Exp Magiem

Status
Zamknięty.

Martit

User
Sierpień 1, 2011
Liczba reakcji
0
Witajcie! Mam 26 level woce i expie na dwarfach
NIE mam i nie kupie pacc
1 strza? z r?zgi zabiera mi 8 many a regeneruje mi sie 2many co 3 sek.
Wi?c mana mi si? ko?czy i nie mam jak bic...
wi?c co mam robi??
nosi? mana potki i je uzywac jak mam malo many?
To by bylo nie oplacalne i stal bym sie bankrutem

HELP

Odp: Exp Magiem

skoro tak do tego podchodzisz, to radze ci zrobic knighta. Zar?b na nim troche kasy i juz. A jesli nie chcesz zakladac to przeciez nie jest tak ze ci nic nie leci z dwarfow - iron ory albo kasa. jesli sie nie bedzie zwcarac to pojdz na jakies inne potwory i juz.

No wiesz, tak to ju? jest. Nigdy pierwszej postaci nie robi si? druida/maga, bo si? nie ogarnie. Prawie ca?y czas na pocz?tku masz waste. Pall utrzymuje ju? mniej wi?cej balans. Troch? zarobisz, troch? wydasz. Za to knight to istna maszynka do robienia pieni?dzy. Tak wi?c je?li nie wyrabiasz z kas?, to tak jak kolega up napisa?, zr?b knighta i gdy nie b?dziesz mia? na fooda/potki to wbijaj na niego. ; )

Zr?b tak jak napisali ci wy?ej koledzy ^^
Lub po prostu zmie? r?zg? na s?absz? np. na wand of dragonbreath i w ten spos?b nie b?dziesz musia? u?ywa? mana potion?w.

Dok?adnie, mo?esz te? zmieni? r?zg? i bi? s?absze potwory, kt?re daj? pieni?dze, np. roty w venore, ale nadal uwa?am, ?e zrobienie knighta b?dzie bardziej efektywne. Chocia? bij?c roty s?ab? r?zg? celem wzbogacenia si? zawsze wbijesz kilka % mlva czy poziomu. Wybierz sobie co ci lepiej pasuje.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry