-Tibia 8.60 EVORO.PL - Evolution Map + Guild Tornament !

Status
Zamknięty.
Odp: EVORO.PL - Evolution Map + Guild Tornament !

ty debilu, to w?asnie dzia?a w drug? strone, daje punkty a nie zabiera.

To ze daje to kazdy widzi. Ale zeby wygrac z 5 osob wysle 3x wiecej smsow niz normalnie bo inaczej wygrac nie da rady. Wiec i tak jestes do przodu i tylko wyciagasz kase bo ludzie kupia lacznie przykladowo 1000pkt a nagroda w tym konkursie bedzie z 150... A normalnie zamiast 1000 kupili by 500...
Wyciagnac jak najwiecej kasy w krotkim czasie dzieki temu i miec nadzieje, ze postoi dluzej niz poprzednia edycja. Ktora byla tak slabo zabezpieczona, ze ledwo ktokolwiek sie znalazl i chcial cos zepsuc to serwer padl...

To ze daje to kazdy widzi. Ale zeby wygrac z 5 osob wysle 3x wiecej smsow niz normalnie bo inaczej wygrac nie da rady. Wiec i tak jestes do przodu i tylko wyciagasz kase bo ludzie kupia lacznie przykladowo 1000pkt a nagroda w tym konkursie bedzie z 150... A normalnie zamiast 1000 kupili by 500...
Wyciagnac jak najwiecej kasy w krotkim czasie dzieki temu i miec nadzieje, ze postoi dluzej niz poprzednia edycja. Ktora byla tak slabo zabezpieczona, ze ledwo ktokolwiek sie znalazl i chcial cos zepsuc to serwer padl...

Ja nie wiem, wszyscy wypowiadacie si? w taki spos?b, jakby?cie to Wy byli w?a?cicielami serwera. Dok?adniej wiecie co na serwerze by?o niedopracowane i kto lagowa?. Bawi mnie to, bo nie ma tym zielonego poj?cia.

System stworzony jest specjalnie na ?yczenie graczy. Tak jak ca?y serwer. Jakby? nie wiedzia?, wszystko mo?na uzyska? w grze, za nic nie musisz p?aci?.

Mam do Was gor?c? pro?b?. Nie wypowiadajcie si? na dany temat je?li nie macie w nim nic sensownego do powiedzenia ...

Pozdrawiam,
SkyTech

a Ty SkyTech, kim ty wgl jestes?

przewiduj? na start 300typa
3dni 150 typa
1tydzien server off v3 czy ile? tam bo to chyba v2 ,to v3 w przygotowaniu :> albo pierwsze wystartuje ta sama mapka pod domen? materii :>

mapa dopracowana idealnie polecam mo?na zagra? 3-4dni.
tak jestem hejterem bo jestem polakiem i zazdroszcz? pa.

Najlepiej to w swoim temacie wyzywa? od debili ludzi, kt?rzy negatywnie komentuj? :D.
Nie ma tak, ?eby wszystkim si? podoba?o, wyjebane.

A co do tego cast systemu to jest na Demoniku, tez evo.

Dok?adnie a wiesz czemu?
Dlatego ?e Autor = Dziecko

przewiduj? na start 300typa
3dni 150 typa
1tydzien server off v3 czy ile? tam bo to chyba v2 ,to v3 w przygotowaniu :> albo pierwsze wystartuje ta sama mapka pod domen? materii :>

mapa dopracowana idealnie polecam mo?na zagra? 3-4dni.
tak jestem hejterem bo jestem polakiem i zazdroszcz? pa.

sam zajeba?e? mape a potem skopiowa?e? domene. <brawo> materiaots.com c?? za oryginalnosc B)
http://tibia.net.pl/threads/541566-...ed-startem-!?p=1480416&viewfull=1#post1480416
wiec jak ci nie wysz?o co nie odgrywaj si? na kims innym :)

co do nowosci jakie mamy dla was to Guild Competition
dokladnie info tutaj:
http://evoro.pl/?subtopic=competition

---Aktualizacja---

start dzi? o 19:00

Par? sprawy :D

Po pierwsze temacik ju? do dzia?u Serwer
Po drugie szukacie jakiego? tutora czy co? do ogarniania czat?w bo z tego co widz? macie niez?y bajzer na tych czatach i zero kultury nieeeeee
Po trzecie bierzecie pod uwag? zg?aszane wam bugi co do mapy itp.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry