt?rym Serdecznie gratulujemy ; )

Ju? bym zapomnia? wspomniec o dzisiejszym KONKURSIE , kt?ry jest tak samo prosty jak poprzedni :)

KONKURS polega na ULO?ENIU "naj?adnieszego" DOMKU na OTSie!
Proste prawda ? :)

WYNIKI zostn? og?oszone DZISIAJ oko?o godziny 19:00

WYBIORE 3 najlepsze DOMKI za kt?re nagrodami s?:

-1 miejsce, TUTOR! + PRO SET + 50MLVL albo SKILLA.
-2 miejsce, PRO SET + 40MLVL albo SKILLA
-3 miejsce, PRO HELMET and ARMOR + 30MLVL albo SKILLA

Zapraszam do udzia?u !!

Niebawem bedzie domena ale teraz trzeba leciec bez ; ) http://217.98.57.6/

Odp: Evolution FUN

H?tnie zagram z tob? tylko jaka strona? bo nie wiem !

Ostatnia edycja:

OTS Zajebisty :D Tylko narazie sie rowzija, zapraszam all !.

17:39 New record: 30 players are logged in.

Ots Supcio ;)))

Nowy Ale Szybko Sie Rozwija :)

Pozdrawiam Malenia ;**

Nie Daruje Ci Tego Konkursu !!! :(

heh ja ten ots przypadkiem znalaz?em i zacz??em gra? wci?gn? mnie bardzo . Gm w ka?dej sprawie pomo?e , jest du?o fajnych konkurs?w , mi si? na przyk?ad podoba to ?e lag?w nie ma czasami tylko przy cleanie i przy zapisie , jest du?o domk?w (mam jeden z lepszych ) po prostu zach?cam do grania !!! :)

O ?al powiedzcie jaka to strona bo nic tu nie pisze!

" 1 Jan 2010 - Noworoczny Konkurs
Napisz tutaj sw?j POZYTYWNY komentarz na temat OTSa, a zostaniesz odpowiednio wynagrodzony" Troche dziwny spos?b na dobre komentarze :curse:
Co do otsa, to jak? przyjemno?? macie z chodzenia z 100k lv? Jedynie wersja clienta to jaki? plus, wi?c nie zagram..

Wyt?umaczcie mi.. Jak 100k LvL ma ubi? 10k LvL ? Nie lubi? takich rate. Gracze z wysokimi lagami nie maj? szans gry na takim Otsie. Lepsze mniejsze rate - z 150 LvL mo?esz kozaczy?.

Bez lag?w:)
Mi?a atmosfera :)
Du?o expowisk naprawde du?ooo:)
Spoko GM team:cool:
Znakomicie zbalansowane profesjie=)=)
Wbij nie po?a?ujesz =)

Po$$dro=)
Numi=)=)

Ots bardzo fajny :D
Mi?a Atmosfera :D
Pomocni GMowie :P
coraz wiecej osob :):D
Coraz wiecej potworow OTS sie poprostu bardzo szybko rozwija :D:p
Bardzo Go Polecam !!:cool:

Bez lag?w:)
Mi?a atmosfera :)
Du?o expowisk naprawde du?ooo:)
Spoko GM team:cool:
Znakomicie zbalansowane profesjie=)=)
Wbij nie po?a?ujesz =)
Po$$dro=)
Numi=)=)

1.S? lagi.
2.Atmosfera wcale nie jest mi?a..(wychodze z depo dead na hita -.-,albo niose se ba?wanka do domku i mi zajebal koles,przy czym wyzywa?...)
3.No z tym ?e expowisk jest du?o moge si? zgdzic.
4.Gm-nie pozna?em go jeszcze.
5.Zbalansowane profesje??Cz?owieku tam jest manaruna co daje full many,a knightowi uh daje tyle hp,?e aby np. na 2k levlu mic full hp trza z 40 razy sie uhnac...
6.Dziwne ja wbi?em i ?a?uje:down:.

Wiem dlaczego piszecie pozytywne komentarze...Ot?? ns stronce widnieje napis:
Dodaj pozytywny komentarz na forum,a zostaniesz odpowiednio wynagrodzony.
Niez?y chwyt,ale na mnie nie dzia?a...A wi?c NIE POLECAMtego ots(je?li mozna to tak nazwac)bo dla mnie to g?wno,a nie tibia jak ci chodz? po 200klvl+ i wszystko na hita zdejmuja.

Pozdro?nie dla tych kt?rzy tam graj?.
Krzysieq

Bez lag?w
Mi?a atmosfera
Du?o expowisk naprawde du?ooo
Spoko GM team
Znakomicie zbalansowane profesjie
Wbij nie po?a?ujesz
Po$$dro
Numi

1. Lagi i to dosy? cz?ste
2. ?eczywi?cie tekty typu wypie*****j noobie ty ch*** j**** s?ysza?em odkad wszed?em na serv
3. No expowisk jest dosy? du?o ale przyda?by sie jaki? przewodnik bo ci??ko samemu explorowa? tak? map?
4. GM?w co? nie wida? powinni bardziej zajmowa? si? graczami
5. Co to za balansacja gdy najtem nie da sie gra? wog?le! Nie m?wi?c ju? o zabiciu sorka/druida
6. Po?a?owa?em te kilkana?cie minut wola?bym po?wi?cic na nabicie odrobiny expa na rl albo pekowaniu na warotsie...

Pierwszy 15000 lvl OTRZYMA TUTORA ,FULL EQ zrobione przezemnie specjalnie dla NIEGO (GOD SET),+100mlvl albo +100 SKILLA
Drugi 15000 lvl otrzyma +100mlvl albo +100 SKILLA,i ,FULL EQ zrobione przezemnie (GOD SET)
Trzeci 15000 lvl otrzyma +100mlvl albo +100 SKILLA

To nie jest sprawiedliwe wzgledem innych graczy i po 2 Tutor jest dla osoby ktora na to zas?u?y ma spor? wiedz? do?wiadczenie i ch?c niesienia pomocy a nie taka ktora przez ca?? noc wbije wi?kszy lvl

Ostatnia edycja:

Bardzo fajny OTS ,troch? po poprawia? i jest git.Ale napewno wszystkich zapraszam m?j nick Jozo.:D

1.S? lagi.
2.Atmosfera wcale nie jest mi?a..(wychodze z depo dead na hita -.-,albo niose se ba?wanka do domku i mi zajebal koles,przy czym wyzywa?...)
3.No z tym ?e expowisk jest du?o moge si? zgdzic.
4.Gm-nie pozna?em go jeszcze.
5.Zbalansowane profesje??Cz?owieku tam jest manaruna co daje full many,a knightowi uh daje tyle hp,?e aby np. na 2k levlu mic full hp trza z 40 razy sie uhnac...
6.Dziwne ja wbi?em i ?a?uje:down:.
7.Wiem dlaczego piszecie pozytywne komentarze...Ot?? ns stronce widnieje napis:
Niez?y chwyt,ale na mnie nie dzia?a...A wi?c NIE POLECAMtego ots(je?li mozna to tak nazwac)bo dla mnie to g?wno,a nie tibia jak ci chodz? po 200klvl+ i wszystko na hita zdejmuja.
Pozdro?nie dla tych kt?rzy tam graj?.
Krzysieq

1. G?WNO PRAWDA ! Anie razu zaden gracz mi nienapisal ze ma LAGA/LAGI.
2. Coto ma do atmosfery ? hahaha. "niose se ba?wanka do domku i mi zajebal koles,przy czym wyzywa?" wyp?acz sie ; ( ; (
5. GZ noobie ze sie UHAMi leczysz hahaha. Exana Mort dawa?a 70% HP.
7. Chwyt Reklamowy,KTo kombinuje ten ZYJE ; )

"a nie tibia jak ci chodz? po 200klvl+ i wszystko na hita zdejmuja"
100k lvl nawet nie biaga?.... -.^

1. Lagi i to dosy? cz?ste
2. ?eczywi?cie tekty typu wypie*****j noobie ty ch*** j**** s?ysza?em odkad wszed?em na serv
3. No expowisk jest dosy? du?o ale przyda?by sie jaki? przewodnik bo ci??ko samemu explorowa? tak? map?
4. GM?w co? nie wida? powinni bardziej zajmowa? si? graczami
5. Co to za balansacja gdy najtem nie da sie gra? wog?le! Nie m?wi?c ju? o zabiciu sorka/druida
6. Po?a?owa?em te kilkana?cie minut wola?bym po?wi?cic na nabicie odrobiny expa na rl albo pekowaniu na warotsie...
To nie jest sprawiedliwe wzgledem innych graczy i po 2 Tutor jest dla osoby ktora na to zas?u?y ma spor? wiedz? do?wiadczenie i ch?c niesienia pomocy a nie taka ktora przez ca?? noc wbije wi?kszy lvl

1. G?WNO PRAWDA !!!!!!!!!!!!!!
2. Gracze sa jacy s? -.^ Nic na to nieporadze.
5. omg kolejny.... wyp?aczcie sie razem z Krzysieq.
6. SUPER ! Tak jest na RL Mapkach i RPG. JA mam wyjebane czy tutor bedzie pomaga? -.- Dawa?em bo zasluzylli wbijajac LVL.

A tak pozatym to OTS juz nie bedzie ONLINE. Postawi?em go na TESTA zeby sprawdzic ile moj nowy PC udzwignie graczy ; ). NA OTSie siedzialem po 10h na niewidce w TEMPLE i robi?em ci?gle cleany kt?rych nawet nikt nikt nie zauwaza? bo byly bez lagowe. Save tak samo trwa?o po 0.10 sec ; ) Sam server by? sciagniety z downloadu (mapa 6 MB (XD!) ) kt?ra przerobilem i dodalem kilka expowisk (7.5mb na koncu). Pozatym 40 graczy w 1 dzien na OTSie na kt?rym by?y CRASHE to jest cos ; )

Pozdro

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry