• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

Evolution OTS !

Status
Zamknięty.

Our partners and their custom servers:

Mam pytankoo...Zapodasz mi map editora do tej mapki?? xDD:curse::curse:
aaa XD i jak bys mogl to prosze Ci? podaj gg bo mam jeszcze kilka spraw dotyczacych tej mapy i otsa.:p:curse::curse:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Odp: Evolution OTS !

Witam mam taki problem jak wlaczam ots to pokazuje mi sie taki blad "[26/06/2009 10:20:08] mysql_real_query(): SELECT * FROM z_ots_comunication WHERE `type` = 'login';: MYSQL ERROR: Table 'fots.z_ots_comunication' doesn't exist" i nie moge sie zalogowac na ots prosze o szybka odpowiedz

ERROR: The database you specified in config.lua is empty, please import schema.<dbengine> to the database (if you are using MySQL, please read doc/MYSQL_HELP for more information) mi takie cos sie pojawia ;o co z tym zrobic?
ERROR: The database you specified in config.lua is empty, please import schema.<dbengine> to the database (if you are using MySQL, please read doc/MYSQL_HELP for more information)

Mapka Totalne "DNO"
Przepraszam ,?e tak si? wyra?? ale Gdy zobaczy?em to expowisko z "Azerusami"
To po prostu zacz??em p?aka? z twojej techniki mapperstwa ,bo to expowisko by?o "Only"Crash..tak si? wyra??..Ale Mog? da?[+] za Temple Ten skrawek ziemi mi sie podoba? ;) ale inne rzeczy to DNO:curse::curse:

Nast?pnym razem nie u?ywaj takiej oczojebnej czcionki /Kurtis.

Notmalnie moge powiedzie? ,?e Lipa ,nawet nie ma ustawionych no-pvp w depo i tam innych .Ocena moaj to 5/10
Dzi?kuje za Uwag? ;)

[28/06/2009 12:18:39] > ERROR: Couldn't estabilish connection to SQL database! mi wyskakuje cos takiego jak proboje wlaczyc co zrobic???:confused:

No No wed?ug mnie OTS nawet nawet moja ocena 9/10 a co do Iaan'a jak jest taki cwany to niech zrobi sam map? i j? pokarze ciekawe czy zrobi? by lepsz?..

?adnie Ja Niewidzia?em Zadnych Bug?w,Du?o teleport?w i takich innych szczeg???w do?? wa?nych jest ?adny pod OTS'a Leci + :up:

Wiem ze du?o osobom si? ten silnik przyda? ;] A wracaj?c do map edytora to standardowy rme :) i poraz kolejny dziekuje za ocenki ! :-)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom