-Tibia 8.60 EvoMoon 24/7 FUN!

Status
Zamknięty.
Odp: EvoMoon 24/7 FUN!

Start mo?e si? nieznacznie przesun?? - ostateczne poprawki b?d?cie cierpliwi ;)
Ekipa EvoMoon

Robimy wszystko ?eby by?o "dopi?te na ostatni guzik" wi?c przusuwamy o par? minut start. !

a przybli?ony czas trwania poprawek bo u mnie burza zaraz bedzie ...

Ta, 'o par? minut", robicie to ju? 45 minut i jako? fina?u nie wida?.

Mamy pare bug?w jak widzicie na ots w ciagu 30minut powinno wszystko by? ok.

Bugi naprawione (czary, bugi na mapie, si?a broni z SMS). Oraz zwiekszony ostatni exp stage na x20!

Zapraszamy na Server !!!! Wszystko dzia?a poprawnie ;) @odswiezam temat

43740118.jpg

Ostatnia edycja:

Ots jak ka?dy inny... mapka By Help3R troch? przerobiona. Nie ma event?w. Na plus jest to ?e nie ma manarune. Og?lna ocena 6/10

Zapraszamy wszystkich graczy na OTS !!!!!! :)

Nie dlugo update dotyczace mapy !!!!

Zapraszam na ots Evoo Monn z mapka By Help3R troch? przerobiona na otsie znajduje si? wiele expowisk a tak?e z vip acces i nie tylko. Du?o Questow. C?? szczerze m?wi?c ots jest bardzo dobry. Mi si? bardzo podoba. ZAPRASZAM CONAN

Kurwa to jest gowno nie ots nie grajcie tam lagi sa dalej... nie zapraszam tam nick na serwie to Ds :)

Nie ma lag?w na servie. Server by? atakowany i pingowali go ale ju? jestesmy zabezpieczeni. ; )

No To Tak Wbilem na tego Ots'a dlatego ze sie nudzilem spodobalmi sie bo to nie exp 999 dla dzieciakow dobry otsik, 0 super manaune , zadnych pierdolow z sms shopa tylko najpotrzebniejsze rzeczy. oglonie mila atmosfera i mozna obczaic tego otsa z reszta sami zobaczycie Zapraszam !:p;););):D
Mefedron Ciezki Stan

Fajny OT, gram tu od ok. 1 godziny, mi?o si? gra, profesje zbalansowane, wielu graczy online, ?adna stronka ;)
Jedynym minusem, jaki do tej pory spotka?em, s? lagi.

Assistant

@up. Lagi mog? by? czasami gdy kto? pr?buje pingowa? server. Puki co wiemy kto to robi i ci?gle pr?bujemy si? zabezpieczy? przed tym. Pinguje server nie jaki "Lukanio" z tibia.net.pl.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry