Exp 85 Rp

Status
Zamknięty.

Paralox

User
Sierpień 3, 2010
Liczba reakcji
1
Siema All. Jak w Topicu. Kto Gra? kiedy? palem na tym poziomie to prosze o wypowiedzi. Na czym waszym zdaniem najlepiej expic. Siedze przewa?nie na Cultach z enchanted spear I ?adko kiedy mam profit. Na Dzielnicy Cemetery w Yalahar S?aby Exp. Jako? nie moge sobie dogodzic.

moje eq: Pala armor, Zoan Helmet , Boh, MMS , B legs.

w Depo ostatnie 50k co nazbieralem bedac na Facc. Moge je przeznaczyc na Assassinki + Manasy. Kto Wie jak mi pomoc Niech pisze. Kazda pomoc sie przyda. Oczywiscie tak zebym mial profit lub zebym wychodzil na 0 i zeby exp byl nienajgorszy przynajmniej z 70-80k na h. Z g?ry THX

Odp: Exp 85 Rp

hmm masz duzo miejscowek ;]
=Na Dzielnicy Cemetery w Yalahar , tam masz zombi i nighstalkery <czy cos w tym stylu> , nizej masz banshee , mutet raty itp
= Dragi : Darashia , Yalahar , Ankrahmun itp.
= dla hardcoru jesli chcesz zwastowac mozesz sprowbowac na dl na darashi lub frosty okolnir moze wyjdziesz na + jak ci spadnie jakis cenny item z dl / frosta ;]
= mozesz probowac na tombie ja tam chodzilem i lurowalem monsty i exevo mas san dochodzilo czasem do 98k ;] profit nawet nawet , troszke wiecej waste
= ancient scaraby? <tu nwm czy ci sie oplaca>
= tu tez nie jestem pewny : GS'Y na Goromie < nie jestem pewny>
INNYCH MIEJSCOWEK SB NIE PRZYPOMINAM , JAK COS MI WPADNIE DO GLOWY NAPISZE.... =]

Polecam
Nightmare Yalahar
Mutated Raty Humany itd Jak kolega Wy?ej Wspomnia?
Dragi ( Darashia)
Dragi Yalahar
Je?li Bocik No To Polecam Mistrock /Piraty Yalahar Lecz Napewno Nie Wyjdzie 80 k
Nightstallkery Yalahar
Banuta
Zao Lizard Choseny P??noc Mapki Mn?stwo Expa Daj? Maj? Dosy? Ma?o hp A Plus JEst Taki ?e Bij? Z R?ki I to Dosy? Lekko :) Je?li Tam Dojdziesz No To Masz ok 200k Na 1h Je?li Ci Si? Poszcz??ci

Ostatnia edycja:

Jesli chcesz 100% profit to idz na Nightstalkery w Liberty Bay. z arbalestem + power bolty
Jesli chcesz Exp to kup assassinki i idz na dle fenrock.

Close Topic.

Zao Lizard Choseny P??noc Mapki Mn?stwo Expa Daj? Maj? Dosy? Ma?o hp A Plus JEst Taki ?e Bij? Z R?ki I to Dosy? Lekko :) Je?li Tam Dojdziesz No To Masz ok 200k Na 1h Je?li Ci Si? Poszcz??ci

Mog?bym Prosic o droge na to Zao??

hmm masz duzo miejscowek ;]
=Na Dzielnicy Cemetery w Yalahar , tam masz zombi i nighstalkery <czy cos w tym stylu> , nizej masz banshee , mutet raty itp

na -1 Cemetery siedzialem ale waste jest. Moze gdyby nie Braindeath Waste by troche zeszlo. Na Premy staminie mialem 150k na h. Zawsze wychodze na -. Strace 250 Smp. Zawsze spada po 1 Itemie. Albo b robe, M Sword , albo Haunted Blade. Nigdy Sie nie wr?ci Ale dzieks za pomoc.

Mog?bym Prosic o droge na to Zao??
na -1 Cemetery siedzialem ale waste jest. Moze gdyby nie Braindeath Waste by troche zeszlo. Na Premy staminie mialem 150k na h. Zawsze wychodze na -. Strace 250 Smp. Zawsze spada po 1 Itemie. Albo b robe, M Sword , albo Haunted Blade. Nigdy Sie nie wr?ci Ale dzieks za pomoc.

Na "to Zao" to trzeba zrobi? questa.

Co do expa to nie wiem po co zak?adasz inny temat, ale masz mo?liwo?? expi? na DL Darashia z A-Starami, na zarobek to dragi, dzielnica rozrywkowa yalaharu (gladiatorzy itp).

Pozdro,
Ven

Status
Zamknięty.
Back
Do góry