• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

Evolution OTS !

Status
Zamknięty.
Odp: Evolution OTS !

a mi wyskakuje taki b??d moze wiecie co zrobi? ;p?? przy wl?czeniu silnika
[19/07/2009 08:47:11] > ERROR: Couldn't estabilish connection to SQL database!
jak nie chcesz miec bazy danych to nie musisz .

ale zeby dzialalo to zmien w config.lua MySql na Sqlite . a jak chcesz baze danych a nie wiesz jak zrobic tutaj masz poradnik

Our partners and their custom servers:

Po 1 mapka jest bardzo ?adna + dla Ciebie
Pytanko : Czy ta mapa jest od razu z ACC ?

Je?eli nie prosz? o ACC dzia?aj?cy na ten silnik :)

Po 1 mapka jest bardzo ?adna + dla Ciebie
Pytanko : Czy ta mapa jest od razu z ACC ?
Je?eli nie prosz? o ACC dzia?aj?cy na ten silnik :)

nie wiem czy bys chcial taki acc ale zobacz . z pewnoscia dziala .

a co do silniku to nie jestem nim zachwycony . troche przerobek i tyle . ja z evo w takie cos bym mogl zmienic w 30 min .

pobiore i zobacze mapka fajnie przerobiona cho? ma?o r??nic ale za to + bo tego szuka?em co wszyscy znaja i ?atwo si? po?apa?. Jak nie b?dzie wirusa to extra bo ka?dy klient jaki do tej pory pobiera?em zawiera? wirusy.:up:[GRACZ]MATIPL[/GRACZ]

Mapka fajna.Ale mam jeden problem mia?em otsa rl ma
podmieni?em twoja mapk? za rl wyskoczy? mi b??d ze mam nacisn?c byle jaki guzik gdy naciskam ots sie wylancza. Ale juz tego nie bylo kiedy zmienilem nazwe mapki na realmap i wtedy kiedy ots si? w?ancza? w oknie pisa?o Warning: house date

A jak chcia?em si? lgn?c wyskakiwa?o co? i si? ots znowu wy?ancza?
Prosze o pomoc
Ocena za otsa 8/10

Musisz zrobi? baze danych. Troszk? si? z tym pom?czy?em ale mi sie uda?o :D A co do silnika, to jeszcze nie sprawdzi?em

Mapka bardzo fajna. Ale rozwali?a mnie jedna rzecz xD wychodz? sobie po drabince z -2 pod depo i nagle jestem na Bog Raiderach xd

Ostatnia edycja:

nie moge posatwic na tej mapie serva bo temple jest nie ustawione jak daje 1/1 i chara prubuje zrobic pisze zecos tam temple help Me13408272

SLink nawet spoko tylko nie wiem czemu questy mi nie kt?re nie dzia?aj? jak zrobi?em quest w??sny to nie kt?re szkynki s? puste :/

jaki acc maker do tego wyskakuje mi blad przy ladowaniu 4 pozycji instalowania acc makera proszenapiscie naprv lub gg 7082833

Pytanko czego nie moge dodac questu na Arbalest itp ?
na plate armor cc dziala a na arb itp nie :/

[24/07/2009 12:17:15] > ERROR: The database you specified in config.lua is empty, please import schema.<dbengine> to the database (if you are using MySQL, please read doc/MYSQL_HELP for more information).
;(

#Up gada nieprawd? mo?ecie zeskanowa? i por?wna? z moim scanem my?l? ze nale?y si? warn za bezsensowny post Up

Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom