[EvolutionS] - Edition.

Status
Zamknięty.

Dark Magican

Senior User
Kwiecień 13, 2009
Liczba reakcji
41
Witam! Ostatnio znalaz?em map? evolution pod 8.10, czy?ciutk? postanowi??m j? bardzo od?wie?y?, oczywi?cie z 8.10 na 8.54 - zapewne wrzuc? j? do downloadu, gdy tylko sko?cze. Postaram si? wrzuca? codziennie nowe zdj?cie, jak narazie zacze?em od expowisk, my?l? ?e miasta nie b?d? a? tak rusza?, wko?cu to Enigma City. :)

Za du?o wam tutaj nie pokaza?em, mapa nie ma by? robiona w pro stylu, tylko tak ?eby to wszystko chocia? ?adnie wygl?da?o i prezentowa?o, map? robi? ?eby sie sprawdzi?, edytuje j? r?wnie? w full raw. Pozdrawiam

Odp: [EvolutionS] - Edition.

Witam..
Zle zrobione screeny i w zwiazku z tym mapa nie wyglada najlepiej.
Te drzewka nie pasuja do Dragonow
Nic nadzwyczajnego
Pozdrawiam !

#up.
Kt?re drzewka? Bo jak wida? jest tu 10 zdj??, na ka?dym mo?na powiedzie? ?e inne drzewka. Dlaczego ?le zrobione? Pozdrawiam

2iw0rgx.png

2iw0rgx.jpg

Dopiero zacze?em robi? ma?? zagrod?....

un0n7.png

Ostatnia edycja:

Tw?j poziom akurat mnie nie zadowoli?, naucz si? robi? screeny, gdzie Tobie to te? nie wychodzi. Tyle narazie na ten temat.

Nie rozumiem dlaczego ka?dy krytykuje zdj?cia, zapewne nikt z was go nie powi?kszy?. Robie tak jak w poradniku: http://tibia.net.pl/krok-po-kroku-d...cji-jak-wykonac-ladne-zdjecia-lekcja-2-a.html.
Galerie otwotrzy?em, bo widze ?e te forum umiera i praktycznie nic si? nie dzieje.

35hmzjp.png

nloeiw.png

Wiem, ?e prac? nie s? jakie? "zajebiste" dopiero zaczynam bawi? w full raw, odrzuci?em stary auto border. Mapa edytowana jest pod gr??.

Ostatnia edycja:

Wydaje mi sie ze nie jestes srednio-zaawansowanym mapperem , jestes pomiedzy amatorem a srednio-zaawansowanym ale bardziej po stronie amatora , s?abe detale , pusto na tych pracach , ch***wa jako?? screenow , jedyne co mi sie podoba , to wnetrze g?r .
@Oceniam jak srednio zaawansowanego mappera
Pracuj 2/10

@Off
Pisze si? zacz??em, a nie zacze?em.

@Topic
Mapa jako tako ujdzie, nie zauwa?am wi?kszych b??d?w w por?wnaniu do moich poprzednik?w.

Jak mi wiadomo, to na 8.54 jest du?o rozmaitych "pierd??" do upi?kszenia mapy, a ty mniej wi?cej stosujesz tylko te podstawowe - troch? wyobra?ni.

Regards ~

Dzi?kuje wam za szczerze komentarze, mapuje ju? dosy? sporo no ale, wi?kszo?ci by?y to Fun Edycje wiadomo, mniej starannie. Teraz mam zamiar wzi??? si? za siebie i ogarn?? wszystko czego dotychczas by?o ma?o. Najwi?cej pracowa?em na tibi 8.10, tam a? tak du?o urozmaice? nie by?o.

#top New SS.

2vi5npe.png

1z3aqg0.png

11ll75c.png

Ostatnia edycja:

No i zajebi?cie zrobiona mapka, tylko, ?e screen z poziomu in-game, ale to da si? wytrzyma?, gdy? wi?kszo?? mapper?w w tym robi. Jeszcze tego nie pr?bowa?em. Ale wr?c? na moment do najnowszych wypocin - architektura jest dobrana, natura wok?? tej farmy jest zajebi?cie zrobiona, pr?cz tych drzewek. R?b i wi?cej mieszaj, taka moja rada.
Czekam na nast?pne.

#Arts18

Takiej motywacji mi w?a?nie brakuje, nie ma si? co ok?amywa?, niewszystkie moje prace s? rewelacyjne, ale my?l? ?e chocia? po?owa z nich b?dzie w miare pozimu. Wczoraj postanowi?em ?e t? map? Evolution przerobie calutk? fajnie, na pewno z szerok? poms?owo?ci?, widzia?em ?e pewne osoby chcia?y sprzeda? Full Edit Evo, ja umieszcz? za darmo.
#topic.

Nowe zdj??cia, kontynuacja farmy oraz pocz?tek nowej miejsc?wki.

240ysci.png

t0kg7p.png

5jup76.png

6yfr7n.png

nns3o5.png

2cei0ex.png

2uffwhj.png

egimu.png

287pz6o.png

\_Czekam na dalsze komentarze, pozdrawiam!

Ostatnia edycja:

W ostatnim SS zapomniales wyborderowac gory po prawej stronie. Farma is OK, but rocks nie przypadly mi do gustu.

8/10

Pocz?tek s?aby, ale im dalej tym lepiej. Moim zdaniem najlepsze s? te ssy:
2vi5npe.png

1z3aqg0.png

11ll75c.png
Zobaczymy co dalej wykombinujesz. Galeria og??em jest dobra bo wida? post?p i po pewnym czasie naprawd? godne uwagi mapy.

Dzi?kuje, Dzi?kuje. Par? nowych ss:

Co?, zacz?te:
vdkgaq.png

Niedoko?czone:
keb0ig.png

Kawa?ek natury, a wy?ej wej?cie na gobliny
wi3fiw.png

Kawalek architektury, SHOP bez detalizacji.
2a93z43.png

#Expertus.

Dzi?kuje za komentarz, mi osobi?cie r?wnie? najbardziej podobaj? si? te ss'ki. Galeria owszem, nie b?dzie zaniedbywana, na pewno codziennie po min. 5 ss mam nadziej? ?e nie przerw? mapowania. Regards~!

Pocz?tki Evolutions nie s? takie z?e.
bardzo du?o detali wiele nowych element?w wida?.
Cieszy mnie to ze masz pomys?y na map?.
Powodzenia.

#up
Szkoda ?e tylko pochwali?e?, a nie powiedzia?e? czego brakuje.

#f5
2is9krn.png

34dh089.png

25pljti.png

2cdvrdv.png

30w6v61.png

#ps.
Od?wie?one zdj?cia, w pierwszym po?cie.

Ostatnia edycja:

#top

Prosz? zamkn?? temat, stwierdzam ?e nie ma sensu dalszego prowadzenia Galerii, to forum umiera brak ca?kowitej czynno?ci chocia?by 10 u?ytkownik?w. Mo?e czas przenie?? si? do Konkurencji? Pomy?limy.

_/Regards

Nie wiem czemu innym te pierwsze prace si? nie podoba?y, I like it! P??niejsze prace, przyznam... ?e s? lepsze. I tutaj moja ma?a uwaga: Nie u?ywaj w naturze NIGDY Dwarf Tree! Ch?tnie bym zagra? na takiej mapce. 9/10

Nie zamykaj, tylko do roboty bo mo?e wyj?? z tego co? ciekawego:)
Og?lnie, to prace wygl?daj? bardzo ?adnie.
Pozwolisz jednak, ?e nie b?d? si? rozpisywa?, nad tym co dobre, a jedynie nad tym co wed?ug mnie powiniene? zmieni?:)
Pi?ty Tw?j post ostatni ss... Dlaczego zrobi?e? dwie zupe?nie inne g?ry... Jedna ?adnie wyborderowana, druga kanciasta:)
Przedostatnia praca - pusto i brak border?w:P
W depo te? by si? przyda?y detale.
Powt?rz? jednak, ?e og?lnie jest bardzo dobrze:P

Na pro?b? autora - zamykam.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry