Evon vs Krzysieq.

Status
Zamknięty.

Krzysieq

Banned
Zbanowany
Liczba reakcji
243
Nie przewidywa?em ?e tak szybko si? z tym uporamy.
Mo?e to i nawet lepiej, wol? miec to ju? za sob?:D.

Temat pracy to:Siedlisko beholdera na bagnach.

Pojedynek b?dzie przebiega? na takiej zasadzie, ?e kt?ra praca zdob?dzie 10 g?os?w jako pierwsza wygrywa.

Praca numer 1.
besta.png

bestdwa.png

Praca numer 2.
ss1y.png

ss2x.png

ss3mx.png

Odp: Evon vs Krzysieq.

Tematem pracy by?o? .....
Mimo wszystko pierwsza praca mia?dzy drug?, lecz obrzydza mnie te drugie zdj?cie, kt?re zani?a ocene, poprostu gdy widz? takiego zooma, to trafia mnie cholerny nerw.

G?os na jedynke.

G?osuj? na prac? numer 1 .Jest w niej wiele szczeg???w ale chyba nie napracowa?e? si? za bardzo nad ni? , zauwa?y?em 1 b??d , nie wiem czy to b??d czy co ale z beczki przy domq wylatuje posions , troch? nie realne . 2 praca wydaje mi si? , ze zrobiono j? na odwal , ten domek troch? interesuje ale ma?o w nim szczeg???w , i te zdech?e beholdery ; [ . Tak wi?c stawiam na 1

2 praca to totalny syf wi?c nie b?de si? specjalnie rozpisywa? nad ni?.

1.. ha. jest niby lepiej sa niby detale, nie podoba mi si? jungle grass i trawa wyrastaj?ca z bagien, grass tuffy dodawaj na ko?cu, albo jak juz dodajesz je pierwsze to b?d? ?askaw pousuwa? je z drzew bo wygl?da to tragicznie.

g?os na 1.

Pierwsza praca skupiona bardziej na detalach i syfie, lecz nie wygl?da to tak najgorzej, praca druga natura bagienna troch? spokojniejsza, mniej syfu jedynie wi?cej detali w siedlisku. Obie prace nie zbyt mi przypad? do gusty jednak g?os oddam na prace nr 1

Praca nr 1 jest zrobiona chaotycznie, to znaczy nie tak jak 2, ?e tu to po drugiej stronie tamto i gotowe.

Zdecydowanie 1 !

Jedynie co mi w jedynce nie podoba sie to drzewa dwarfow .Niebardzo pasuj? do bagien.ale i tak 1;)

Zdecydowanie w pracy pierwszej jest bardzo du?o szczeg???w, dopracowana i estetyczna. Jedyne co nie pasuje to za du?o pszcz??ek i ten wilk, ale nie za bardzo to przykuwa uwag?. W pracy drugiej wszystko jest prawie takie same, troch? zaro?li i nic wi?cej w dodatku wszystko jakby liczone na kratki, podobne odst?py. Tak wi?c g?os oddaje na nr. 1

Praca numer 2 wygl?da jakby by?a zrobiona na "odwal si?". W pracy numer 1 jest du?o szczeg???w, co sprawia, ?e wygl?da ona po prostu... ?adnie. G?osuj? na prac? numer 1.

Pozdrawiam,
Orion.

8:0 na jedynk?

Tak?e g?osuj? na 1 prac?.

Pow?d:

a) wi?ksza natura
b) wi?cej szczeg???w
c) zamiast dead?w potwor?w s? potwory
d) lepszy klimat(bardziej naprowadza do klimatu rpg)

Teraz jest ju? 9:0 dla jedynki

to ja to sko?cz? g?osuje na 1 gdy? du?o natury ?adnie porozsadzane a w 2 pracy tak jak kto? napisa? up praca na "odwal si?"

Koniec g?osowania!!
Wygrywa praca nr.1 mojego autorstwa.

Dzi?kuj? za g?osy, temat do zamkni?cia.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry