• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

Evolution OTS !

Status
Zamknięty.

Our partners and their custom servers:

Odp: Evolution OTS !

Wszystko Fajnie Super Moja Ocenka 9/10, poniwa? Nie dzia?aj? QUESTY ! :/ Bardzo prosze o pomoc z tymi questami..

Quest?w nie doko?czy?em Questy pod 8.42 robi si? tak w RME naciskasz na skrzynk? i masz ACTION zawsze dajesz tam 2000. Pod spodem dajesz od 100 do 654.. A dodaje si? itemki w to czarne kratki . Jak zadzia?a to dobrze ;] :up:

Zajebista mapka jaki acc maker by najlepiej wspolpracowal ? gesior? jaki ?

a Te teleporty to tylko ? z standartowej mapki evo czy ? sa jakies nowe Qesty itp

Tak gesior najlepiej dzia?a z tym silnikiem Teleporty doda?em chyba z 4 do Tej przer?bki By my na questy ju? czasu nie starczy?o poniewa? jestem w projekcie ;]:up:

Gdzie Prefix ?
Co tu widz? , prawdziwy kwadratowy Evolution.
Niekt?re rzeczy , fajny pomys?.
Moja ocena 4/10 :curse:
Pozdrawiam,
Hungar

mam problem... Piekny Sinlik ... alee wyskakuje mi takie cos "Temple position is wrong. Contact the administrator.." plx help :D

?eby zrobi? GOD/GM musisz mie? baz? danych i wtedy wchodzisz tam gdzie chcesz ustawi? goda i masz tak? linijk? 'group_id' ustaw na 3- potem wchodzisz w twoje konto i zmieniasz 'type' z 0 na 5

Quest?w nie doko?czy?em Questy pod 8.42 robi si? tak w RME naciskasz na skrzynk? i masz ACTION zawsze dajesz tam 2000. Pod spodem dajesz od 100 do 654.. A dodaje si? itemki w to czarne kratki . Jak zadzia?a to dobrze ;] :up:
Lipa Bo to nie dzia?a ! Questy nadal mi nie dzialaj? ;/ to nie dzia?a bardzo prosze o pomoc kto umie zrobic te questy na tym silniku ! Prosze o odpowiedz na forum lub gadu 6575010 ~~!~~ probowalem juz wiele sposobow i nadal nie dzialaja a jak beda questy dzia?a? to b?dzi poprostu COOL ! :)

#Up za krotki post i bez sensu.
Dziekuje za wszystkie opinie i oczekuje nowych postaram sie w najblirzszym czasie dorobic te questy:D

Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom