-Tibia 8.10 Exodus OTS! Wielki start!

Status
Zamknięty.

GregoRex

Senior User
Grudzień 26, 2008
Liczba reakcji
93
Wreszcie rusza d?ugo wyczekiwany serwer Evolutions! Exodus OT!

http://exodusots.hopto.org

IP: exodusots.hopto.org
ACC ROBIMY NA 111111/tibia, bo acc maker ma buga.

Exp stages:
8-50 = 100x exp
51-100 = 70x exp
101-200 = 50x exp
201-350 = 30x exp
351-999 = 10x exp

Amunicja si? nie ko?czy. Runy si? ko?cz?, lecz s? tanie.

Mapa: prawie 25 MB, najwi?ksza z map, full edit

Forum: bardzo rozbudowane:
Nasi u?ytkownicy napisali 234 post?w, temat?w 46
Mamy 20 zarejestrowanych u?ytkownik?w
Ostatnio zarejestrowana osoba: Przemo_39
To forum odwiedzono ju? 1022 razy

Zapowiedzi na YouTube:
I zapowied?
II Zapowied?

Klient:
c46f06bfcddc.jpg

de589bf206b4.jpg

Przyk?adowa sygnatura:
exodus.gif

Odp: Exodus OTS! Wielki start!

No Panowie Odwalili?cie kawa? dobrej roboty.
Gratuluje;p

@pawcio
Wiemy ze masz 11 lat i ze m?cisz si? za to ?e wywalili?my ci? z teamu;p
A dlaczego wszystko robi? tw?j kumpel? nawet 11 letnie dzieci wesz?y by na serw same ale je?li ty nie umiesz;/

Ostatnia edycja:

Witam

Po 1. Amunicja si? nie ko?czy a runy si? ko?cz? jak ju? to obydwa powinno si? nie ko?czy?
Fail
Po2. Mapa nie jest najwi?ksza poniewa? m?j kumpel ma evo 120 mb kt?ry poci?gn?? 400 os?b, projekt kolegi mojego kolegi :D Najlepszy ots na ca?ym ?wiecie.Dlaczego stano?,? Poniewa? takie nooby jak ty spamowa?y co pochwile i server dedykowany si? zawiesza?.
Fail
Po3. Forum nie b?d? go opisywa? bo nie mam s??w.
Fail
Po4. Zapowiedzi wykonane s? do kitu, mapka w nie kt?rych miejsach kwadratowa OTS na exp du?y, nie napisa?e? o skillach,locie i magic rate.
Fail
Og?lnie to Fail ! ! !
M?j kumpel wszed? na ots i odrazu wyszed? dlaczego? Do kitu OTS full b??d?w bug?w itd.

Pozdrawiam Pawcio

@up
Jaka dobra robota? To szajs

@Up
1. To nie jest noob ots dlatego jest tak ustawione. Ci??ko by by?o expi? z ko?cz?c? si? amunicj? przy lekkim fast attacku a runy musz? si? ko?czy? poniewa? by?o by za ?atwo.

2. Tak, a m?j kolega mia? mapke evo kt?ra mia?a 200mb i gra?o 1k os?b ale pad? wczoraj. -- Nie pierdol. Bez dowod?w g?wno osi?gniesz.

3. Skoro nie opisujesz forum to po co si? wypowiadasz?

4. Zr?b lepsze. Szczerze gdyby admin napisa? co? o tym pewnie bym si? zg?osi? i zrobi? lepsz? w innym programie ale to nie ma znaczenia.

Nie ma co jeste? koksem. Pewnie nawet nie wbi?e? na ots'a, tak samo tw?j kolega.
A nawet je?li to ciekawe jak sprawdzi? te "full b??d?w bug?w itd." w centrum miasta.

Podsumowuj?c... GTFO
\o Co si? okazuje, wywalili Ci? z teamu? Pewnie poduszka ju? zap?akana?

@Topic
Ots dobry, polecam. Mo?na si? rozerwa?.

Nie no kurfa zallllll bylem ich maperem wyrzucili mnie a kurfa wsz?dzie widz? maja map? lekko edytowana ladnieeee frajerzy !!!!!!!! wykorzystali?cie mnie !!!! cwele !!!

1. W domkach nie ma ???ek :down:
2. OTS ruszy?, exp x 100 a tu po mie?cie Ghaz biega z juggami i all padaj? .
Samo to zniech?ca do gry .

Pozdro,
Sanji . O.o

Nie no kurfa zallllll bylem ich maperem wyrzucili mnie a kurfa wsz?dzie widz? maja map? lekko edytowana ladnieeee frajerzy !!!!!!!! wykorzystali?cie mnie !!!! cwele !!!
po 1. nie dosta?e? si? do teamu, bo by?e? za s?aby.
po 2. co ty m?wisz, ?e wykorzystali?my Ci?, jak twoje mapy to kwadrat nic wi?cej i takie co? na 100% nie mia?oby miejsca na ots.
Pozdro,
Sanji . O.o
ciekawe gdzie biega ghaz czopku.
w domkach s? ???ka, ale jak trzeba Ci okular?w id? do okulisty.

Witam
Po 1. Amunicja si? nie ko?czy a runy si? ko?cz? jak ju? to obydwa powinno si? nie ko?czy?
Fail
Po2. Mapa nie jest najwi?ksza poniewa? m?j kumpel ma evo 120 mb kt?ry poci?gn?? 400 os?b, projekt kolegi mojego kolegi :D Najlepszy ots na ca?ym ?wiecie.Dlaczego stano?,? Poniewa? takie nooby jak ty spamowa?y co pochwile i server dedykowany si? zawiesza?.
Fail
Po3. Forum nie b?d? go opisywa? bo nie mam s??w.
Fail
Po4. Zapowiedzi wykonane s? do kitu, mapka w nie kt?rych miejsach kwadratowa OTS na exp du?y, nie napisa?e? o skillach,locie i magic rate.
Fail
Og?lnie to Fail ! ! !
M?j kumpel wszed? na ots i odrazu wyszed? dlaczego? Do kitu OTS full b??d?w bug?w itd.

Pozdrawiam Pawcio
Akurat jedyny tutaj Epic Dail to ty:) id? i nie wracaj, wywalili?my Ci? z teamu, bo skrypty bra?e?z neta n?pku, a potem m?ci? si? chcia?e? i hackne?e? forum, a teraz anty reklam? robisz, no gz, zamiast si? chwali? kumplem to id? do niego se, a nie tutaj psujesz opinie ots'a.

#Topic:
ja zapraszam wszystkich do gry.

Ostatnia edycja:

Po pierwsze to ty si? ogarnij i swoj? wypowied? tak samo. Nie by?e? u nas ?adnym mapperem i nie pierdol g?upot, a i nie r?b antyreklamy.
Pozdro,
Sanji . O.o

Nast?pny pewnie dlatego, ?e by? najazd ale wiecie ludzie, ?e mo?na wszystko poprawi? wystarczy na g?upim forum napisa? i da rad? wszystko zmieni?, ale po co je?eli mo?na i?? na ?atwizn? i zjecha? serwer na kt?rym kadra si? nam?czy?a po to ?eby?cie mogli si? rozerwa? i pogra? na dobrym serwerze.

#Pawcio
Co ty pierdolisz tak jednym s?owem?? Zosta?e? wyrzucony z teamu i teraz p?aczesz w podusie we? ch?opi? si? zastan?w co ty gadasz.

#Topic
OT wystartowa? za nied?ugo b?dzie Acc Maker gdy? aktualnie zepsu? si?. Pozdrawiam i ?ycz? wysokich lvl'?w.=)

@Marcinoos66
Lol, co za ludzie. Nie by?e? u nas nigdy w teamie, nawet nie wiem czy na naszym forum konto masz i nie mam ?adnych Twoich prac. Wi?c Ci? kurwa nie wykorzystali?my.

@Sanji
W domkach nie ma ???ek, ale mo?na je chyba doda? za grzeczn? pro?b? na forum prawda? A Ghazbaran by? w mie?cie, bo akurat by? najazd. (raids.xml)

@Pawcio
Wzi??e? z neta skrypta albo Ci kumpel napisa?. Jednym s?owem jeste? 'oszustem'. Btw. nie ma ?adnego evo na 8.1 co by?o 400 graczy geniuszu. Mamy najwi?ksz? (lub prawie najwi?ksz?) map? Evo 8.1. Z teamu zosta?e? wyrzucony g??wnie za oszustwo. A co do forum, to jest ?wietne. Co do bug?w... nie ma OTS-a bez bug?w. :) Ale u nas ich prawie nie wida?.

~~~~~~~~~~~~
@topic
Nie s?uchajcie tych idiotycznych, negatywnych komentarzy. Wszyscy co pisali negatywne komentarze, to albo nie byli z nami w teamie lub zostali z niego wyrzuceni permanentnie za oszustwo. Nie mo?na takim ludziom ufa?. Chcesz sprawdzi? jaki Exodus OTS jest na prawd?? Wbijaj!

Btw. najnormalniej zachowa?e? si? tu u?ytkownik kowol. Dzi?kujemy Ci. Oby takich ludzi jak Ty by?o jak najwi?cej.

po 1. nie dosta?e? si? do teamu, bo by?e? za s?aby.
po 2. co ty m?wisz, ?e wykorzystali?my Ci?, jak twoje mapy to kwadrat nic wi?cej i takie co? na 100% nie mia?oby miejsca na ots.
ciekawe gdzie biega ghaz czopku.
w domkach s? ???ka, ale jak trzeba Ci okular?w id? do okulisty.
Akurat jedyny tutaj Epic Dail to ty:) id? i nie wracaj, wywalili?my Ci? z teamu, bo skrypty bra?e?z neta n?pku, a potem m?ci? si? chcia?e? i hackne?e? forum, a teraz anty reklam? robisz, no gz, zamiast si? chwali? kumplem to id? do niego se, a nie tutaj psujesz opinie ots'a.
#Topic:
ja zapraszam wszystkich do gry.

ej sory ale ty kurfa nic nie wiesz wiec ryj zamknij bylem e teamie zapytajcie si? grogrexa i kurfa to jest moje tp room i reszta mapy moja lekko przerobiona i nie robi? ?adnych kwadrat?w chyba ze rysuje tw?j ?eb

edit :
kurfa bylem w teamie i to jest moje tp room z?odzieje macie szcz??cie ze usun??em gregora z gg i nie mam rozmowy ale mam ss z mojego tp room podobne ??

wiem ze s?aba mapa ale dopiero zaczyna?em gdy powiedzia? ze wylatuje
http://img30.imageshack.us/img30/5640/tproom.png

edit :
o i jeszcze tu jest m?j tp romm

http://www.exodus-ot.czo.pl/postlink/33.htm#33

i jak z?odzieje jak si? , frajerzy kradn? cudze prace

Ostatnia edycja:

Nie mog?em si? powstrzyma? :D

projekt kolegi mojego kolegi :D Najlepszy ots na ca?ym ?wiecie.Dlaczego stano?,?
:down:

Moim zdaniem wielki minus to brak accm na stronie.
Pozdrawiam.

@2xup
Ogarnij si? Cz?owiek!
Wyra?nie napisali?my Ci ?e nie zosta?e? przyj?ty do Teamu.

@up
Acc B?dzie jak naprawi? Buga.

Czytaj ca?o?? nobie jeste?cie z?odziejami i tyle i bylem w teamie oko?o 1dzien jeszcze przed tob? cioto

po 1. jeste? noob i taki pozostaniesz. Amen.
po 2. link na forum kt?ry da?e? jest do mojego postu, a nie twojego jakiego?.
po 3. nie m?w, ?e jeste?my z?odziejami, gdy? nie wiesz, w teamie nie by?e? wiem badzo dobrze o tym, gdy? jestem w projekcie od 1 dnia jego powstania.
po 4. nie b?dzie do mnie m?wi? takim tonem, gdy? zachowujesz si? skandalicznie.
po 5. na forum pokazuje si? ssy map, a nie daje plik do downloadu mapy, a wi?c z k?d mieliby?my j??
@Topic:
nie przejmujcie si? tymi noobami, nie dostali si? do teamu i p?acz? all.

Ots 4fun expy jugernauty wszystko osobno 0 pomyslowosci
ots dla ludzi 4fun z Big lvlami za duze skoki w rates jest exp 30x nagle 10 i dol :)
Ocena 5/10

Co do Ghaza,
Tak, Wtedy gdy napisa?em poprzedni post biega?, i zabija? same 10 lv.
Wtedy stracili?cie paru graczy ...

Pozdro,
Sanji .x)

@up
Zrobili?my tak, ?eby nie by?o 1k lvli w pierwszy dzie?. -.-

@topic
Masakra, kilku go?ci co negatywy wystawiaj?, to nooby, kt?re si? nawet do teamu nie dosta?y.

@~Marcinos
My mamy inny tp room chyba nie? Ten Tw?j tp room widz? pierwszy raz na oczy. :O Chyba podrobi?e?. -.-

?eby co? pozna? czeba to zasmakowa? .....
ots hmmmm jego raty s? dobrze ustawiane do warunk?w panuj?cym na nim .... ?eby n00bki mog?y wyzywa? i ju? nie grac xD
og?lnie ots 7/10 ,,,,

@up
A co powiesz na temat naszych w?asnych expowisk i quest?w? Jak uwa?asz? S? dobre? :P

@topic
Jak jeszcze kto? b?dzie pisa? obra?liwe posty, to raportujemy. :)

Superowy OTS, barzdo mi si? podoba, na pewno bym zagra? gdyby nie to, ?e nie gram w 8.1, ale moi qmple, kt?ry preferuj? otsy 8.1 na pewno zagraj?, kawa? dobrej roboty, gratulacje. ;)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry