Evolution OTS NOWO??!

Status
Zamknięty.

Eleria

User
Luty 16, 2010
Liczba reakcji
1
Od tygodnia w fazie tworzenia jest Evolution OTS - poszukuj? solidnej ekipy.

Evolution OTS:
* Mapa Evo 8.6 + sklejka z innych
* Darmowy VIP
* System zada?
* Turnieje Gildii
* Turnieje PVP Zapisy 1v1, 2v2
* Nowe czary, monstery itd.
* Wszystko jak najbardziej odmienione ma mapie
* Masa nowych quest?w na unikatowe itemy + Questy, kt?rych nie mo?e zabrakn?? (Anni, POI, INQ, DHQ, D.OAQ)
* Gengia, Oken, Pyre itp
* Masa TP na expowiska...

Stabilny sprz?t, na kt?rym hostowane by?y 2 projekty - ci?gle +100 online.
TFS 0.4.1

Tutaj lista kogo potrzebujemy, aby rozwija? si? nasz serwer:
Mapper 2/3
Skrypter 1/2
Reklamator 0/2
Testerzy 2/5
Moderator Forum 1/3

Wymagania:

Mapper: Musi wiedzie? co robi i musi mie? bardzo wielk? wyobra?nie. Nie mo?emy do projektu przyj?? kogo?, kto robi kwadraty.

Skrypter: Musi potrafi? zrobi? jakiego? NPC, potwora lub quest. Ma si? zn?c w ka?dym rodzaju skrypt?w. A nie tylko na kopiowaniu ich z innych silnik?w.

Tester: Praktycznie jak na t? chwile najwa?niejsza funkcja na OTS, gdy? ja osobi?cie nie gram na OTS-ach nie wiem co jest w modzie a co nie, pomoc przy balansie, sile czar?w itp oraz pomys?y co doda? a co zlikwidowa?.

Nie zg?aszaj si?, gdy nie spe?niasz podanych wy?ej warunk?w.

Wz?r podania:
Imi?:
Do?wiadczenie:
GG:

Oczywi?cie je?li chodzi o nagrody sprawa jest jasna - do zdobycia ranga w supporcie od Tutora a? po GM (w zale?no?ci od w?o?onej pracy i danych umiej?tno?ci) oraz jak zawsze punkty w SMS Shopie.

Kontakt:
e-mail: kolekrks@o2.pl
GG: 1553389

Projekt jest powa?ny (A NIE OTS NA 2 TYGODNIE).
Je?eli pracujesz znami, nie mo?esz pracowa? w ?adnym innym projekcie!

Pozdrawiam,
GOD Kolek

KILKA SS:
33k99c9.png

qn2q9x.png

4j2cso.png

Odp: Evolution OTS NOWO??!

Imi?: Kuba
Dlaczego ty: Poniewa? jestem mi?y,pracowity,mam czasu oko?o 12h na testowanie.
Do?wiadczenie: Do?wiadczenie moje w Testowaniu OTS?w to oko?o 1,5 roku, by?em testerem w projektach Fun,rpg,Pokemon,DB,Naruto.
GG: 10661458

Pozdrawiam!

#Maper
Imi?: Dawid
Dlaczego ty: Poniewa? mam du?a i romait? wyobra?ni? , lubie robic duzo expowisk i dopracowanych .Sp?dzam du?o czasu na komputerze . Jestem mi?y , mo?na mi zaufa? .
Do?wiadczenie:Mapowa?em w kilku projektach nie a? tak znanych i moze prawie nie znanych. By?y to freefragots.zapto.org , blackots.pl i inne mniejsze .
GG:10545119

Parkour przyj?ty, kierek07 - czekam na mapke.

#Tester
Imi? : Damian
Dlaczego ty:Mam wiele wolnego czasu,znam sie na rzeczy i jestem sumienny,na dodatek moge pomoc cos "wiecej"
Do?wiadczenie:No juz bedzie z 4 lata gdzies tak od roku 07 ,bylo pare powaznych projektow ,ktore mialy ponad 100 graczy, ale byly tez male
GG: Podalem na PW

# TESTER
Imi?: Mateusz
Dlaczego ty: Dobry kontakt z lud?mi. Potrafi? pisa? po polsku co rzadko spotykane, jestem dost?pny praktycznie ca?y dzie? gdy? jestem po ma?ym wypadku i jestem skazany na le?enie w ???ku jaki? czas :D
Do?wiadczenie: ze 3 lata to juz bedzie, za duzo tego by wymieniac, pomoc w projektach takich jak rebelia.hopto.org i aztera.hopto.org ktory jest jeszcze online ; ).
GG:366122

Ostatnia edycja:

#Mapper + #Moderator forum
Imi?: Piotr
Dlaczego ty: Poniewa? robi? ?adne i ciekawe mapki, mam du?? wyobra?ni?, swoj? prace wykonuje solidnie.
Do?wiadczenie: Mapperem jestem ju? od 3 lat. Uczestniczy?em w wielu ciekawych projektach, niekt?re si?ga?y nawet 300+ os?b online.
GG: 33381265

Pan Ginc przyj?ty, Kukurydza czekam na mapke.

Za zgoda autora :

REFRESH

Moderator forum/Tester/Reklamator
Imi?: Marek
Dlaczego ty: Moderatorem chce zosta? bo mam do?wiadczenie, dobrze pos?uguje si? ortografi?, na roli Testera si? nie znam, ale praktycznie nie trzeba si? zna?, wystarczy znajdywa? bugi, sprawdza? czary itd., reklamator powinien spami? na innych otsach reklam? oraz na forach.
Do?wiadczenie:
Moderator: W chwili obecnej jestem moderatorem forum dotycz?cym telefon?w kom?rkowych, strona ta stoi na domenie p?atnej.
Tester: Nie mam zbytnio do?wiadczenia ale jak ju? wspomnia?em, tam nie trzeba wiele umie? ;)
Reklamator: Jaki? 1 rok reklamowania, rekord to 70+ graczy online na serwerze fast-evo.pl
GG: 10888697 (cz?sto niewidoczny)

Imi?:Dake
Dlaczego ty:Robi? fora cz?sto MyBB / PHP BBx znam obs?ug? forum potrafi? zrobi?.
Do?wiadczenie:Sta? ok. 3 lata zajmowa?em si? na forum phpbyprzemo b??dami pomaga?em, etc.
GG:32496674

Ostatnia edycja:

W sumie bym m?g? pomacowa? ci przez jaki? czas ; ) prace ponizej dam kilka
+ gg
5925888....

73636113.jpg

59882014.jpg

77813765.jpg

starczy tego dobrego ;]

Ostatnia edycja:

Imi?: Adrian
Dlaczego ty: Dlaczego ja ? Hmm Dlatego ze mia?em 2 powa?ne projekty siedzia?em ca?ymi nocami/dniami aby by?o wszystko jak najlepiej dopracowane moim atrybutem jest Solidno?? !! je?li co? chce to zrobi? to poprawnie jak nale?y!
Do?wiadczenie: 7 lat Grania w tibie z przerwani po p?? roku / rok moje projekty zadko co kiedy mia?y Bugi Szczeg??owo zawsze sprawdza?em co sqm map?.
GG: 5469182

fajne evo by help3r ; ]

Dobra zg?aszam podanie :)

Najwa?niejsze jest to , ?e EVo by help3r sam edytowa?em i w 60 % wszystko pozmienia?em dla evoka.pl :)
Pozycja - MAPPER
Imi? : Piotrek
Dlaczego ja ? : Posiadam bardzo duzo czasu, co jest niezb?dne do stworzenia wspania?ej mapy :). By?em mapperem na xevera.pl, asgard.net, maxevo.pl. Uczestniczy?em w wielu projektach.
Do?wiadczenie: Posiadam niebywa?e do?wiadczenie, 3 lata mappowania, pocz?wszy od tibi 8.6. Pracowa?em przy wielu projektach, jestem zaawansowanym mapperem.

Wymagania z mojej strony:
-od chwili zacz?cia edytowania mapy stanowisko CM`a, a nie jakiego? TUTORA -.-
-je?eli b?dzie zadowolenie z moich prac i dalsza wsp??praca stanowisko GOD`a i % z SMS Shopu (ja za darmo nie pracuj?, czas to pieni?dz)
-serwer na dedyku 24/7
-wymagam dobry kontakt z hosterem/w?a?cicielem
-ots z przysz???ci?, zrobiony dla graczy,a nie dla pieni?dzy
KontaKT - GG - 37034010

Wi?cej informacji r?wnie? udzielam pod tym numerem

Pozdrawiam

PlatinuS+

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry