- Liczba reakcji
- 0
Odp: Evolution v3
Mozesz mi to wyt?umaczy? krok po kroczku bo jestem tu zieloniutki xD
Wbi?em si? na tego otsa GoDem, zapowiada?o si? fajnie przerobiona mapka, teleporty na expowiska, trainery, wszystko by?o! Ale na questach nie mo?na odebra? nagr?d, mo?na sobie tylko przesuwa? skrzynki i je otwierac!! Prosi?bym o naprawienie tych wszystkich b??d?w na mapie, mapka bardzo ?adna ale nie b?de hostowa? mapki kt?ra niema quest?w
Serwer - amatorski, wszelkie innowacje kt?re zosta?y opisane na jego temat s? k?amstwem jest tu wi?cej rzeczy kt?re nie dzia?aj? ni? takich kt?rymi gracze, a nawet gamemasterzy mog? si? zachwyca? jedyne co jest tutaj cho? troszk? fajne to jest to, ?e zmieni?e? wersj?, a trudne to nie by?o tylko podmieni? silnik i skonwertowa? map? o ile w og?le konwertowa?e?..
- Znajd? silnik tfs kt?ry odpowiada wersji tibii w tym przypadku jest to akurat najnowszy tfs z pewno?ci? znajdziesz go na pierwszych stronach otland.net, nast?pnie we? z niego plik z baz? danych i wszystko sko?czone.
Pozdrawiam,
Mandrake.
Mozesz mi to wyt?umaczy? krok po kroczku bo jestem tu zieloniutki xD
Wbi?em si? na tego otsa GoDem, zapowiada?o si? fajnie przerobiona mapka, teleporty na expowiska, trainery, wszystko by?o! Ale na questach nie mo?na odebra? nagr?d, mo?na sobie tylko przesuwa? skrzynki i je otwierac!! Prosi?bym o naprawienie tych wszystkich b??d?w na mapie, mapka bardzo ?adna ale nie b?de hostowa? mapki kt?ra niema quest?w