• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Evolution v3

Status
Zamknięty.
Odp: Evolution v3

Serwer - amatorski, wszelkie innowacje kt?re zosta?y opisane na jego temat s? k?amstwem jest tu wi?cej rzeczy kt?re nie dzia?aj? ni? takich kt?rymi gracze, a nawet gamemasterzy mog? si? zachwyca? jedyne co jest tutaj cho? troszk? fajne to jest to, ?e zmieni?e? wersj?, a trudne to nie by?o tylko podmieni? silnik i skonwertowa? map? o ile w og?le konwertowa?e?..
- Znajd? silnik tfs kt?ry odpowiada wersji tibii w tym przypadku jest to akurat najnowszy tfs z pewno?ci? znajdziesz go na pierwszych stronach otland.net, nast?pnie we? z niego plik z baz? danych i wszystko sko?czone.
Pozdrawiam,
Mandrake.

Mozesz mi to wyt?umaczy? krok po kroczku bo jestem tu zieloniutki xD

Wbi?em si? na tego otsa GoDem, zapowiada?o si? fajnie przerobiona mapka, teleporty na expowiska, trainery, wszystko by?o! Ale na questach nie mo?na odebra? nagr?d, mo?na sobie tylko przesuwa? skrzynki i je otwierac!! Prosi?bym o naprawienie tych wszystkich b??d?w na mapie, mapka bardzo ?adna ale nie b?de hostowa? mapki kt?ra niema quest?w :D

ej jakie sa wspulzedne na tp na expa bo na rme znalesc nie moge |???!!O.oO.o

aha i silnik Zaje**** mapka jeszcze lepsza po moim edicie ^^ za kilka dni dam linka :D :)

Du?o bug?w np. na exevo pan
Na dragonach
kto chce moze sie popawic i poprawic ale silniczek ladny 8/10 (10 niedam bo bugi)

Silnik taki sobie, ale plus dla ciebie ?e to ,,EVO".
7/10:up:

Zajebiscie ze tak powiem.... silnik 2 tygodnie na forum wejdzie taki Dracomosc i wpierdoli warna za brak skana.... hahahahha (skan zamiascil uzytkownik podemna) -.- i nawet nie moge edytnac pierwszego posta zeby dac link do skana....

//W takim razie prosz? o PW z linkiem do downloadu i do skana- b?dzie edytowany. /Que

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Chcia?bym sobie przetestowa? to Evo ale bez downloadu b?dzie ci??ko:p

siema pobra?em silnik ale jak odpalam to wyskakuje mi taki b??d pomorze kto? ???
erroru.png

siema szukam ots evolution z manarune pod tibie 8.5 hunter! z map edtydorem jest cos takiego?:huh:

ej sezza pomoz mam ots ale z xampem mi sie cos sstalo bo cos naphpmyaddmin cos z kodem nei wyszl to chcaiel mzrobic i mi wyszlo cos takiego jak to Nie uda?o si? bezb??dnie utworzy? sesji. Nale?y sprawdzi? b??dy w logach PHP i serwera WWW, a nast?pnie w?a?ciwie skonfigurowa? instalacj? PHP.
co mam robic nie nie moge zrobic jak ktos pomoze dam goda na swoim ots ;/
;(;(;(;(;(;(

Moglibyscie mi wrzucic link tej MAPKI ? DZIEKI

na OtLand jest ten silnik co ty my?lisz ?e go zrobi? Sazeza buahaha.
http://otland.net/f18/evolution-8-50-a-40842/

Sazeza - we? si? ogarnij bo jeste? z?odziejem nawet nie napisa?e? znowu!!! kto jest autorem powiniene? dosta? delete bo to nie jest pierwszy raz ....

Pozdrawiam Kimini

Ostatnia edycja:

Dzi?ki wielkie w?a?nie na to czeka?em . Normalnie silnik spoko. Moja ocena 6/10 Pozdrawiam matrie

Dziekuje za wystawienie otsa tego wlasnie szukalem bardzo bardzo dzikuje daj 9/10 i pozdrawiam Kostun

xxxx

M?j Silnik
Moja Mapa

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Witam.
Mapka super,tylko ze te tablice nie sa modne
Mam Prosbe
Jezeli ktos ma silnik albo wie jak sie nazywa na ktorym byl postawiony pol-evo.hopto.org
Prosze o Kontakt.
GG:18606310

Bardzo dobry ots !!!! Stabilny silnik du?a mapa (lecz troche ,,kwadratowa") 7/10

Status
Zamknięty.
Back
Do góry