Evolution OTS !

Status
Zamknięty.
Odp: Evolution OTS !

masz moze masz map edytor ?? do tego otka ? :DDdam reputa :P

Wkoncu jakis dobry ots tylko aby pograc duzy plus dla ciebie :)

A nie mozesz mi powiedzie? jak ja mam zrobi? te questy ?;/ bo nie chce mi sie czekac ciekawe kiedy to to zrobisz ;/ ... a ja bym to na teraz zrobil i bym na forum da? Update Tego OTKA ! powiedz jak zrobi? questy i git i najpierw u siebie przetestuj czy dziala !

zaraz sprawdze i dam Edita !

Jak dla mnie niezbyt kontury temple i dp jak w Evolution By Heus a trainig room jest zbyt du?y ocen 4/10 :down: :down:

Ostatnio edytowane przez moderatora:

HMMMmmm MM A moze jeszcze questy gdyby dzialaly to by bylo GIT... Da ktos questy do tej mapy?

Fajny silniczek pod 8.42 mapka tez Ok du?o miejsc do Expienia Polecam...:):):):)

A macie moze map edytor do tego Otsa??????Reput Z gory Dzieki

Bardzo fajny ots moja ocena 10/10 ale am mjedno pytanko z kad wziasc wersje rm'e beta na 8.42 bo szukam i nie moge znalesc
z gory thx

Bardzo fajny ots moja ocena 10/10 Tylko jedno pytanie z kad wziasc tego map editora bo nie moge znalesc rme na 8.42

Swietna ots pobieram tylko jeszcze acc zanlesc :D pozdrawiam i masz odemnie 5+(oceniam tak jak w szkole)

Dzieki , o To Chodzilo Konkretny ots. Ocena : 9/10 Bardzo ladnie :) Bende Hostowal Jak Cos To pod ip 81.190.228.223 :))

Kto powie jaka jest pozycja temple na tej mapie? ;oo

Jakbys napisal co zmieniles to by bylo calkiem fajnie :p
bo po SS widze tylko nowe teleporty? :confused:

Ja mam taki sam problem jak filcak123 czekam ju? 5 min az mi si? zaloguje acc maker i nic ... :(

Status
Zamknięty.
Back
Do góry