• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

-Tibia 8.54 Evoria OTS Dedyk 24/h zobacz!

Status
Zamknięty.

Maksiu xD

Senior User
Liczba reakcji
29
Witam
chcia?bym zaprosi? na oficjalne wystartowanie Dedykowanego serwera Evoria OTS z map? Moon ots.
dodane zosta?y mi?dzy innymi nowe robione od 0 questy takie jak:
-Tower Quest
-Yallahar set Quest
-Armor Quest
Ip: evoria.org
Acc: http://evoria.org/
klient: 8.54
Port 7171
Stages:
Exp
[ 1-200 - x300 ]
[ 201-400 - x150 ]
[ 401-666 - x120 ]
[ 666-800 - x75 ]
[ 801-1000 - x25 ]
[ 1001-1300 - x15 ]
[ 1301 - 5x ]
-Skills x80
-Magic level x40
-Server: PvP
-Loot x3
Nowe rewelacyjne skrypty kt?re odkryjecie graj?c na naszym serwerze, i wiele wiele innym nowo?ci takich jak pierwszy Event kt?ry ju? si? zacz?? a tak?e tani sms shop dzi?ki kt?remu nie staniesz si? niepokonany, i kt?rego itemy mo?na otrzyma? po przej?ciu odpowiednich quest?w. A tak?e cz?ste updaty dzi?ki wielkiemu zgranemu zespo?owi.​
Zapraszam!
Ss:
28vaamp.jpg

t0kysp.jpg

5efnlz.jpg

Ots ONLINE
PoZdrawiam Maksiu.

Odp: Evoria OTS Dedyk 24/h zobacz!

No wi?c wypowiem si?, te ca?e Questy, je?li tak to mo?na nazwa? - ?enada. Poziom 0, nie wiem dlaczego si? za to bierzesz, zatrudnij profesjonalnego skryptera, mappera i wtedy r?b questy. Po 2, Stages za wysokie, bynajmniej na Evolutiony (czyt. noob otsy), SMS Shop ubogi, jak spojrza?em to ?mia? mi si? zachcia?o, og?lnie wg mnie ots mo?e odniesie malutki sukces, ale wr??e mu + - 15 graczy, mo?e 20 przy bardzo dobrych wiatrach. To na tyle ode mnie, pozdrawiam.

Jak to sa fajne questy to ja jestem debilem

@up popieram

Za jakis czas opublikuje 2 questy na neta ludzia sie podobal i wam sie pewnie tez spodoba oczywiscie nie ma skryptow wyjebistych ale wazne ze quest jest fajny i ludzie go lubia ;d

Je?eli mo?na prosz? zamkn?? temat. Z g?ry dzi?kuj? myli?em si? co do tego OTS.
@Ca?a prawda

Do tego Administrator da? GoD'a nieodpowiedzialnej osobie kt?ra 3 top Knightom da?a Full eq i Cm'?w i do tego mo?na by?o boci? i nawet sam Admin podobno na to zezwoli?.
PoZdrawiam Maksiu.

Ostatnia edycja:

Masz racje serwer to ?enada, to nawet chyba do kwadrat?w si? nie zalicza :D

Status
Zamknięty.
Do góry