-Tibia 8.60 EvoMoon 24/7 FUN!

Status
Zamknięty.
Odp: EvoMoon 24/7 FUN!

2x@up. nikt nie ma tej mapy oprucz mnie i hosta ;) wi?c nie masz takiej mapy. Silnika te? nie masz bo jest to nie mozliwe oraz silnik jest przez nas przerobiony.... !!

Zajebisty ots EvoMoon.pl pod tibie 8.60 zbalansowane wszystkie profesje i zajebista atmosfera Pozdrawiam wszystkich Graczy z otsa EvoMoon

Mo?ecie mie? pewno??, ?e OTS nie zniknie z dnia na dzie? - b?dziemy walczy? z atakami do skutku.
Pozdro Ekipa EM OTS.​

Wbijac na OTS,z dnia na dzien sa coraz mniejsze lagi i coraz mniej atak?w,na dodatek mamy coraz wiecej graczy.
Kazdy jeszcze bez problemu moze sie wybic

sssssson.jpg

Zapraszamy ! evoMoon Ots !!!!!

Nad map? pracowa?o 3 profesjonalnych mapper?w.

Skoro tak?! to dlaczego kra?? cudze pomys?y?! m?wisz ?e tylko temple i depo to dlaczego ja widz? w tym samym miejscu KINGA,VIPA czyli ma si? rozumie? "Kopiuj,wklej"
Dla mnie to jest czyste Evo-By Helper ^.^ mocno przerobione.

Widocznie jestes chory na glowe ; ) Bo jak stoi king i vip w tym samym miejscu co na evo by helper to odrazu jego mapka nie moja ? PODOBALO MI SIE TO WSTAWILEM TO TAM : O to nie jest mapka evo by helper .

Odswiezam. ! Zapraszam wszystkich graczy ciagle 70 osob + online!!!!!!!!!!!

Dzis planujemy zrobi? update :) musz? tylko doko?czy? mape ; ) zapraszamy !

Widocznie jestes chory na glowe ; ) Bo jak stoi king i vip w tym samym miejscu co na evo by helper to odrazu jego mapka nie moja ? PODOBALO MI SIE TO WSTAWILEM TO TAM : O to nie jest mapka evo by helper .

To oznacza ?e jeste? nuubem a nie maperem. <3

Zgadzam si? z "Aratosem" ^ ^ skoro taki PROFESIONALISTA ju? zamiast tego trza by?o napisa? "nad map? pracowa?o 3 amator?w."

Nad map? pracuje tylko ja oraz kolek kt?ry poprawia co? lub dodaje od siebie. a Nuubem to mo?e ty jeste? ; ) Jak ci co? nie podoba to Wypier**&* a nie piszesz tu posty ?eby nabi? pare post?w i sapiesz si? do wszystkiego ! czlowieku nawet nie logaj na tego serva ;O nie chcemy takich graczy :O takim osoba odrazu ban Ip ! i wynocha ; O tibia sie pierdoli przez takich jak ty !!!!!! ; )

Nad map? pracuje tylko ja oraz kolek kt?ry poprawia co? lub dodaje od siebie. a Nuubem to mo?e ty jeste? ; ) Jak ci co? nie podoba to Wypier**&* a nie piszesz tu posty ?eby nabi? pare post?w i sapiesz si? do wszystkiego ! czlowieku nawet nie logaj na tego serva ;O nie chcemy takich graczy :O takim osoba odrazu ban Ip ! i wynocha ; O tibia sie pierdoli przez takich jak ty !!!!!! ; )

Takimi wypowiedziami nie przyciagasz graczy, tym bardziej ze kolega krytykuje ots poniewaz widzi ku temu powody a ty jeszcze do niego to wy****... Radze przemyslec podejscie do sprawy jesli zalezy Ci zeby ten ots mial wiecej online niz 50 osob.

Po wypowiedziach gma czy tam mapera nie wiem kim jestes widze ze atmosfera na serwerze nie jest mila tylko napieta. Na kazdego kto cie skrytykuje czy obrazi tak sie odnosisz? Radze zaczac meliske siorbac bo jak tak dalej bedziesz postepowac to raczej dobrego serwera nie utworzysz. Bez urazy oczywiscie :)
Pozdrawiam

uuu pracuje 2 mapper?w?! a pisze 3 O_o na prawd? m?dre to co robocie ;x
@2xxUp ^^Popieram Koleg?w

wida? po twoich s?owach ?e jeszcze nie jeste? dojrza?? osob? Maniek NarutOT
a wypier~~ to se mo?esz pisa? do koleg?w nie do mnie.
M?wisz ?e wejd? na ots'a i Ban na iP okej specjalnie wejd? i b?d? sta? 2h a? Maniek <--14 latek si? pojawi

Polecam ten ots naprawd? super i godny uwagi m?j nick to Sharez od razu kto by chcia? pogra? wsp?lnie pisa? na GG:11535098
Co do pkt za polecenie to m?j nick to :Sharez jak napisa?em wy?ej.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry